MAKE UP STORE Eyedust Angel.

Vele van jullie weten dat ik graag, maar dan ook echt heel graag bij Make Up Store kom! De winkel zelf is geweldig, de collectie is super en de service daar is perfect. Je kan gewoon je gang gaan en dat is vrijwel wat ik zoek in een make-up winkel. Ze komen soms wel eens vragen of ze je kunnen helpen en geven de juiste adviezen als die nodig zijn.

MAKE UP STORE Eyedust Angel

Een tijdje geleden was ik in de MUS en vond een prachtige highlighter, net voor onder mijn wenkbrauw of ooghoeken. Ik liep er toevallig tegen aan, maar was er wel naar op zoek. Je kent het vast wel, je neemt een hele lijst mee, maar vergeet hem uiteindelijk, en aangezien er zoveel kleuren zijn wil je het allemaal! Dat had ik dus ook in de Make Up Store, ik was lekker aan het swatchen, kan daar volop van genieten, en had besloten om de mooie witte highlighter mee te nemen.

MAKE UP STORE Eyedust Angel

Totdat ik eenmaal thuis was, ook dit heb ik wel eens eerder verteld, ik bekijk mijn aankoopjes met trots, en opende het dekseltje. Toen leerde ik ook meteen dat ik het moest overhevelen in andere reispotjes, zodat die makkelijker opengingen.

MAKE UP STORE Eyedust Angel

Boem, ontploft! Helemaal niet zo erg, maar als je goed kijkt, zie je dat het geen witte highlighter is. Ik had per ongeluk de verkeerde gepakt! Ik was misschien een beetje te enthousiast en nam daardoor de verkeerde oogschaduw mee. Zo zonde!

MAKE UP STORE Eyedust Angel

Maar toen ik hem eenmaal had geswatched was dit ook wel een mooie highlighter. De kleur is zo apart, echt geweldig. Het is roze, paars, parelmoer en wit. Als je hem aanbrengt, of zo in de dop ziet liggen, dan lijkt het wit. Als je hem uitveegt veranderd de kleur naar een zachtroze tint, met een parelmoerglans. Echt gorgeous!

MAKE UP STORE Eyedust Angel

De eyedust heet Angel, die naam past er precies bij. Soms heb je van die namen dat je denkt, ja, dat is zo. Dat heb ik ook bij deze, Angel is de juiste naam voor deze oogschaduw. In kinderfilms zijn engelen altijd licht, wit of roze, dat is bij deze oogschaduw ook zo.

MAKE UP STORE Eyedust AngelHet was zo moeilijk om de oogschaduw te fotograferen, hij veranderde elke keer op de foto.

MAKE UP STORE Eyedust AngelEr zitten grove, maar ook fijne glitters in verwerkt.

MAKE UP STORE Eyedust Angel

MAKE UP STORE Eyedust AngelOp deze foto is hij precies goed! Zo is de kleur ook in het echt, helaas is de foto wazig, maar dit is hem precies!

MAKE UP STORE Eyedust AngelEn hier weer totaal anders.

Het was een wijze les, die goed uitpakte. Ik check nu altijd of ik de juiste kleur pak, daarnaast nam ik wel weer een totaal nieuwe oogschaduw mee. Ik heb hem ook al in een look gebruikt, FOTD; Purple, in mijn binnenste ooghoeken. Ik wil hem vaker gaan gebruiken, nu ik hem weer opnieuw heb ondervonden kan ik niet wachten om te gaan make-uppen! De MAKE UP STORE Eyedust Angel is verkrijgbaar bij de MAKE UP STORE  in Amsterdam voor €14,50.

Heb jij een eyedust van de MUS?


7 Comments

 • yaysonjahere

  22/08/2011

  Hij is inderdaad wel prachtig!

  Reply
 • Jessy

  22/08/2011

  hij is echt heel erg mooi!

  Reply
 • Kayla

  22/08/2011

  Erg mooi inderdaad!

  Reply
 • Roos

  23/08/2011

  Mooie kleur!

  Reply
 • Ik vind de service bij MUS op top, ze zijn steeds vriendelijk en behulpzaam en laten je op de juiste momenten met rust! Mooie kleur uiteindelijk, kan je hem toch vaak gebruiken!

  Reply
 • Kashmira

  26/08/2011

  Wauw, die is supermooi!

  Reply
 • Sharon

  27/08/2011

  Het is inderdaad een mooie highlighter ! Gelukkig maar dat je de verkeerde gepakt had. Heb je geluk bij ongeluk ;p

  Reply

Geef een reactie