Jessie J Meets Cynthia!

Haar eerste nummer hoorde ik toen ze in het Metrostation van New York een mini optreden gaf(Wel op Youtube), super vet! Het is altijd leuk om in contact te staan, althans het gevoel te krijgen dat je in contact staat met de zanger/zangeres die jij leuk vindt. Haar make-up is prachtig, ze draagt vaak een pony die ook wel gezien word als haar handelsmerk en haar kledingstijl is geweldig! Natuurlijk heb ik het over.. Jessie J Meets Cynthia!

Jessie J

De Do-It-Like-A-Dude-zangeres staat bekend om haar zwarte smokey eyes, gecombineerd met een felroze lipstick, of juist de black lips! Daarnaast heeft ze vaak diamanten op haar gezicht geplakt en draagt ze de gekste nepwimpers, ik vind haar geweldig! Ze komt oorspronkelijk uit London, ze promoot haar stad via haar nagels, lippen, door de Engelse vlag erop te laten zetten, super vet!

Jessie J

Ik wilde de zwarte smokey eyes namaken, omdat iedereen haar daar wel van kent! Ze heeft ook nog de look met de nepwimpers, maar vorige week had ik die al gebruikt in de look van Adele, tijd voor iets anders! Aangezien de laatste paar looks een beetje hetzelfde waren, althans bruin met crème besloot ik voor iets anders te gaan. We houden van afwisseling toch!

Jessie J

Zoals altijd eerst de oogschaduwbasis, dit keer heb ik weer de oogschaduwbasis van de Etos gebruikt, even laten opdrogen en vervolgens de smokey eyes pencil van Essence gebruikt, in de kleur zwart. Over hoe ik dat allemaal precies heb gedaan, komt binnenkort een How To van! Verder heb ik een basis aangelegd van gelliner, hierdoor is het zwarter. Daarna heb ik er een zwarte oogschaduw overheen gebracht, laagje voor laagje! Dat is het belangrijkste.

Jessie J

Bij deze ook look heb ik het palette van Sleek gebruikt, één woord, geweldig! Ik heb in mijn binnenste ooghoek de Martini aangebracht en hem over laten lopen in de Espresso Martini, die ik al eerder had aangebracht op mijn ooglid. Ook heb ik de Espresso Martini onder mijn oog aangebracht en hem laten doorlopen in mijn arcadeboog, zo loopt het mooi in elkaar over!

Jessie J

Onder mijn wenkbrauw heb ik een crèmekleurige oogschaduw aangebracht, zo krijg je weer die open blik, ook door je binnenste ooghoeken. Meestal valt dat weg, maar nu niet! Ik heb hem ook aan de onderkant laten doorlopen, en hem geblend met de andere oogschaduw. Verder heb ik mijn wenkbrauwen licht aangezet, en mijn ooglook afgemaakt door mijn wimpers te krullen, mascara en een zwart oogpotlood aan te brengen!

Jessie J

Om het echt af te maken moest ik natuurlijk mijn lippen ook in haar stijl dragen, black lips! Ik miste alleen nog een pony, een zwarte coupe en wat diamanten. Zodra je de zwarte lippen weghaalt, kan je hem ook gewoon voor het uitgaansleven dragen, of overdag. Ik draag ook overdag smokey eyes, dus dat is voor mij geen probleem!

Mijn lippen heb ik ingekleurd met een zwart oogpotlood, gewoon een simpel zwart oogpotlood, misschien niet slim, aangezien mijn lippen heel gevoelig zijn, maar ik had geen ander alternatief. Om de lippen een mooie shiny glans te geven heb ik er een lipgloss van Essence overheen gedept, genaamd Jelly Baby.

Verder heb ik mijn gezichtsbasis normaal gehouden, concealer, foundation, afgepoederd en licht geshaped met bronzer. Ik heb geen blush gebruikt, omdat haar gezicht vrij bleek is, Engelsen! Ik vind het prachtig, een bleke huid, vooral met een rode lipstick! De Marilyn Monroe look staat daar prachtig bij, of juist de donkere tinten.

Het is een vrij moeilijke look zwart en rood, altijd moeilijk om mee te werken. Je ziet alles, maar dan ook echt alles. Dat geldt ook voor op de foto, je ziet ook daar alles op. Dat is best moeilijk soms. De oogschaduw van Jessie J is wel een stuk donkerder, ook in de binnenste ooghoeken, dus ik heb er een beetje mijn eigen draai aan gegeven. Zelf vind ik hem er niet zo op lijken, maar de lippen daarin tegen weer wel!

Vind je de look geslaagd?


8 Comments

 • Diederike

  13/08/2011

  OMG!!
  This is absolutely scary goooooooood!!!!!!!!!
  Ben heel benieuwd naar de how-to.
  Zit steeds te wachten op een ”meets”.
  Loveee it.

  Reply
 • yaysonjahere

  13/08/2011

  Echt wel geslaagd!

  Reply
 • Ruth

  13/08/2011

  Wow, erg mooie look!! Ik vind je blog super trouwens! Ben een echte lurker, maar moest nu wel even een berichtje achterlaten ;-) Je maakt jezelf echt heel mooi op!

  Reply
 • Charlotte

  13/08/2011

  woow het lijkt er echt superop!
  die lippen en ogen zien er echt gaaf uit!
  vetleuk~!!

  xx

  Reply
 • Kayla

  13/08/2011

  Wauw, mooie look!

  Reply
 • Pretty Beauty Land

  13/08/2011

  ik hou echt van jessie J! Echt super leuk gedaan!

  Reply
 • Desiree

  15/08/2011

  Je ogen zijn prachtig opgemaakt. Van de lippen ben ik geen fan.

  Reply
 • Sharon

  28/08/2011

  Mooi gedaan! Lijkt me ook heel moeilijk om je lippen goed zwart op te maken :P

  Reply

Geef een reactie