Nooit eerder vertoonde beelden #1.

Ik maak op een dag wel meer dan honderd foto’s, een aantal honderd per week, meer dan duizend per maand. Daarvan zien jullie er maar een aantal per keer in mijn artikelen verschijnen, natuurlijk schiet ik ook zoveel mislukte foto’s, vooral foto’s waarop ik net mijn ogen dicht doe. Die laat ik jullie niet zien, daarnaast probeer ik ook alle wazige, onscherpe foto’s te vermijden. Jullie weten dat ik graag gek op de foto’s sta, waarom niet een artikel met verschillende looks, gekke foto’s of juist foto’s die zijn bewerkt qua vorm, of foto’s die mij weer inspiratie geven! Kijk mee naar de nooit getoonde beelden.. mysterieus!

nooit eerder vertoonde beelden

Deze look kennen jullie al allemaal! Het is de FOTD: Green it is! Crazy picture, like always. De look zelf is zo apart, waardoor ik hem echt dag en nacht wil dragen. Ik ben van plan om het met nog meer verschillende oogschaduws te gaan combineren.

nooit eerder vertoonde beelden

Deze look is van een beroemdheid Meets Cynthia! Hij is nog niet voorbij gekomen, iets wat jullie dus nog te zien gaan krijgen. Het was al vrij donker dus mijn camera raakte in de war qua lichtval en scherpte, waardoor alle foto’s wazig waren. Terwijl de lipstick er echt perfect op zit! Ik gebruik nooit lipstick, probleemlippen, vandaar dat ik liever een dazzleglass gebruikt, daar zie je het niet!

nooit eerder vertoonde beelden

Deze look is nog in het begin, althans ik weet nu hoe ik mijn make-up beter kan aanzetten. Ik zie zelf echt verbetering in de foto’s, hopelijk jullie ook. Het was een hele klus, en dat is het nog steeds om goed te fotograferen, een foto zegt meer dan een heel verhaal.

nooit eerder vertoonde beelden

Christina Aguilera Meets Cynthia! Mijn lippen waren hier een stuk roder dan overdag, ook was mijn make-up donkerder. De foto’s daarvan waren pas laat in de avond genomen, rond een uur of tien, toen werd het pas schemerig, maar ik moest en zou die foto’s hebben gemaakt, too bad. Ze waren allemaal te donker, best zonde, maar er kwam wel weer een goede look uit, aangezien ik hem nog een keer heb gemaakt. Daarnaast was ook dit weer een wijze les!

nooit eerder vertoonde beelden

De foto van de volgende dag, wazig, maar pretty! Er zaten een aantal dagen tussen toen ik de eerste foto’s maakte, en had ik in die tijd mijn haar geverfd, wat een verschil ineens! Binnenkort verschijnt er een artikel daarover.

nooit eerder vertoonde beelden

Gorgeous look! Die ik overigens vaak nog heb nagemaakt voor overdag, naar de stad of naar school. Hij is zo fris, zomers en sprookjesachtig! I like it. Hier was ik ook nog helemaal verliefd op de High Tech Lighter van de Make Up Store, en nog steeds!

nooit eerder vertoonde beelden

Deze foto maakte ik gisteren, ik had een aantal lipsticks die ik nog moest reviewen, maar vanwege mijn lippen ARCH!, moest ik dat uitstellen. Nu staan ze netjes in de rij te wachten tot ik ze kan swatchen! Ik heb niks aan die foto gedaan, behalve de zijkant laten vervagen naar een zwart iets. Door die foto krijg ik zoveel inspiratie qua looks, heel gek, maar er popt toch echt een nieuw idee in mijn hoofd!

nooit eerder vertoonde beelden

De look komt uit de How To; Wimpers krullen, maar zo fresh! Ik heb hier alleen licht mijn arcadeboog geschetst, winged eyeliner en onder mijn oog een kleur uit het Sleek palette, maar het is gewoon anders. Mijn wenkbrauwen zaten daar ook perfect, dat is iets wat mij echt gelukkig kan maken, haha!

nooit eerder vertoonde beelden

Makkelijk, simpel en snel om te maken! Oogschaduw, blenden, aanzetten, blenden, done! Heel easy, iets wat ik wel vaker doe als ik te laat ben, wat vooral op schooldagen is, hoe toevallig! Ook deze foto’s heb ik nog niet online gezet, was nog niet tevreden over het artikel wat erbij kwam. SNEAK PEEK!

