FOTD: Lowlands make-up look!

Lowlands, zegt genoeg toch?! Of niet, tenzij je mij niet op Twitter volgt! Maar dit weekend kon je mij vinden op het Lowlandsterrein, ook wel het Paradijs genoemd, en dat is het ook. Een geweldig festival, met goede muziek, leuke mensen en lekker eten. Vooral dat laatste, NOM! Dit was alweer mijn vijfde jaar, en ik vraag mij echt af hoe het zo hard kan gaan. Ook op Lowlands draag ik gewoon make-up, juist extra veel. Ik werk veel met primers/basissen en natuurlijk de fixeerspray. Alles moet zo goed en zo lang mogelijk blijven zitten!

Lowlands make-up

Mijn primer van MAC, gebruik ik niet meer dagelijks, alleen als ik een lange dag heb, of gewoon soms, maar lang niet meer dagelijks. Ik heb er nog steeds dezelfde mening over, een perfecte primer! Maar op Lowlands schijnt de zon volop, of niet en regent het met bakken uit de lucht, maar dit keer scheen de zon! Ik heb gewoon de primer gebruikt zodat mijn foundation langer meeging, verder heb ik ook goed de fixeerspray over mijn make-up heen gespoten.

Lowlands make-up

Ik wilde de look van Christina Aguilera namaken. Een lekkere frisse look, die overal bij kan, ik droeg die dag een crèmekleurige blazer, en moest natuurlijk met mijn make-up matchen, like always. Ik heb de look iets donkerder gemaakt, eerlijk gezegd, ik was vergeten hoe het moest. Ja, ik weet het, het is ernstig, maar wel handig, ik kan hem terug kijken!

Lowlands make-up

Hij is zoals je ziet een stuk donkerder, en het contrast is anders. Ook hier heb ik een basis gebruikt zoals altijd, ik heb de oogschaduwbasis van de ETOS gebruikt, werkte perfect! Ik houd van dit soort ooglooks, maar wel moeilijk om het te variëren qua kleur. Ik heb dezelfde kleuren als in de look van Christina Aguilera, maar meer aangezet. Mijn wenkbrauwen zijn ook beter aangezet, waardoor je weer die sprekende wenkbrauwen krijg, vaak ook een harder gezicht, daarom moet je veel lachen!

Lowlands make-up

De look heb ik afgemaakt met een winged eyeliner, die ik op één of andere manier echt elke dag draag. Vroeger droeg ik geen wing, maar gewoon alleen een eyeliner, altijd raar als zoiets veranderd! Ik heb vervolgens mijn wimpers gekruld en mascara opgebracht.

Lowlands make-up

Rapapa, of course met mijn standaard gezichtsbasis! Ik heb een primer gebruikt van MAC, genaamd Prep + Prime, mijn allereerste artikel trouwens! Vervolgens een groene concealer, met daar overheen mijn foundation, FIXEERSPRAY, op laten drogen, poeder, shapen, en vervolgens weer de fixeerspray. Ik kan je vertellen dat het allemaal heeft geholpen, toen ik thuis kwam, zat het nog redelijk goed! Alles zat op zijn plaats, wel minder foundation ect, maar mijn oogschaduw zat nog perfect op zijn plek.

Lowlands make-up

Helaas heb ik van de twee andere looks geen foto’s genomen, maar ik droeg op zaterdag de bruine smokey eyes, die ik toen de tijd had gemaakt en op de zondag droeg ik ongeveer hetzelfde als vrijdag, maar dan met een shimmer, het palletje van de Action. Geloof het of niet, ik kwam thuis met gewoon nog de oogschaduw op mijn ogen en niks was gaan creasen! Echt onmogelijk.

Lowlands make-up

Lowlands was A-MAZING! Heerlijk om daar naar toe te gaan, geweldig om al die mensen te zien en ik heb echt genoten. Het beste festival ooit. Kan niet wachten tot volgend jaar! Ben benieuwd wat het programma is, wie er komt ect. Toen ik zaterdagmiddag wakker werd, ja, ik had nog in de nacht een footballwedstrijd bekeken van de Packers, niet dat het veel uitmaakt ik slaap uit, haha! Maar toen ik zaterdagmiddag wakker werd zag ik iets geels in mijn ooghoek, het bandje van Lowlands, dat gevoel is zo fijn! Je weet dat je weet teruggaat en als ik er nu naar kijk voel ik mij echt sad, we moeten wachten tot augustus 2012! Eén woord; A-MAZING!

Ik zit eraan te denken om de FOTD te veranderen! Ik weet niet of jullie het leuk vinden, maar ik wil het anders hebben, of niet. Ik vertel elke keer hoe ik het heb gedaan, maar er staan geen foto’s bij, zoals in de How To. Misschien is het handiger als ik de looks in een How To op de zondag laat zien en dan nu gewoon iets over de look vertel. Ik kan ook de look fotograferen en er een lijstje bij plaatsen met de producten die ik heb gebruikt. De keuze is aan jullie, aangezien jullie het lezen!

Ben jij naar Lowlands geweest? Of zou je er heen willen gaan?


10 Comments

Geef een reactie