Guerlain Kiss Kiss Lipgloss 840.

Met mijn verjaardag krijg ik een aantal cadeaubonnen voor bij Ici Paris of de Douglas! Dat is zo een leuk cadeau, het is op je afgestemd, vele weten dat ik een beauty addict ben en het liefst de hele dag mijn tijd daar aan besteed, en je kan zelf uitkiezen wat je wilt. Je kan een lipgloss kiezen, foundation in jouw eigen kleur, gezichtspoeder, mascara en noem maar op!

Guerlain Kiss Kiss Lipgloss 840

Guerlain Kiss Kiss Lipgloss 840

Vaak als ik een cadeaubon heb gekregen, ga ik voor een lipgloss. Elke keer kom ik trots met een lipgloss thuis, maakt niet uit van welk merk, het liefst een onbekend merk zodat ik weer iets nieuws in mijn stash heb! Ook dit keer koos ik voor een lipgloss van Guerlain Kiss Kiss Lipgloss 840.

Guerlain Kiss Kiss Lipgloss 840

De lipgloss zelf is zo chic om te zien, het is een echte eyecatcher. Elke keer als ik tussen mijn lipglosses snuffel, valt deze lipgloss mij als eerste op. Lipgloss zelf is oranje met ene subtiele gouden glitters, dat komt weer terug in de verpakking, zo leuk!

Guerlain Kiss Kiss Lipgloss 840

Guerlain Kiss Kiss Lipgloss 840

De Guerlain Kiss Kiss Lipgloss 840 heeft een kwastje als applicator, zelf vind ik het heel fijn werken. De dazzleglass van MAC heeft ook een kwastje, en ik merk geen verschil in het opbrengen qua sponsapplicator. Misschien de hoeveelheden die het kwastje opbrengt, maar ik vind het even fijn werken. De meningen hieronder zijn nogal verdeel.

Guerlain Kiss Kiss Lipgloss 840

De lipgloss is best dekkend, je ziet wel echt de oranje kleur op je lippen gemend met de gouden glitters in de gloss zelf. Hij plakt niet, althans bijna niet. Ik merk ook vaak niet dat ik de lipgloss nog op heb.

Guerlain Kiss Kiss Lipgloss 840

De geur van de lipgloss is erg aanwezig, als ik de geur ruik, weet ik meteen dat het de lipgloss van Guerlain is. Het is een herkenbare geur, maar je kan hem moeilijk verwoorden. De geur bevat iets bloemig en toch nog een zoete, maar zware kant. De Guerlain Kiss Kiss Lipgloss 840 is in nog 7 andere kleuren te vinden bij de Douglas voor €26,78.

Heb jij een lipgloss van Guerlain?


7 Comments

 • Kayla

  10/08/2011

  Mooie kleur!

  Reply
 • Pretty Beauty Land

  10/08/2011

  de verpakking alleen al is al prachtig!

  Reply
 • robinvalentine♥

  10/08/2011

  staat je erg mooi!

  Reply
 • Gates

  10/08/2011

  Wauw mooi en neutraal!

  Reply
 • marijkee

  14/08/2011

  Wauw gaaf kleurtje! Hij knalt lekker maar is ook weer neutraal ofzo, haha!

  Reply
 • chander wati

  11/09/2011

  Deze blog is van 10 augustus 2011. Beste blogger, waarschijnlijk ben je er niet van op de hoogte maar die gloss die jij beschrijft is reeds lang uit het assortiment gehaald. Zowel bij de ICI paris als bij Douglas. Misschien heb jij er nog één weten te traceren maar die gloss is uit de handel.

  Reply
  • Beauty Koning

   11/09/2011

   Ik heb de lipgloss in de online shop van de Douglas gespot! Op dit moment is hij helaas uitverkocht.

   Reply

Geef een reactie