Kat Von D Meets Cynthia.

Sowieso vind ik deze beroemdheid geweldig! Haar persoonlijkheid, haar uitstraling, maar voornamelijk haar make-up. Ze heeft eigenlijk een beetje de “regel” met lipstick en zware oogschaduw aan haar laars gelapt. Verder zat ze in een programma Miami Ink, vanwege een ruzie of meningsverschil kreeg ze haar eigen programma LA Ink. Verder zit ze onder de tatoeages, van top tot teen! Ze kan tatoeëren als de beste en heeft ook een eigen make-up lijn, die helaas nog niet in Nederland te koop is, maar er zijn wel al geruchten dat de lijn naar Nederland komt. Natuurlijk heb ik het over, Kat Von D Meets Cynthia!

Kat Von D

Ik vind haar make-up echt zo mooi, zo perfect en het past bij elkaar, maar wat was het moeilijk. Ik denk dat dit wel de moeilijkste look ooit is. Ik had niet de juiste oogschaduw die ze op haar ooglid heeft, ik heb hem trouwens al eens eerder gemaakt, toen had ik nog geen blog. Maar wat een werk, ik wil mij echt in haar make-up gaan verdiepen. Ze heeft wel smokey eyes, maar niet geblend, althans niet omhoog, maar toch weer wel. Heeft ze een eyeliner? Of niet? Ze heeft wel een lichte highlighter in haar binnenste ooghoeken, maar ook niet echt.

Kat Von D

Zoals ik al zei had ik niet de juiste oogschaduw, ik vraag mij af welke het is. Ik ben begonnen met een oogschaduwbasis of course! Ik heb de oogschaduwbasis van de Etos gebruikt, een geweldige oogschaduwbasis waar je mee moet leren werken, net zoals ik, haha. Vervolgens heb ik een crèmekleurige oogschaduw op mijn ooglid, in mijn arcadeboog en onder mijn wenkbrauw aangebracht. Ik heb een oogschaduw van NYX gebruikt in mijn binnenste ooghoeken, genaamd Fame.

In mijn arcadeboog heb ik vervolgens een huidkleurige oogschaduw aangebracht. Goed naar binnen blenden, het liefst zo ver mogelijk, zodat je een betere basis hebt. Bij donkerbruin moet je goed oppassen, hij blend niet lekker. Ik krijg altijd vlekken op één of andere manier. Maakt niet uit welke blendingbrush ik gebruik, ik krijg ze elke keer opnieuw. De donkerbruin breng je ook in je arcadeboog aan, precies hetzelfde, maar niet helemaal naar binnen. Je blendt hem naar binnen toe, dus niet de oogschaduw daar aanbrengen.

Kat Von D

Vervolgens heb ik hem ook onder mijn oog aangebracht, goed aanzetten, Kat Von D heeft dat ook. Ik heb hem doorlaten naar mijn binnenste ooghoek en hem daarna geblend aan de onderkant. Zorg dat hij wel doorloopt naar boven toe. Ik heb vervolgens de bruine tint uit mijn Freedom Palette van Inglot gebruikt, genaamd Eyeshadow Matte 327. Die heb ik ook in mijn arcadeboog aangebracht, naar binnen geblend en naar onder. Ik breng eigenlijk de oogschaduw in laagjes op.

Kat Von D

Om de look nog donkerder te maken kan je nog een keer de oogschaduw nummer 4 aanbrengen, maar om het nog een stapje extremer te maken, net zoals Kat Von D, heb ik een zwarte oogschaduw aan de look toegevoegd, ook zij heeft dat bij die look. Ik heb de zwarte oogschaduw deels in mijn arcadeboog aangebracht, en onder mijn oog. Goed blenden, maar niet teveel. Ik heb er toch een winged eyeliner bijgemaakt, om het toch af te maken. Daarna een zwart oogpotlood, goed tussen je wimpers! En als laatste wimpers krullen + mascara!

Kat Von D

Kat Von D heeft pikzwarte wenkbrauwen, maar ik moest hem wel een beetje in style houden, vandaar dat ik mijn wenkbrauwen donkerder dan normaal heb gemaakt. Ik heb nummer 3 en 4 gebruikt van de 88 palette. Morgen(Zondag) komt een how to over mijn wenkbrauwen online!

Kat Von D

De lipstick van Kat Von D zit over haar lippen heen, zo lijken je lippen groter, dus ook dat moesten we doen! Je leert ondertussen al die kleine trucjes die zij ook gebruiken! Ik heb met de lipliner van MAC, genaamd Redd, mijn lippen omlijnt, iets groter getekend dan normaal en ingekleurd met de lipstick van Bourjois Sweet Kiss 56. Ik heb hem nog een tint donkerder gemaakt met de NYX Raisin 559.

Kat Von D

Ik heb alleen de foundation van Catrice Photo Finish aangebracht en daar overheen mijn MAC poeder, dat werkt perfect! De Photo Finish is ook mooi op foto’s, haha! Mijn bronzer heb ik meer aangezet, omdat Kat Von D daar ook niet vies van is. Haar bronzer neigt meer naar de oranje kant toe, net zoals haar lipstick. Ik heb mijn jukbeenderen geshaped met mijn MAC bronzer en de Blusher 09 van Make Up Studio.

Kat Von D

Een moeilijke, maar erg leuke Meets Cynthia. Ik denk dat jullie hem ooit nog een keer zullen zien verschijnen. Ik wil graag weten welke oogschaduw zij gebruikt, en ik moet nog steeds een palette zien te bemachtigen. Misschien lukt het dan om een haar mooie look na te maken!

Een geslaagde look?


11 Comments

 • Renske

  20/08/2011

  Ik vind de make up heel mooi. Kan het zijn dat Kat vonD het ook op het bewegend ook lid vaak heel donker heeft? Dat dacht ik hoor, ik weet ook niet welke foto je gebruikt hebt als inspiratie. Maar zo komt het op mij over.. alsof deze look eigenlijk nog iets te braaf is ofzo.

  Reply
  • Beauty Koning

   20/08/2011

   Ja, klopt! Ik heb één van haar looks nagemaakt. Ze draagt ook een blauwe smokey eyes, of een zwarte, bruine, dat verschilt altijd. :)

   Reply
 • robinvalentine♥

  20/08/2011

  wauuuuuw very sexy!

  Reply
 • yaysonjahere

  20/08/2011

  Mooie look!

  Reply
 • Diederike

  20/08/2011

  yeaaaaaaaahhhh, pretty girl meets Kat von D!!
  I’m soooo totally flabbergasted.
  you go girl.

  Reply
 • ·•Charlotte•·

  20/08/2011

  Supermooi gedaan! Ik ben altijd zo onder de indruk van hoe netjes en gepolijst jouw looks zijn! Ben benieuwd welke celebrity look je hierna gaat maken :)

  Reply
 • Kelly

  20/08/2011

  Mooie foto!

  Reply
 • Marijke

  20/08/2011

  Echt een hele gave look, staat je prachtig!

  Reply
 • Anouk

  24/08/2011

  Mooie look!

  Reply
 • Sharon

  27/08/2011

  Misschien is deze nu wel mijn favoriet. Damn ! Je maakt elke keer hele mooie hoe kan ik er nu eentje kiezen? -_-‘ haha. Maar wauw de ogen en de lipstift zijn echt heel mooi bij elkaar :D

  Reply
 • Laralaurentia

  07/09/2011

  Wauw! Mooie look en I like the red lips

  Reply

Geef een reactie