ETOS Wimperkrultang.

Een wimperkruller, wimperkrultang, wimpertang, iedereen heeft er een ander woord voor. Vele zien het ook aan voor een nagelschaar of een nagelknipper. Daarnaast vragen vele mannen zich af wat wij met zo een stuk ijzer moeten, en hoe kunnen wij in godsnaam een wimper krullen met dat ding? Het is een raadsel, de Etos Wimperkrultang!

ETOS Wimperkrultang

De wimperkrultang is ervoor, zoals de naam al zegt, het krullen van je wimpers. Hierdoor krijg je een open, een frisse blik, dat heb ik ook verteld in het artikel How To; Make your Eyes Bigger. Ik gebruikte de wimperkrultang vaak, toen een tijd niet, ik kon er niet meer mee omgaan. Heel raar, maar ik werd er zo onhandig mee, je hebt van die periodes dat het even allemaal mis gaat. Ik heb toen de krultang een tijd links laten liggen en niet meer naar omgekeken, totdat ik hem terug vond in mijn stash. Ik gebruikte hem voornamelijk ook niet meer, omdat ik dacht dat het geen effect had, maar toen ik het verschil zag op de foto’s schrok ik mij een hoedje! Je zag degelijk wel waar ik hem had gebruikt, en waar niet.

ETOS Wimperkrultang

Sinds kort gebruik ik de wimperkrultang dagelijks, en wat is het toch een wondertang! Ik heb vrij lange wimpers, waardoor ik ze niet goed kon krullen. Ik heb verschillende technieken toegepast, ik krulde mijn wimpers echt vanaf mijn wimperrand, waardoor ik er soms wimpers uittrok, zo pijnlijk! Die manier schreef ik al snel af, vervolgens besloot ik hem in verschillende delen te krullen, maar dit werkte ook niet. Nu krul ik mijn wimpers vanaf het midden waardoor ze perfect omhoog krullen!

ETOS Wimperkrultang

Maar de laatste paar dagen verliep mijn wimperkrultang nogal stroef, hij trok hier en daar een wimper eruit en ik ben op veel dingen zuinig, dus ook mijn wimpers! Ik heb de krultang meteen weggegooid en vandaar dit artikel, ik heb een nieuwe wimperkrultang gekocht!

ETOS Wimperkrultang

Ik zal binnenkort in één van de How To’s op zondag, mijn techniek uitleggen van het krullen van mijn wimpers. Ik heb de krultang getest, en wat is het toch een goddelijk ding! Hij werkt weer lekker “smooth” en ik heb nog al mijn wimpers.

ETOS Wimperkrultang

Bij de wimperkrultang kreeg ik nog een reserveset, als het “zwartje randje” van de krultang “op is”, dan kan je hem vervangen door het reservestuk. Heel handig! Ik maak mijn wimperkrultang ook altijd schoon na gebruik, zodat ik de volgende dag een gereinigde krultang tegen mijn oog houd.

ETOS Wimperkrultang

Hij werkt precies zoals mijn vorige krultang, gewoon handig, geen vervelende dingen en hij blijft niet hangen. Ik vind hem erg fijn, en je zal hem nog vaak terug zien komen in mijn FOTD’s en How To’s! De Etos wimperkrultang is verkrijgbaar voor €2,00 bij natuurlijk, de Etos!

Gebruik jij een wimperkruller?


4 Comments

 • Diederike

  11/08/2011

  Ik weet er alles van,
  ik heb een haat – liefde verhouding met dit ding.
  By the way love your site!

  Reply
 • Sharon

  11/08/2011

  Ik had er vroeger ook een en die werkte echt goed. Ben hem helaas alleen kwijt geraakt. Maar ga snel weer eentje kopen ! Want net zoals je zei het maakt je blik gewoon anders.

  Reply
 • Cynthsterr

  11/08/2011

  ik heb er eentje idd..
  maar, mijn oog/wimpers liggen diep ofso, waardoor 1 oog niet kan. haha.

  Reply
 • robinvalentine♥

  11/08/2011

  ik heb er ook een, gebruik t altijd!

  Reply

Geef een reactie