H&M Nagellak: Hello Kitty Roze + Essie!

Het is weer tijd om het nagelwiel na te bespreken, nagellakjes te testen en ze te reviewen! Ook dit keer laat ik twee nagels zien, en nog steeds op de nagelwielen. Ik vind het handiger, het werkt voor mij makkelijker op dit moment, aangezien ik nog steeds met mijn handen in de verf zit en het ziet er mooier uit! Vorige keer liet ik al twee nagels zien, de blauwe Hello Kitty nagellak en Soaked in Purple van de H&M. Kijk mee naar nummer drie en vier!

H&M Nagellak

H&M NagellakSurprise, surprise, surprise, de Hello Kitty nagellak beviel iedereen zo goed!

Op de eerste nagel, nummer drie, Hello Kitty, maar nu in het roze! De nagel daarvoor is de blauwe Hello Kitty lak, in mijn vorige artikel kon je al lezen hoe enthousiast ik hier over was. Hij lakt geweldig, heel smooth, en dekt vrijwel na één laagje. Twee laagjes is precies genoeg. Om het echt af te maken kan je natuurlijk nog een derde laag er overheen aanbrengen, en eindigen met een topcoat. Ik heb geen topcoat gebruikt op de nagelwielnagels.

H&M Nagellak 

H&M Nagellak

De kleur is best fel, gewoon lekker aanwezig! Ik vind het een mooie kleur, het is een roze die je niet vaak ziet. Daarnaast is het een echte Hello Kitty kleur, lekker meisjesachtig! Ook bij deze nagellak had ik geen last van bellen, vervelende klonten of iets anders. De verpakking vind ik ook zo leuk, Hello Kitty op de voorkant, een eyecatcher! De Hello Kitty nagellak, in het roze, is verkrijgbaar bij de H&M voor €2,95.

H&M NagellakNummer drie.

H&M NagellakNummer vier.

Nummer vier is een mooie zalmkleurige nagellak. Hij is heel zacht van kleur, in het echt nog ietsjes lichter, hij steekt wel lekker af van de groene kleur daarnaast. Ik heb deze nagellak al een aantal keer gedragen, chipte pas na een hele tijd, en hij lakte super fijn op mijn nagels, ik heb het over..

H&M Nagellak

Door de kleur moet ik aan zalm denken, dan leg ik de link naar sushi, haha! Ikzelf ben nog nooit zo een soort kleur tegen gekomen, ook niet in de winkels, hij is vrij apart. Het flesje van Essie vind ik ook geweldig! Door het glazen potje, met de letters erop, weet je meteen dat hij van Essie is, zo handig. Op naar de swatch!

Helaas dekte de nagellak niet goed op de nagel, terwijl hij dat wel op mijn nagels deed. Ik heb zo een vier lagen moeten aanbrengen, voordat hij overal was gedekt. Ik heb er nog een vijfde laag overheen gebracht, zodat hij was op de manier dat ik hem wilde.

De nagellak, genaamd Carousel Coral 443, was toen de tijd nog verkrijgbaar op Ebay. Ik heb hem op Ebay gekocht, voor ongeveer 8 à 9 dollar, inclusief verzendkosten. De verzendkosten verschilt per verkoper, en natuurlijk ook de prijs.

H&M Nagellak

De kwaliteit van beide nagellakken zijn goed! Ze chippen pas na een aantal dagen, en ik ben moeilijk met nagellak, dat geef ik toe. Ik doe teveel, wat natuurlijk goed is, maar niet voor de nagellak! Hello Kitty droogde vrij snel, bij Essie duurde dat iets langer vanwege de hoeveelheid lagen, maar verder perfect! Hello Kitty Roze is verkrijgbaar bij de H&M voor €2,95 en Essie is op Ebay verkrijgbaar voor ongeveer $10. Zoals ik al zei verschilt dat per verkoper, zoek gewoon goed op Ebay, you never know!

Heb jij één van de bovenstaande lakken?


8 Comments

 • Ellen

  12/08/2011

  vind beide kleuren echt super mooi <3 ik heb echt nog nooit wat via ebay besteld, i'm to scared, hihi. Ow ik ben echt een watje!

  Reply
  • Beauty Koning

   12/08/2011

   Dat had ik in het begin ook, maar toen eenmaal het hek van de dam was bleef ik bestellen. :’) Je kan ook bij de verkoper kijken of hij veilig is. Aan de zijkant zie je Top-ratedseller staan, meestal kies ik voor die mensen, dan weet ik dat het wat veiliger is. :D

   Reply
 • yaysonjahere

  12/08/2011

  Mooie lakjes.

  Reply
 • Kayla

  12/08/2011

  Die van Essie is wel heel mooi!

  Reply
 • Pretty Beauty Land

  12/08/2011

  dat flesje van hello kitty is echt schattig!

  Reply
 • Mariel

  18/08/2011

  Mooie kleurtjes! Leuke blog heb je, ik ga je volgen :).

  Reply
 • famke

  18/11/2011

  ik vind het een leuk idee.

  Reply

Geef een reactie