FAVORIETEN VAN DE MAAND AUGUSTUS ’11!

Fixeerspray. Dat zegt vast wel genoeg. Ik ben een fan van verschillende producten en kan ze je altijd aanraden. Ik vind het heerlijk om goede producten in bezit te hebben en dan heb ik het niet over de prijs. Ik ben ook nog steeds blij met de gelliner van Catrice, die ik je ook echt kan aanraden. Het is een mooie zwarte gelliner, blijft goed zitten, verplaatst zich niet en hij is gewoon echt pikzwart! Vandaar dit artikel, vandaag wil ik het over de producten hebben die ik zo fijn vind dat ik ze je kan aanraden!

favorieten van de maand augustusDit is mijn verkoophoofd of de ik-raad-je-producten-aan-hoofd.

Laten we beginnen bij de verzorging, lippenbalsem, je hoort de naam zeker al, Rosebud Salve! Ik kan hem weer gebruiken, HOERA! Als ik de lippenbalsem op smeer voel ik gewoon een magisch gevoel, een gevoel dat het echt werkt, meteen kalmeert. Dat is het juiste woord, het kalmeert meteen! Het is zo zacht, ik vind het zalig ruiken en het is gewoon iets van vroeger. De Rosebud Salve heb ik tijdens kerst gekregen, maar ik kwam er laatst achter dat hij ook bij de Douglas verkrijgbaar is, say what? Misschien moet ik de Douglas een bezoekje brengen!

Op naar het volgende product, High, wat? High, High wat? TECH LIGHTER! Ja, de High Tech Lighter staat ook zeker hoog op mijn favorietenlijst. Een geweldige cream highlighter die je overal mee kan mengen, aanbrengen en combineren. Ik gebruik hem zo vaak, stiekem vind ik het heel zonde, hij gaat zo snel op dan, maar ik weet zeker dat als hij op is, ik hem opnieuw haal. Ik gebruik hem het vaakst als highlighter op mijn jukbeenderen en in mijn binnenste ooghoeken, zo mooi!

favorieten van de maand augustusHier heb ik hem in mijn binnenste ooghoeken aangebracht.

favorieten van de maand augustusEn hier op mijn jukbeenderen!

favorieten van de maand augustusDe High Tech Lighter Platina is verkrijgbaar bij de Make Up Store in Amsterdam, voor €17,00!

Rapapa, het volgende product gebruik ik elke dag, echt elke dag, althans de dagen dat ik make-up draag. Het is een geweldig product, ik ben er echt verliefd op geworden, als ik het eerlijk moet zeggen denk ik dat hij op nummer één staat. Hij werkt fijn, sprayt goed(HINT) en hij fixeert(HINT) goed! Mijn make-up zit beter dan ooit, mijn foundation hecht zich beter aan mijn huid en mijn make-up blijft langer op mijn gezicht zitten, of course heb ik het over de Fixeerspray van MAC!

Ik spray de fixeerspray op mijn foundation spons en breng vervolgens mijn foundation aan. Het is zo egaal, het zit zoveel beter en voor mijzelf voelt het beter. Doordat het een wat dunnere substantie word lijkt het net alsof ik voor mijn gevoel niks op heb! Dit is zeker een product dat ik aanraad, maar je moet je draai er mee vinden. In het begin vond ik het vies om dat op mijn gezicht te sprayen, maar het wendde. Soms heb ik nog iets van juk, het zit in mijn mond of neus, maar dan houd ik hem per ongeluk verkeerd. De geur is zo lekker, echt een aanrader!

favorieten van de maand augustus

Als je hem op je gezicht heb gesprayd, moet je het gewoon aan de lucht laten opdrogen. Het droogt vrij snel, binnen een paar minuten is het volledig gedroogd. Ik poeder soms mijn gezicht nog een keer na, omdat mijn poeder fixeert, het is bijna niet meer zichtbaar en de ene keer glim ik meer dan de andere. Het is een echte aanrader, de Fix+ van MAC is onder andere verkrijgbaar bij de MAC Store in Amsterdam voor €16.

Over naar een oogschaduw, Blanc Type, dat is ook een naam die jullie vaak voorbij zien komen. Ik gebruik hem altijd onder mijn wenkbrauw en op mijn ooglid. De kleur is zo mooi, hij is heel goed gepigmenteerd en precies de kleur die ik zocht. Mijn 88 palette gebruik ik ook elke dag, althans, bijna elke dag. Ik gebruikte de crèmekleurige oogschaduw elke dag, helaas raakte die op en moest ik een nieuwe kleur kopen die daarop leek en zo kwam ik bij Blanc Type! Het is een matte crèmekleurige tint die overal bij kan!

favorieten van de maand augustusDe oogschaduw Blanc Type is verkrijgbaar bij de MAC Store, in Amsterdam, voor €11,50.

Dit zijn de favorieten van mij op dit moment. Echt producten waarvan ik blij kan worden als ik ze zie, of doe of het bewonder op foto’s! Ik vind het fijn om spullen van een goede kwaliteit te hebben, en dat ligt echt niet aan de prijs, vaak word dat wel met dat geassorteerd, maar zeker niet! De Fixeerspray staat toch echt op nummer 1, hij is volgens mij ook al bijna op, ik heb hem al sinds februari! Op de tweede plek staat de High Tech Lighter, de derde plek Rosebud Salve en op de vierde plaats echt Blanc Type! Heerlijke producten die ik jullie zeker zal aanraden!

Wat zijn jouw favoriete producten op dit moment?


3 Comments

 • yaysonjahere

  17/08/2011

  mijn favoriete producten,
  hmm ik heb eigenlijk nooit echt favorieten.

  Reply
 • robinvalentine♥

  17/08/2011

  je blauwe oogschaduw is super mooi!

  Reply
 • Sharon

  28/08/2011

  Mijn favorieten producten zijn lipgloss van catrice en mijn mascara van.. maybelline was het volgens mij :”) haha

  Reply

Geef een reactie