HOW TO: Wimpers Krullen.

Het is zondag, tijd voor een nieuwe How To! Vorige week vertelde ik al in de Make Your Eyes Bigger, dat een wimperkruller al veel verschil maakte. Toevallig ging mijn wimperkrultang afgelopen week kapot, althans, hij werkte niet meer lekker en trok mijn wimpers eruit. In dat artikel heb ik weer verteld hoe ik mijn wimpers moest krullen, en dat ik het eerst nooit deed, shame on me! Ik heb vrij lange wimpers en die zijn nogal moeilijk om te krullen. Ik kan ook moeilijk het uiteinde van mijn wing zien, omdat die lange lashes er voor zitten. Daarom laat ik deze week zien hoe ik mijn wimpers krul op mijn manier!

Wimpers KrullenHier heb ik mijn wimpers nog niet gekruld, alleen mijn oog opgemaakt.

Wimpers KrullenVervolgens pak je de wimperkrultang en open je hem. Je haalt je wimpers door de gleuf.

Wimpers KrullenDat kost je wat geduld, je wilt graag dat het in één keer kan!

Wimpers KrullenHier zie je goed dat mijn wimpers er niet allemaal in één keer tussen kunnen, vandaar dat ik mijn wimpers in twee delen krul.

Wimpers KrullenJe kan ze heel dichtbij krullen, zoals je hier ziet, maar ik vind dat persoonlijk niet fijn. Ik trek dan echt mijn wimpers eruit, die manier is ook heel pijnlijk. Ook krullen mijn wimpers heel raar.

Wimpers KrullenOp deze lengte krul ik mijn wimpers, ongeveer in het midden, maar meer naar de buitenkant toe. Ik krul ze een beetje aan de buitenkant, omdat ik dat prettiger vind. Toch heb ik die volume, en blijven mijn wimpers gewoon zitten!

Wimpers KrullenVoorzichtig dichtknijpen, niet te hard. Ik heb dan het gevoel alsof ik ze eraf knijp.

Wimpers KrullenIk heb hem nu aan de buitenkant erop gezet, zo krul ik mijn “buitenste” wimpers ook.

Wimpers KrullenVervolgens haal je hem eraf, en dit is mijn resultaat. Toch nog die volume, maar geen piekwimpers.

Wimpers KrullenMascara!

Wimpers KrullenTada, mooi gekrulde wimpers!

Wimpers KrullenIk moet gewoon gek kijken op een foto!

Op deze manier krul ik nu dagelijks mijn wimpers. Ik zet de kruller er pas ergens in het midden, uiteinde erop! Ik heb geen last van wimpers die er worden uitgetrokken, of een pijnlijke ervaring met de krultang. Veel mensen vinden het moeilijk om er mee om te gaan, same here! Ik dacht altijd dat je hem meteen vanaf je wimperrand erop moest zetten, maar dat deed zo een pijn. Het hoeft helemaal niet! Het gaat erom dat jij geen pijn lijdt, maar toch glamoureus lashes hebt!

Wimpers Krullen

Dit werkt voor mij veel beter! Ik was niet zo handig met de wimperkrultang, maar je moet gewoon even je “draai” erin vinden, je eigen techniek zoeken en die toepassen. Vele zeggen dat je het zo moet doen, de andere zegt weer zo, binnenkort sta je op zijn kop je wimpers te krullen! Gewoon doen wat het beste voor jou werkt!

Hoe krul jij je wimpers?


4 Comments

 • Sonjaaaaxx

  14/08/2011

  Handig artikel! Ik heb wel een wimperkruller, maar gebruik hem bijna nooit omdat ik er gewoon geen tijd voor heb. Ga het vandaag denk toch nog even proberen.

  Reply
 • Ashley

  14/08/2011

  Wauw! mooie blog.
  x Ashley

  Reply
 • robinvalentine♥

  14/08/2011

  erg mooi! je heb al erg mooie wimpers <3

  Reply
 • marijkee

  14/08/2011

  Wauw wat een prachtige wimpers heb je zeg! Ook al zonder het gebruik van de krultang :)
  Vind trouwens je ooglook ook heel erg tof!

  Reply

Geef een reactie