MAX BAKED EYESHADOW PALETTE!

Goedkoop make-up inkopen, en nog waard voor je geld krijgen is het leukste wat er is! Bijvoorbeeld Sleek, een geweldige palette, met een pigmentatie waar je u tegen zegt, dat geldt ook voor een merk die ik bij de Action tegen kwam, heel raar, maar waar!

MAX BAKED EYESHADOW PALETTE

Afgelopen week was ik te vinden in de Action, een winkel die ik graag over sla, omdat ik het te druk vind, ongeorganiseerd, kortom ik kan er niet mee over weg. Vroeger kwam ik er bijna dagelijks, lekker goedkoop onzin kopen, heerlijk! Tegenwoordig mijd ik graag dat soort winkels, maar ik las verschillende reviews op blogs, over de make-up die daar lag. Soms nam mijn moeder wat voor mij mee, maar vaak was dat niks. Zo heb ik een pincet met een lampje, handig! Maar zo heb je er ook veel onnodige dingen. Ik heb mij er toch aan gewaagd, en je raadt het nooit..

Ik vond de oogschaduw palette, genaamd 471 Brown & Beige, die ik er verleidelijk uit vond zien. Ik ben van de aardetinten en deze kleuren sprongen echt uit het palette, geweldig! Ik had hem meteen in mijn mandje gelegd, en nog twee andere producten meegegrist, hier komen nog twee reviews van.

MAX BAKED EYESHADOW PALETTE

MAX BAKED EYESHADOW PALETTE

De verpakking ziet er chic uit, helemaal voor de prijs die ik er voor heb betaald. Ik vind het altijd mooi staan als de kleuren eruit springen en de achtergrond zwart is, zo krijg je dat mooie contrast. Verder is hij heel makkelijk te openen, en gaat hij soepel dicht. Bij de palette kreeg ik nog een sponsapplicator.

MAX BAKED EYESHADOW PALETTE

MAX BAKED EYESHADOW PALETTE

Zoals je ziet knallen de kleuren er echt uit! De shimmer zie je ook goed, vooral door de lichtval, echt wauw. De kleuren verschillen ook echt, dat heb je niet vaak bij “goedkope” make-up, althans, vaak hebben ze iets waardoor de tinten op elkaar lijken. Aan de linkerkant, bovenin, zie je een mooie witte highlighter, die is echt gorgeous! De kleur daaronder is ook zo mooi, een bronsachtige kleur. Dat geldt ook voor de andere tinten, ze zijn apart. Vooral die aan de rechterkant, onderin, een bijzondere kleur. De kleur rechtsboven, is daarmee goed te combineren. Op naar de swatches!

MAX BAKED EYESHADOW PALETTE

MAX BAKED EYESHADOW PALETTE

De pigmentatie mag er wezen, niet normaal! Ik stond echt perplex. De oogschaduw kan je op twee manieren aanbrengen, gewoon zo, dan zijn de tinten lichter, iets voor overdag! Maar je kan ook de oogschaduw nat maken, dat kan met water of met een fixeerspray. Zo worden de tinten veel feller, echt wauw!

MAX BAKED EYESHADOW PALETTE

MAX BAKED EYESHADOW PALETTE

MAX BAKED EYESHADOW PALETTE

Hier heb ik de swatches nat aangebracht, gewoon met water dit keer. Ik zag echt meteen verschil! De kleuren, ik kon het niet geloven, de kwaliteit, echt zo goed! Ik ga de oogschaduws ook gebruiken als een eyeliner, dat kan prima! Het blijft goed en lang zitten, zonder te gaan creasen.

MAX BAKED EYESHADOW PALETTEBoven normaal aangebracht, onder met water.

Je ziet echt duidelijk verschil met de bovenste swatches en de onderste. Het lijkt net alsof de shimmer word “geactiveerd” als je er water bij toevoegt. Ik ben nog steeds ontdaan hoe goed het palletje is!

Bij deze heb ik besloten om verplicht langs de Action te gaan, hij hoort nu zeker op mijn shoproute. Ik ben weer verliefd op de Action, net zoals vroeger! Ik voel mij helemaal opbloeien door de oogschaduw, haha! Het mooie komt nog, hij is niet op dieren getest! De MAX Baked Eyeshadow Palette is verkrijgbaar bij de Action, voor €1,29. MAAR! Deze week, 15 augustus, is hij verkrijgbaar voor €0,99!

Heb jij al een palletje in kunnen slaan?


5 Comments

 • Diederike

  15/08/2011

  I’ve got to give this a go!!
  Ik ben onderweg.
  THANKS.

  Reply
 • Pretty Beauty Land

  15/08/2011

  valt niet tegen voor dat geld! Wauw!

  Reply
 • yaysonjahere

  15/08/2011

  Morgen ga ik naar de Action met mijn moeder en neefje voor zijn schoolspullen, en natuurlijk even langs de make-up!

  Reply
 • Kayla

  15/08/2011

  Ik heb ze ook, vind ze best mooi!

  Reply
 • robinvalentine♥

  15/08/2011

  wauuuuw heel erg mooi!

  Reply

Geef een reactie