Scarlett Johansson Meets Cynthia.

Ik ontmoet heel wat beroemde mensen zo, van zangers tot celebs! Ik maak een babbeltje met ze, vraag hoe ze hun make-up doen, ze geven mij goede tips, zodat ik hen na kan maken, daarbij krijg ik vaak nog de telefoonnummers van hun visagistes! Tegenwoordig heeft iedereen een visagiste en zit hun make-up gorgeous. Natuurlijk heb ik geweldige gesprekken met hen en geven ze mij de technieken door tot diep in de details, ik moet het natuurlijk perfect doen! Dit keer wist ik het nummer van de visagiste van Scarlett Johansson te strikken die haar make-up tijdens een Dolce & Gabbana reclame heeft opgebracht! Kijk mee naar Scarlett Johansson Meets Cynthia!

Scarlett Johansson

Ze verschijnt vaak in de campagnes van Dolce & Gabbana waar haar make-up echt amazing zit. De looks zijn zo strak, passen perfect bij het product wat moet worden verkocht, ik zou het zo komen door alleen de foto die is neergezet! Ik vind haar een prachtige vrouw, ook al is ze niet vies van plastische chirurgie, maar wie doet dat nou tegenwoordig niet?!

Scarlett Johansson

De look van de campagne die ik heb nagemaakt was vrij zacht, aangezien er ook een aantal heftige looks in voorbij komen. Ze draagt een rode lipstick met een rustige ooglook en geen eyeliner. Ik heb de look al eens eerder gemaakt, Nooit Eerder Vertoonde Beelden, maar toen was het te donker.

Scarlett Johansson

Om te beginnen met de ogen! Ik heb op mijn ooglid de oogschaduw Fame van MUS gebruikt, sinds kort gebruik ik hem vaker in mijn looks, de kleur is zachtroze met veel glitters! Vervolgens heb ik nummer 1 van de 88 Palette gebruikt in mijn arcadeboog. De oogschaduw blend je goed naar binnen toe en daarna heb ik de donkerbruine oogschaduw van Inglot gebruikt, genaamd Eyeshadow Matte 327. Die heb ik licht in mijn buitenste ooghoeken aangebracht en ook naar binnen geblend.

Scarlett Johansson

Highlighter onder mijn wenkbrauwen aangebracht, een crèmekleurige oogschaduw van MAC, genaamd Blanc Type, nog steeds verliefd. Vervolgens mijn wimpers gekruld, aangezien ik niet meer zonder kan en mascara aangebracht!

Scarlett Johansson

Met oogschaduw nummer 1 heb ik ook mijn wenkbrauwen bij getekend. Hiermee zet ik ze alleen aan, ik teken ze niet grof bij, gewoon een beetje aanzetten! Ik gebruik voor de Marilyn Monroe wenkbrauwen de donkerbruine oogschaduw van Inglot, werkt perfect.

Scarlett Johansson

De lippen zijn natuurlijk het belangrijkste in de look! Ik heb de lipliner van MAC genaamd Redd gebruikt. Ik heb mijn lippen omlijnt, vanuit het midden, naar buiten en ingevuld met het potlood. Zo blijft je lipstick langer zitten. Vervolgens heb ik de lipstick van Bourjois Sweet Kiss Rouge Sur Mesure 56 er overheen aangebracht.

Scarlett Johansson

Mijn foundation, Catrice Photo Finish, heb ik deppend aangebracht in combinatie met de fixeerspray, zo hecht mijn foundation beter met mijn huid en is het egaler. Vervolgens heb ik mijn poeder ook deppend aangebracht! Een nieuwe techniek voor de vlekken uit mijn foundation te houden. Na het afpoederen van mijn foundation heb ik mijn jukbeenderen geshaped met bronzer.

Scarlett Johansson

Ik vind de look best geslaagd! Weer een nieuwe look die ook draagbaar is voor overdag, maar ook zeker in de avond, voeg er een winged eyeliner toe en je bent klaar! De tips hebben goed geholpen, dus neem ik de visagiste van haar mee uit eten!

Vind jij de look geslaagd?


6 Comments

 • Diederike

  27/08/2011

  craaaaazyyyyy good looking!!!!!

  Reply
 • Kayla

  27/08/2011

  De look is erg mooi!

  Reply
 • ·•Charlotte•·

  27/08/2011

  Nice! Ga je ook eens een wat heftigere celeb look doen? :) Bijvoorbeeld Tarja Turunen?

  Reply
 • Sharon

  27/08/2011

  Ik hou van die reclame, alles haar haar en make-up is daar perfect ! <3 En de look is ook zeer geslaagd!

  Reply
 • Deb

  29/08/2011

  Definitely geslaagd! Je hebt zelf wel iets van Scarlett weg zo vind ik ;-) Echt heel mooi gedaan en je wenkbrauwen zitten erg goed! Erg leuke blog heb je trouwens!

  Reply

Geef een reactie