FOTD: MAX Oogschaduw Palette.

Bij de review van de MAX Palette hoort natuurlijk ook een Face of the day! Ik houd van aardetinten, ze passen goed bij elkaar en je kan ze met van alles combineren. Daarnaast vind je ze overal, bijna elke make-up lijn heeft wel die tinten in zijn assortiment!

MAX Oogschaduw Palette

Ik had verwacht dat de kleuren niet zo lekker zouden blenden, maar dat was het tegenovergestelde! Ik heb het palletje al bij mijn andere palettes gevoegd, zodat ik hem dagelijks kan gaan gebruiken. Het is altijd raar dat je van die vooroordelen hebt terwijl je het product niet eens hebt gebruikt!

MAX Oogschaduw Palette MAX Oogschaduw Palette

Om te beginnen bij het begin, oogschaduwbasis! Vervolgens heb ik de oogschaduw in de linkerbovenhoek op mijn ooglid aangebracht. Hij werkt zo smooth, heel zacht en vooral makkelijk aan te brengen. De tint op mijn ooglid heb ik droog aangebracht, en licht mijn arcadeboog ingeblend.

MAX Oogschaduw Palette

De bronskleur, rechtsonder, heb ik in mijn arcadeboog aangebracht. Ik heb de kleur niet nat aangebracht, aangezien hij al vrij gepigmenteerd was, dat zijn ze trouwens allemaal, maar dat kan wel! Ook voor overdag. Daarna heb ik de oogschaduw geblend, wat overigens makkelijk ging. Hij vervaagde goed, en liep smooth over in de witte highlighter, die ik vervolgens onder mijn wenkbrauw had aangebracht.

MAX Oogschaduw Palette

Op naar de volgende tint, de tint linksonder, een prachtige, maar aparte kleur. Ik heb hem ook gebruikt in het artikel how to wimpers krullen. Hij is vrij licht, daarom heb ik deze oogschaduw wel nat gemaakt. Ik heb gewoon de fixeerspray van MAC op mijn kwast gespoten en vervolgens in de oogschaduw depte. De oogschaduw heb ik in mijn arcadeboog aangebracht, door laten lopen onder mijn oog.
MAX Oogschaduw Palette

Een mooie winged eyeliner om de look af te maken, je ogen lekker eruit laten poppen door een wit oogpotlood, krullen die lashes en afmaken met mascara! Ook heb ik mijn wenkbrauwen aangezet, ik moet ze weer verven, waardoor ze wegvielen in de look.

Ja, ik weet het, het begint saai te worden, maar mijn gezichtsbasis is weer standaard! Ik ben er nog niet aan toegekomen om verschillende blushes uit te testen, aangezien ik nog bezig ben met het verbouwen van mijn kamer, daarnaast word ook dit weer een drukke, maar leuke week! Binnenkort komt er écht een artikel over.

MAX Oogschaduw Palette

Als eerste heb ik een groene concealer aangebracht, daar overheen mijn foundation van Bourjois, een perfecte foundation, vervolgens heb ik mijn gezicht af gepoederd met de MAC Select Sheer Pressed powder, en vervolgens mijn jukbeenderen geshaped met de MAC Mineralize Skinfinish Natural in de kleur Medium Dark en vervolgens nog een donkere bronzer van Make Up Studio, genaamd Blusher 9.

Op mijn lippen heb ik een lipgloss van L.A. Colors, genaamd Moisturizing Glossy Lips Sheer Lipgloss Sweet Melon, LG836, een hele mond vol. Het is een mooie bruine lipgloss, maar hij is een beetje transparant, met een fijne glitter erin. Echt gorgeous! Helaas blijft hij niet lang zitten, maar de applicator is zó fijn! Daarnaast ruikt hij ook nog eens lekker.

Heb jij de MAX Palette al gebruikt? Hoe vond jij hem?


5 Comments

 • Kayla

  16/08/2011

  Mooie look!

  Reply
 • Victoria

  16/08/2011

  Heel leuk !
  Toevallig, ik heb vandaag ook deze soortgelijke kleurtjes gebruikt bij mijn oogschaduw, haha :D
  xx

  Reply
 • Pretty Beauty Land

  16/08/2011

  hele mooie look! En wat breng je je eyeliner prachtig aan! Wauw!

  Reply
 • yaysonjahere

  16/08/2011

  Mooie look, na jouw review heb ik hem vandaag meteen gekocht haha!

  Reply
 • Sharon

  28/08/2011

  Ik vind de palette heel mooi, ik heb zo ongeveer een zelfde. Toen een keer ergens op de markt gekocht.

  Reply

Geef een reactie