FOTD: Green eyeliner it is!

Soms moet je die dagelijkse sleur verbreken, althans als je dat wilt natuurlijk. Gewoon even een verandering in iets, misschien de route naar school of werk, een compleet andere outfit of een kleine verandering in je make-up, beauty blog, make-up, leg je de link al?!

FOTD Green

Yea, oh Yea, Green and Yellow, Green and Yellow! Ok, geen footballgrapjes. Green it is! Je ziet het niet zo heel goed, maar ik heb in plaats van een zwarte eyeliner een groene gebruikt. Het is eigenlijk geen eyeliner, maar de oogschaduw Hectic van Make Up Store. De kleur is zo fel, echt gorgeous!

FOTD Green

FOTD Green

Hier is het al een stuk duidelijker. Ik vind de kleur zo mooi van de eyeliner gecombineerd met de aardetinten, dat contrast is zo scherp. Mijn ogen springen er echt uit! Ik kwam ineens op het idee om te gaan experimenteren met eyeliner, gewoon voor een andere look en daar kwam dit uit!

FOTD Green

In de look heb ik voornamelijk shimmers gebruikt, ik werk het liefst met matte oogschaduws, omdat ik dat gewend ben. Ik gebruik altijd mijn 88 Palette in de matte versie, de shimmer is nog nauwelijks aangeraakt, tijd dat daar eens verandering in komt!

FOTD Green

Op mijn ooglid heb ik de kleur Fame van NYX gebruikt, dat gedeelte moest worden opgelet, zodat de felle eyeliner er vanaf steekt. In mijn arcadeboog heb ik eerst een basis aangelegd met de taupe tint. Heel licht en goed blenden! Vervolgens heb ik de oogschaduw van NYX, genaamd Oro er overheen aangebracht, ook die heb ik geblend.

FOTD Green

Nu gebruik ik een palletje van NYX, genaamd Eyeshadow Sombra Ombre. Daarvan heb ik de middelste kleur licht aangebracht in mijn arcadeboog, om hem donkerder te krijgen. Vervolgens heb ik de kleur aan de rechterkant gebruikt om hem intenser te maken. De glans van de shimmer heb ik nu om vervolgens met een donkerbruine matte oogschaduw de buitenste hoeken van mijn arcadeboog te schetsen. Zet hem licht aan, blend hem uit, aanzetten, blenden naar binnen toe. Hiervoor hem ik de bruine oogschaduw van Inglot gebruikt, genaamd Matte 327. Onder mijn wenkbrauw heb ik een highlighter van Miss Sporty gebruikt, hier komt binnenkort nog een review van!

FOTD Green

Voor de gave eyeliner heb ik de oogschaduw Hectic van MUS gebruikt. Ik heb de oogschaduw nat gemaakt met de fixeerspray en hem aangebracht zoals ik ook een zwarte eyeliner aanbreng. Alleen dit is een andere kleur! Hierover komt ook nog een How To, maar dan van meerdere kleuren. Vervolgens heb ik mijn wenkbrauwen getekend, een wit oogpotlood aangebracht, wimpers gekruld en mascara aangebracht!

FOTD Green

Ik heb een groene concealer gebruikt, zelf vind ik het mooier staan, gewoon de roodheden uit mijn gezicht. Over groene concealer heb ik de foundation van Catrice Photo Finish gebruikt, ook die is weer eens lekker in tijden! Hij is vrij dik, dekt goed en op de foto’s zie je dat terug. Ik heb de foundation aangebracht in combinatie met de fixeerspray, deppende bewegingen voor het egale effect. Ik kreeg steeds vlekken in mijn bronzer, zo lang heb ik er over gedaan voordat ik pas wist wat het was! Ik “veeg” best hard met mijn poederkwast over mijn gezicht heen, je moet dat juist niet doen, zo veeg je je foundation eraf, OEPS!

FOTD Green

Sinds kort breng ik mijn poeder deppend aan, met een poederspons. Ik zag het voorbij komen op verschillende blogs, Youtube filmpjes en in één van die filmpjes legde iemand dat uit, zo slim! Toen kwam ik er achter dat het daarvan kwam, ik merk dat mijn bronzer nu beter zit. Ik poeder mijn gezicht af en shape mijn jukbeenderen met een bronzer.

FOTD Green

Op mijn lippen heb ik niks, alleen een lippenbalsem, aangezien ik te enthousiast was met mijn Rosebud Salve. Ik heb hem nu weggegooid, ik denk dat de bacterie in mijn lippenbalsem was gekomen, en daarom kwam het telkens terug als ik hem gebruikte.

Een oud en vertrouwde FOTD! Ik weet nog niet hoe ik het wil hebben, zou ik het zo laten? Ik vind het leuk om het te vertellen, uit te leggen hoe ik het heb gedaan, maar vinden jullie het wel leuk als je het twee keer leest, als ik de look ook nog in keer in een How To laat terug komen? Laat het mij weten in de comments!


7 Comments

 • Diederike

  25/08/2011

  This definitely looks good.
  You are so dam creative….
  I like…..

  Reply
 • robin

  25/08/2011

  omg dit is echt mooi! ik denk dat als je het een aqua blauw doet t heel mooi bij je ogen is!

  Reply
 • Kayla

  25/08/2011

  Dat is echt een hele leuke look, mooi zo met het die groene eyeliner!

  Reply
 • xibalbablog

  25/08/2011

  Echt heel leuk!

  Reply
 • roos

  25/08/2011

  Echt heel mooi gewoon naturel groen!

  Reply
 • Sharon

  27/08/2011

  Wauw. Ik ben fan van deze FOTD. :D

  Reply
 • Sugarblosssom

  11/09/2011

  Groen staat jou ook heel mooi volgens mij staan alle kleuren jou wel ^_^

  Reply

Geef een reactie