100ste Artikel Online!

Honderdste artikel staan online, kan je het geloven? De tijd is echt om gevlogen, ik vraag mij af hoe het zo snel heeft kunnen gaan. Honderd is natuurlijk niet veel, maar het is ook niet niks. Honderd artikelen over beauty, make-up en verzorging. Ergens is het heel lachwekkend, hoe kan je zo vaak, zoveel en zolang over hetzelfde onderwerp praten? Nou..

100ste artikel

Het is een kunst om elke keer een nieuw artikel te typen, met nieuwe dingen, maar het draait ook om passie. Je moet er plezier in hebben, je moet het elke dag opnieuw willen doen en het is elke keer iets anders. Dat hangt van jezelf af, als je telkens hetzelfde gaat vertellen, dan hebben jullie ook iets van; ja, gisteren vertelde je dat ook, eergisteren ook en die dag + week daarvoor ook al. Ik probeer het ook zoveel mogelijk af te wisselen.

100ste artikel

Daarnaast zijn jullie, mijn bezoekers, toch het belangrijkste! Jullie komen dagelijks(althans, dat hoop ik) mijn blog bezoeken voor het artikel dat die dag is gepubliceerd. Je hoopt op een ander verhaal, mooie foto’s en natuurlijk om er iets van te leren, of je kijkt gewoon voor de plezier!

100ste artikel

De reacties die jullie achterlaten, kunnen mijn dag maken. Ik weet dat je dat vaker hoort, maar het is echt zo. Als ik een nieuw recordaantal bezoekers heb, kan mijn dag ook niet stuk. Ik schrijf met veel liefde mijn artikelen en ben van plan om er nog een lange tijd mee door te gaan! OP NAAR DE DUIZEND! Haha, let’s go crazy!

100ste artikel

Jullie kunnen nog vele gekke FOTD’s voorbij zien komen, de beroemdste celebs in de Meets Cynthia en natuurlijk de vele reviews die nog gaan volgen. Ik blog met plezier, ik doe het ook bijna de hele dag, althans, ik zou het 24/7 willen doen! Bedankt voor je bezoek aan Beauty Koning, en als je een reactie achterlaat, bedankt voor je reactie, door jou, blog ik met plezier!

Tot de volgende 100 artikelen!


4 Comments

 • Sharon

  29/08/2011

  Eerst : Ik vind je foto’s die je zelf maakt echt verbeteren met hoe het in het begin was. Je krijgt het echt steeds meer onder de knie :D (Niet dat het eerst slecht was hoor! ) Verder vind ik het heel leuk om je blog te lezen en probeer ik dat ook elke dag te doen! Ik vind het heel knap van je dat je elke dag een artikel plaatst want het is natuurlijk veel werk ! En hopelijk blijf je het nog een lange tijd doen ! xx

  Reply
 • Priscilla

  29/08/2011

  Gefeliciteerd! Hihi Ik vind je blog echt goed en je komt over als een hele leuke meid :) Ga vooral zo door!

  Reply
 • glasmetwater

  29/08/2011

  Hey dit is de eerste keer dat ik op je blog kijk, en mij lijkt het echt een leuke blog. Zelf blog heb ik ook een blog, maar nogniet zo lang dusja… Ik ga deze blog zeker volgen, omdat het echt leuk is. Het is duidelijk dat je het met alle plezier doet :)

  Reply
 • Diederike

  29/08/2011

  Congratulations!!!
  Just wanted to give you a quick shout out to say “THANKS” for everything….Xxx.

  Reply

Geef een reactie