nooit eerder vertoonde beelden

Helemaal nieuw, prachtig! Producten die je net hebt gekocht uit hun verpakking halen is top. Gewoon er naar kijken waarmee je blij bent is zo een fijn gevoel. Je herkent het vast wel! Alles is gloednieuw en je raakt het voor de eerste keer aan en swatcht het meteen, love it.

nooit eerder vertoonde beelden

Ja, daar is hij dan! Een aantal maanden geleden wilde ik hier nog een artikel over typen, maar ze zijn in de mode gekomen, dus het is niet meer zo origineel. Toen ik nog op de middelbare school zat droeg ik elke dag een bandana met een kuif gecombineerd met een staart of een knot! Ik draag ze gewoon thuis, op school en als ik ergens heen moet. Een handige methode voor een bad hair day. Ik vind het gewoon fijn zitten, alles uit je gezicht!

nooit eerder vertoonde beelden

Mijn grootste MAC aankopen ooit, wat was ik trots! Ik glunderde helemaal, ik hield de bon uitzicht, maar ik straalde. Over alle producten heb ik al een review geschreven en gebruik ze nog steeds met plezier!

nooit eerder vertoonde beelden

How To; Wenkbrauwen bijtekenen! Rapapapa, nieuwe foto. De wing kwam hier heel mooi op uit, ik teken sinds kort de wing uit mijn losse hand, en dat gaat goed! Niet altijd, maar ik heb zo lang geoefend met het papiertje dat ik ongeveer weet waar ik het lijntje moet aanzetten!

nooit eerder vertoonde beelden

Ik ben op de groene toer! Dit is een look die nog niet verschenen is op de website, maar er wel zit aan te komen. De kleuren zijn lovely! Groen is mijn favoriete kleur, heerlijk fris! Binnenkort meer nieuws hier over.

Geen nagellak op de vrijdag, even een kleine verandering, is weer iets anders! Volgende week is hij er gewoon weer, maar we houden van afwisseling. Ik ga er opletten dat ik meer foto’s bewaar, gewoon random foto’s, beetje bijschaven en misschien kan ik dit vaker doen!

Wat vind jij ervan?


10 Comments

 • Dit is erg leuk om te zien! Btw die productfoto’s zijn erg leuk, het lijken wel ‘instragram’ Ipphone foto’s! Erg speciaal! En ik vind jouw wenkbrauwen fantastisch!

  Reply
 • Kayla

  26/08/2011

  Leuk om te zien! Rode lippen staan jou erg goed!

  Reply
 • Nicole

  26/08/2011

  Erg leuke foto’s!

  Reply
 • Rachelle

  26/08/2011

  Haii <3,

  Bedankt voor je reactie op mijn blog =]. Leuk dat het jouw inspireerd =P. Ga je er een paar van op je blog zetten ?? Ik ben wel benieuwd dus ik ga je zeker volgen =]! Wil je me ook terugvolgen <3??

  Moet ik wel effe kijken hoe bloglovin in z'n werk gaat want ik ben gewend via google accounts te volgen xD. Als het niet lukt vraag ik het je wel =P!

  In ieder geval heel erg bedankt voor je reactie <3!

  xx

  Reply
  • Beauty Koning

   26/08/2011

   Ja, is goed! Ik zal even kijken welke looks ik uit de kleding kan opmaken, ik laat het je weten wanneer ik er eentje heb! :)

   Reply
 • Rachelle

  26/08/2011

  Ow met ga je er een paar op je blog zetten bedoel ik van hoe jou look is geworden door de inspiratie trouwens =]. Ik lees het nu terug en het is misschien een beetje onduidelijk xD.

  xxx

  Reply
 • Rachelle

  26/08/2011

  Jhee ik volg je via bloglovin =]! hahaha nu stop ik met schrijven want ik wil je niet irriteren =]!

  Reply
  • Beauty Koning

   26/08/2011

   Haha, dank je wel! Irriteren? Noooooit Nevaa! :D Ga gerust je gang. :)

   Reply
 • cissy

  27/08/2011

  Ga jij me make up doen als ik oooit ga trouwen met gercoo?? hihihi
  xx van cis & Dustin!

  Reply

Geef een reactie