ESSENTIAL SKIN: Lavera goodies!

Ik heb wel vaker in artikelen aan gegeven dat ik een moeilijke huid heb. Vaak speelt het weer daar een rol in, maar zelfs in de zomer heb ik schrale lippen en ruwe plekjes op mijn gezicht. Ik smeer de hele dag door, soms vergeet ik het, dat geef ik eerlijk toe, maar ik smeer veel meer dan een gemiddeld persoon. Ik krijg ook vaak te horen waarom ik zoveel lippenbalsem gebruikt. Mijn huid is dan soms ook een echte hel om mee te leven, maar er zijn periodes dat ik niets aan mijn huid hoef te doen. Ik bedoel, ik kan minder smeren en heb geen last van allergieën, irritaties of andere problemen. Het liefst gebruik ik ook biologische producten, en natuurlijk producten die niet op dieren zijn getest! Vandaag review ik de producten van Lavera! Dierproefvrij en alles is biologisch!

lavera

Toen ik het pakketje open maakte zat er zo een leuke tas in! Ik houd van tassen, hierover komt nog een artikel! Ik vind het leuk om van die bags mee te krijgen, ik bewonder de bags ook echt. Vooral die van de Make Up Store, ze wisselen wel eens tijdens de seizoenen, zo leuk!

laveraSneak Peek van de bag!

Ik werd benaderd door Essential Skin, en kreeg een proefpakket opgestuurd! Zoals je ziet zit er van alles in twee tubes, een lipgloss, een boekje, en daaronder zaten nog allemaal testers. Ik was gewoon flabbergasted dat ik zoveel had gekregen! Voordat ik het pakketje toegestuurd kreeg heb ik nog heen en weer ge-e-maild met Lisette van Essential Skin. De service was zo goed, zo vriendelijk, tot nu toe de beste webshop waar ik zo goed ben geholpen!

Om als eerste te beginnen bij het boekje dat ik er bij kreeg. Er staat van alles in over de producten, wat het is, waarvoor het is en de ingrediënten. Daarnaast staat er een ingrediëntenwijzer in, kleine stukjes over de productlijn en leuke weetjes.

laveraDe testers + lipgloss!

lavera

Ik begin bij de oranje tube, een douche- en badgel, genaamd de Orange Feeling. Als eerste de geur, dat is gewoon, geweldig. Geen ander woord kan aan de geur tippen, ik vind hem geweldig! De substantie is ook fijn, niet te waterig en niet te dik. Hij smeert goed uit en schuimt heerlijk. Niet teveel, maar net genoeg. Hij ruikt naar sinaasappels, heel zomers, maar ergens doet mij de sinaasappelgeur mij denken aan kerst.

laveraDe douche- en badgel Orange Feeling is verkrijgbaar voor €5,75 voor 150ml.

laveraDe douche- en badgel bevindt zich aan de rechterkant!
 lavera

De handcrème, blauwe tube, genaamd Basis Sensitiv. Ook hier is de geur duidelijk aanwezig, zalig! Hij is heel fris, je ruikt de alcohol erin terug dat maakt het zo lekker, verder ruik je een beetje de zee. De handcrème is heel vettig, perfect voor mijn handen! Hij is niet vettig op een vervelende manier, meestal heb je dat wel, je raakt je telefoon aan en hij glipt uit je handen, dat is hier niet. Ik heb hem ook in een tester gekregen en die aan mijn zus gegeven. Ook zij was er helemaal vol van!

laveraDe handcrème Basis Sensitiv is verkrijgbaar in een 75 ml voor €3,10 en de handcrème is ook in Q10 verkrijgbaar voor €5,18 ook 75 ml.

laveraDe handcrème!

lavera

Verder kreeg ik nog een lipgloss bij het proefpakket, genaamd Magic Red, super leuk! Ik ben zo benieuwd naar de lipgloss, helaas heb ik die nog niet kunnen testen en komt daar nog en review van. De kleur is vrij donker, wat ik juist mooi vind, vooral bij de look die ik er bij wil gaan maken! Ik weet precies welke dat word en houd dat nog geheim! Ik heb al wel de lipgloss geswatched en vind hem nu al goed van structuur.

laveraDe Lavera lipgloss Magic Red is verkrijgbaar voor €8,33.

lavera

lavera

Zoals ik jullie had verteld kreeg ik er ook een stapeltje testers bij! Wat helemaal leuk was dat bij de testers een foundation zat, die ik zeker van plan ben te gaan gebruiken. Daarnaast zaten er verschillende crèmes in en testers zoals oogcrèmes ect.

lavera

laveraBalancing crème, balancing skin care for an even complexion.”

laveraEyegel, proactive skin care to diminsh the appearance of wrinkles.” Deze ruikt overigens naar rozen en bloemen, zo lekker!

laveraMoisturizing Fluid, Clarifying, slighty anti-bacterial skin care.”

laveraHandcrème, Basis Sensitiv.”

laveraNatural Liquid Foundation Ivory 02” Ben ik heel benieuwd naar!

laveraMoisturizing Cream, proactive skin care to diminsh the appearance of wrinkles.” Ook deze ruikt hetzelfde als de oogcrème.

Sommige testers paste niet bij mijn huidtype en heb ik aan mijn zus gegeven. Zo heeft zij ook een deelnamen gehad in het reviewen van de producten! We hadden dezelfde opmerkingen over de geur, we herkenden dezelfde bloemen in verschillende producten terug! Ik vind de producten erg fijn werken, de geur is wel sterk aanwezig, maar vervliegt snel, je hebt er niet veel last van, tenzij je er niet tegen kan. Ik ben van plan om er met Kerst te gaan bestellen, ik ben erg benieuwd naar de andere cosmetica!

Ik heb geen allergische reactie gehad van de producten, ook geen irritaties, teken dat het ook voor mijn huidtype bestemd is. Verder voedde het mijn huid prima en ben ik erg tevreden over de producten van Essential Skin, zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de webshop!

Heb jij ervaringen met de webshop?


7 Comments

 • Renske

  08/08/2011

  Leuk artikel! Ik heb de website toegevoegd aan mijn favorieten. Ik hbe nu niks nodig, maar misschien in de toekomst :D

  Reply
 • Pretty Beauty Land

  08/08/2011

  erg leuk artikel! je bent goed verwend!

  Reply
 • Kayla

  08/08/2011

  Leuke spulletjes, lijkt me een fijn merk!

  Reply
 • Marijke

  08/08/2011

  Klinkt goed!

  Reply
 • Miranda

  08/08/2011

  Klinkt goed;D

  Reply
 • Sharon

  09/08/2011

  Oh klinkt echt heerlijk! Ik wil het ook uitproberen.. (:

  Reply
 • Charlotte

  09/08/2011

  superveel en leuke spulletjes!
  snel een review over maken!!

  xx

  Reply

Geef een reactie