Adele Meets Cynthia!

Het is weer zaterdag, dus tijd voor een nieuwe celeb meets Cynthia! Ook dit keer is het een vrouwelijke zangeres, op dit moment heel populair. Haar nummers zijn geweldig, mijn favoriete nummer is Hometown Glory en daarnaast zit haar make-up prachtig. Ik houd sowieso van de look die ze draagt, maar ze draagt het echt met klasse. Haar album “21” staat al 10 weken lang op de Britse albumlijst en verbrak daarmee het record van Madonna. Natuurlijk heb ik het over Adele Meets Cynthia!

Adele Meets Cynthia

Toen The Voice of Holland nog op de televisie was, kwam ze daar een keer in voor, haar make-up perfect! Sowieso vind ik het leuk om nieuwe looks op te doen, maar Adele heeft bijna dezelfde look als mijn standaard look, althans hij lijkt erop, dacht ik. Ik moet eerlijk toegeven dat ik er best lang over heb gedaan, dat kwam niet alleen door de nepwimpers, haha! Ik begin bij het begin, zoals altijd, de ogen!

Als allereerste de oogschaduwbasis, daarover heen heb ik een crèmekleurige oogschaduw aangebracht, ik heb Blanc Type van MAC gebruikt. Ik weet het, hij komt altijd terug in mijn looks, het is gewoon een mooie tint, aangezien mijn crèmekleurige oogschaduws in mijn 88 palette bijna op zijn, was dit het nieuwe alternatief! Ik heb de oogschaduw op mijn ooglid en onder mijn wenkbrauw aangebracht. In mijn arcadeboog heb ik een taupe tint aangebracht, voorzichtig naar binnen geblend. In mijn binnenste ooghoeken heb ik een witte highlighter gebruikt, omdat de look vrij donker is, wilde ik hem toch nog open houden.

Adele Meets Cynthia

Aangezien de oogschaduw donkerder moet worden, heb ik de chocoladebruin in mijn arcadeboog gebruikt. Ik heb hem deels naar binnen geblend en een deel op mijn ooglid. De crèmekleurige oogschaduw is te licht voor de look, vandaar dat je hem tot de helft van je ooglid moet blenden. De donkerbruin breng je de oogschaduw alleen in je buitenste hoeken aan. Dit blend je naar binnen toe, niet te ver.

Adele Meets Cynthia

De look is nu al een stuk donkerder, zo niet, dan kan je nog een keer de donkerbruin aanbrengen en als hij te donker is moet je blijven blenden. Zwart is vrij heftig, dus die breng je heel licht aan in je buitenste ooghoek, laat hem doorlopen onder je oog. Blend dit omhoog en naar beneden. Vervolgens heb ik de Mocha van NYX op mijn ooglid aangebracht, over de crèmekleurige oogschaduw heen. Hierdoor word mijn ooglid donkerder en lijkt de look er meer op.

Adele Meets Cynthia

Maak je look af met een mooie winged eyeliner, dat vergaat wat oefening, maar oefening baart kunst! Ik heb vervolgens zwart oogpotlood aangebracht en mijn wimpers gekruld + mascara aangebracht. Na de mascara heb ik nepwimpers aangebracht. Adele draagt altijd nepwimpers, gorgeous! Het is zo moeilijk om ze dicht tegen de wimperrand aan te plakken, helaas is dit niet bij mijn linkerkant gelukt en steken ze wat omhoog. Ik heb de nepwimpers doormidden geknipt, zodat ze beter bij mijn wimpers pasten.

Adele Meets Cynthia

Het kapsel van Adele verschilt, de ene keer heeft ze mooie lange lokken, een “poofy” staart en vervolgens verschijnt ze met een kleine knot aan de zijkant. Aangezien ik mijn haar wel vaker los heb op de foto, besloot ik de knot na te maken! Ik ben bezig met het verbouwen van mijn kamer, vandaar dat ik mijn haarlak niet kan vinden. Verbouwen is zo onhandig, maar het eindresultaat is altijd geweldig!

Adele Meets CynthiaTada! Zoals je ziet heeft mijn nepwimper aan de rechterkant een ongeluk gehad. Hij had iets losgelaten tijdens het maken van de foto’s, zo zonde!

Adele Meets Cynthia Adele Meets Cynthia

Om de look helemaal af te maken heb ik een lipliner van Make Up Studio nummer 5. Ik heb mijn lippen omlijnt en ingekleurd. Vervolgens heb ik de lipgloss XXXL Shine, genaamd Cosnova op mijn lippen gedept. Het ging alleen om de shimmer en de kleur. Het moet zo natuurlijk mogelijk blijven. Ik heb hem met mijn vingers ingeklopt en vervolgens de Essence lipgloss Brillant aangebracht, voor de gloss!

Mijn gezichtsbasis is gewoon standaard, een groene concealer voor mijn roodheden, foundation in combinatie met de fixeerspray, afgepoederd met een poeder en daarna heb ik mijn jukbeenderen geshaped!

Adele Meets Cynthia

Het was heel leuk om de look te maken en jullie gaan hem zeker terug zien in een FOTD! Ik vond een bruine oogschaduw op mijn ooglid niet zo mooi staan, maar de Mocha is perfect. Ik vind de nepwimpers de look afmaken, vandaar dat ze er verplicht op moesten, scheef of losgelaten, ze moesten erop! Ik ben van plan vaker nepwimpers te gaan dragen, dus dat vergt nog wat oefening.

Vind jij de look geslaagd?


7 Comments

 • Diederike

  06/08/2011

  Hallo, ADELE!

  Reply
 • Sharon

  06/08/2011

  Ik vind de look geslaagd ! Vooral bij de eerste foto vind ik hoe je je haar hebt, wat je later weer laat zien ( met de knot ) heel erg op adele lijken !

  Reply
 • robinvalentine♥

  06/08/2011

  heeeel erg mooi! <3

  Reply
 • Marijke

  06/08/2011

  Wauw, vind hem erg goed gelukt! Zeker wanneer je je haar zo draagt!
  Super leuk ;)

  Reply
 • Ellen

  07/08/2011

  wow staat je super mooie <3 zeker met je haren zoals adele het ook draagt!

  Reply
 • Gates

  07/08/2011

  Erg mooi vooral als je dat knotje hebt!

  Reply
 • Melissa

  09/08/2011

  Prachtige look! :) Staat je heel goed.

  Reply

Geef een reactie