Catrice limited edition Bohemia!

Yea, oh yea, Catrice komt weer met een nieuwe lijn! Een nieuwe, maar vooral prachtige limited edition. Ik word vaak enthousiast van de foto’s, de kleuren en hoe ze de lijn neerzetten, dat hebben ze ook bij deze lijn gedaan. De kleuren zijn gorgeous, donker gecombineerd met lichte tinten, maar nog steeds mooi. We gaan alweer richting de herfst en daar horen natuurlijk donkere tinten bij. Ik kan niet wachten tot KERSTMIS!

Catrice limited edition Bohemia

Alvast een kleine sneak peek in de nieuwe LE-lijn, genaamd Bohemia. De tinten verschillen nogal van elkaar. Een blauwe oogschaduw, oranje lipgloss met een nude oogschaduw, I like it! Laten we beginnen met de oogschaduws. In totaal zijn er vier soorten oogschaduws, blauw, oranje, zandkleur en een nude tint. Prachtige kleuren, die je goed kan combineren met elkaar. Ik ben erg benieuwd naar de blauwe oogschaduw, die je kan combineren met een smokey eyes!

Catrice limited edition BohemiaC01 My Home Is My Sand Castle.

Catrice limited edition BohemiaC02 Yes, You Tan!

Catrice limited edition BohemiaC03 Bring Me Terra Copper.

Catrice limited edition BohemiaC04 Be Indiglow.

“Echte Bohemian Beauties houden van warm terracotta en diep indigo. De ultieme oogmake-uptrend van dit seizoen bevat sensuele etnische nuances! Met inspiratie uit de etnische tradities, de intensieve kleuren en de schitterende effecten zijn de mogelijkheden eindeloos. Verkrijgbaar voor €2,79.”

Naar het volgende product ben ik zelf erg benieuwd naar, het is een apart product, wat ik zelf nog niet eerder heb voorbij zien komen in een make-up lijn. Het is een eyeliner, op een poederbasis, I’m curious!
Catrice limited edition BohemiaCatrice limited edition Bohemia

C01 Be Indiglow!Catrice limited edition Bohemia

Catrice limited edition BohemiaC02 Nap In The Shade.

“Etno elegantie ten top! Deze losse poeder in zwart of blauw breng je gemakkelijk aan met de handige applicator. Afhankelijk van het gewenste effect kun je een fijn lijntje tekenen of de eyelinerpoeder subtiel uitvegen. Perfect te combineren met de warme terracotta tinten van Bohemia oogschaduw. Verkrijgbaar voor €3,49.”

Erg apart, ik ben ook nieuwsgierig naar het kwastje/stokje, waarmee je de eyeliner aanbrengt. Zou het werken zoals een normale eyeliner? Of als een potloodje? Ben benieuwd!

Natuurlijk konden we de lipglosses niet missen in een Catrice limited edition, een lipgloss hoort erbij. Ook de glosses zijn er in vier verschillende gewaagde, maar zeer geslaagde kleuren.

Catrice limited edition BohemiaC01 Home Is My Sand Castle.

Catrice limited edition BohemiaC02 Yes, You Tan!

Catrice limited edition BohemiaC03 Bring Me Terra Copper.

Catrice limited edition BohemiaC04 – Looking Sunkissed.

Glanzende lippen – met een natuurlijk accent, warm als de aarde en de zon. Deze lipgloss met subtiele glans die de lippen voller maakt is de perfecte keuze voor de new bohemian stijl! Niet alleen zien de lippen er verrukkelijk uit, ook het de textuur op de lippen is puur genieten. Verkrijgbaar voor €3,79“

Het leuke is dat de namen matchen met de oogschaduws, zo vormen ze een setje, ook qua kleuren. Prachtig! Leuk gedaan. Sowieso vind ik het leuk als een product een naam heeft, een echte naam, dus geen 0430 of zo, maar zoiets als Yes, You Tan, in plaats van Yes, You Can! Op naar de vier nagellakken, die wij ook niet kunnen missen! We. Moeten. Nagellak. Hebben.

Catrice limited edition BohemiaC01 Yes, You Tan!

Catrice limited edition BohemiaC02 Bring Me Terra Copper.

Catrice limited edition BohemiaC03 Looking Sunkissed.

Catrice limited edition BohemiaC04 Be Indiglow.

“Heldere etno kleuren met metallic effect zijn dé nagellaktrend van het seizoen! De Bohemia look op je nagels behoudt tot wel zeven dagen zijn kleuren en glans. Kiezen tussen stijlvol oranje, passievol rood en terracotta bruin of intens blauw is bijna onmogelijk! Verkrijgbaar voor €2,49”

De laatste nagellak vind ik zo geweldig! Ik zag hem, en wist dat als ik hem zou vinden, hem in mijn bezit moet hebben! Hij is zo mooi, doet mij denken aan de naam Midnight! Nacht, daar houd ik van. Misschien dat bloggen daarom zo goed bij mij past, het maakt niet uit hoelaat je het doet, hoelang je bezig bent, zolang er maar iets te lezen valt! Heerlijk, geweldig, zalig!

Catrice limited edition BohemiaDefinition Bronzer.

Als laatste in de nieuwe lijn Bohemia, een Definition Bronzer. Er zit een mooie patroon ingedrukt, ben benieuwd hoe donker de bronzer is, aangezien er geen naam of nummer bij staat. Waarschijnlijk zou dat wel meevallen.

“Dé nazomerlook – een gebruinde huid, warm als de zon en de zomer op je huid! Deze zachte poeder met 3D paisleydessin benadrukt op subtiele wijze de gezichtscontouren. De formule is puur zomers: licht met een fijne bronzen glans. Voor een perfect resultaat. Verkrijgbaar voor €3,99.”

Ik vind de Limited Edition van Catrice, best mooi, aparte dingen, leuke kleuren, gevarieerd, en dat is wat je nodig hebt, variatie. Ikzelf ben erg benieuwd naar de nagellak, de eyeliner in een poedervorm en sowieso de tinten + de pigmentatie! Als ik de nagellak weet te bemachtigen, komt daar zeker een NOTD van! Bohemia van Catrice is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf oktober tot en met half november 2011.

Wat vind jij van de Limited Edition, heb je ook al ergens je oog op laten vallen?


4 Comments

 • Germa

  24/08/2011

  Mooie collectie! De nagellakjes zien er goed uit. De eyeliners zien er vreemd uit, op de promo’s die zal ik echt moeten zien in de winkel.

  Reply
 • Kayla

  24/08/2011

  Ziet er goed uit, vooral de laatste lipgloss en het poeder.. Ben benieuwd!

  Reply
 • robinvalentine♥

  24/08/2011

  ziet er erg mooi uit! <3 ben benieuwd hihi…

  Reply
 • Sharon

  27/08/2011

  Die nagellak wauw. Als de lijn uit is gaan wij shoppen !

  Reply

Geef een reactie