MAX&MORE Nepwimpers.

Nepwimpers, ik ben er gek op! Ook nepwimperstukjes, dat zijn kleine delen die je tussen je wimpers kan plakken. Het oogt natuurlijker en ik vind het makkelijker om aan te brengen, aangezien je met een klein stukje werkt. Je hoeft hem niet in één keer perfect erop te lijmen, gewoon een little piece!

MAX&MORE Nepwimpers.

Bij de Action, ja, daar is de wonderwinkel weer, zijn tegenwoordig ook weer nepwimpers te koop. Een paar maanden geleden wilde iedereen ze hebben, ze waren niet aan te slepen. De schappen bij ons waren echt wekenlang leeg, ze bleven ze aanvullen, en ineens waren ze verdwenen. Ze waren uit het schap gehaald en zouden niet meer terugkeren, maar! Ik was toevallig daar in de buurt voor mijn geweldige palette en zag ze onderin het schap. Natuurlijk kon ik het pakketje niet laten liggen!

MAX&MORE Nepwimpers.Drie pakjes, in één pakket!

Ik heb ze al eens eerder gebruikt, ook in een look Adele Meets Cynthia, en ik vind ze echt heel fijn. Het is sowieso moeilijk om nepwimpers aan te brengen, daarom knip ik ze doormidden. Je kan er ook een klein stukje vanaf knippen, vaak hebben ze bij mij niet de juiste bolling, daarom knip ik ze bij.

MAX&MORE Nepwimpers. MAX&MORE Nepwimpers.

MAX&MORE Nepwimpers.

Dit zijn de nepwimpers die ik heb gebruikt in de look van Adele, maar dan door de midden. Ik vind ze erg mooi, alleen zit er iets raars aan het uiteinde, maar dat knip ik er gewoon af! De wimpers zijn gewoon mooi gestyled, geen gekke kronkels of missende wimpers.

MAX&MORE Nepwimpers.

MAX&MORE Nepwimpers.Deze nepwimpers kan je mooi gebruiken bij een glamour look!

MAX&MORE Nepwimpers.
MAX&MORE Nepwimpers.

De laatste nepwimpers zijn al natuurlijker, kan je gewoon gebruiken tijdens een dagelijkse look, ook voor in de avond! Ik vind ze zelf heel mooi, maar mijn keuze gaat naar het eerste pakje. De wimpers zijn zo mooi vol en van goede kwaliteit. Ik gebruik ook gewoon de lijm die in het pakje zit, die werkt super! Licht aanbrengen en vervolgens 20 secondes laten drogen en aanbrengen met een pincet! De MAX&MORE nepwimpers zijn verkrijgbaar bij de Action voor €0,89.

Gebruik jij nepwimpers?


5 Comments

 • Diederike

  18/08/2011

  The glamour look looks lovely to me!
  I’m on my way again!
  Thank you pretty girl.

  Reply
 • yaysonjahere

  18/08/2011

  Ik ben ook erg blij met deze wimpers!

  Reply
 • robinvalentine♥

  18/08/2011

  ik heb ze ook,vond ze niets!

  Reply
 • Kayla

  18/08/2011

  Ik heb deze ook, vind ze niet zo fijn!

  Reply
 • Sharon

  28/08/2011

  Action! Ik heb ze niet gezien volgens mij maar als ik jou er ook over hoor waren ze wel HOT dus altijd weg :”) Ze zien er mooi uit!

  Reply

Geef een reactie