OPI Who The Shrek Are You + Essence Multi Dimension 22.

It’s Friday, Friday, nagellak op Friday, wat zullen jullie mij nu haten, haha! Of niet natuurlijk, maar ik kon het niet laten om dat liedje voor jullie te zingen. Een nieuwe NOTD, dit keer met twee lekkere knalkleuren, ik houd van felle kleuren! Hoe feller, hoe beter. Groen is mijn favoriete kleur, het liefst appeltjesgroen, niet te groen, maar gewoon lekker fris. Om te beginnen bij de eerste kleur, SHREEEEK!

OPI Who The Shrek Are You

We zijn inmiddels alweer bij nummer vijf aangekomen, de weken vliegen om, in de vorige artikelen waren de nagellak Hello Kitty nagellakken, H&M en Essie aan de beurt. Deze week komt daar OPI en Essence bij! Om te beginnen bij de groene kleur, mijn make-up look is daardoor geïnspireerd, FOTD, Who The Shrek Are You van OPI!

OPI Who The Shrek Are You
OPI Who The Shrek Are You

Niet alleen de naam is geweldig, maar de nagellak zelf ook. Hij lakt heel soepel, makkelijk en droogt vrij snel. Ik heb nog een andere nagellak van OPI en daar duurt het veel langer, dus dat is weer een voordeeltje aan Shrek. De kleur daarnaast is A-MAZING. Dat is precies de juiste kleur, precies die kleur groen, heerlijk!

OPI Who The Shrek Are You

De nagellak dekt vrij goed na de tweede laag, maar om het helemaal af te maken kan hij ook met drie laagjes. Ook op deze nagels heb ik geen topcoat gebruikt, dus hij zit goed in de glans. De Shrek collectie bestaat uit zes verschillende lakjes genaamd; Funky Dunkey, What’s With The Cattitude, Rumple’s Wiggin’, Orge-The-Top Blue, Fiercely Fiona en natuurlijk Who The Shrek Are You?

De nagellak van OPI is verkrijgbaar bij Sephora, maar ze zijn ook verkrijgbaar op het Amsterdam Centraal, de winkel naast de Starbucks. Je komt de winkel binnen en meteen aan je rechterhand, om het hoekje! Who The Shrek Are You? Is verkrijgbaar voor €13,95. Helaas is dit wel een limited edition, ik weet ook niet of ze daar nog verkrijgbaar zijn, zowel, MEENEMEN!

OPI Who The Shrek Are You

Essence heeft veel verschillende soorten nagellakken, ook verschillende trends, maar ook geweldige kleuren, felle kleuren. Ik vind dat Essence ook fijne nagellak heeft, het chipt niet snel, maar het lakt ook lekker, dat vind ik echt heel belangrijk. Ik moet wel een lekker kwastje hebben waarmee ik de nagellak mee aanbreng, als ik dat niet heb, dan loop ik ermee te klungelen en weet ik dat het toch niet lukt. Essence heeft daar geen last van!

OPI Who The Shrek Are YouNummer 6.

Het is een aparte roze kleur, met een blauwe glans, gemixt met paars en een prachtige glitters! Ik vind aparte nagellakken ook altijd vet, ze vallen op. De glans erop verkleurd elke keer weer als je hem draait, daardoor zie je van alles erin terug.

OPI Who The Shrek Are You
 OPI Who The Shrek Are You
OPI Who The Shrek Are You

Op de foto zie je het een beetje, je ziet die paars/blauwe glans terug komen, iets wat de nagellak uniek maakt. De glans lijkt op de glitters in de Dazzleglass Baby Sparks, een geweldige kleur! De nagellak Essence Multi Dimension is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €1,79.

Welke kleur draag jij vandaag?


7 Comments

 • yaysonjahere

  19/08/2011

  Mooie kleurtjes!

  Reply
 • Diederike

  19/08/2011

  Nagellak yeah!!!
  I’m so greedy.
  De shrek is echt fantastisch.
  Like…Like…

  Reply
 • robinvalentine♥

  19/08/2011

  ik heb van de shrek collectie het mini setj! waren mijn eerste OPI lakjes hihi!

  Reply
 • Esther

  19/08/2011

  Wat een leuke lakjes!

  Reply
 • Kayla

  19/08/2011

  Die van essence is leuk!

  Reply
 • Mariel

  19/08/2011

  Mooi lakje!

  Reply
 • Roos

  23/08/2011

  ik vind ze super leuk! :)

  Reply

Geef een reactie