Lancôme Juicy Tubes.

Ja, daar kom ik weer met mijn cadeaubonnenverhaal, ik krijg ze altijd met mijn verjaardag! Het is gewoon een leuk cadeau die op je afgestemd is, iemand die moeite voor je doet is altijd fijn! Ik koop op één of andere manier altijd lipglosses van mijn cadeaubonnen, misschien omdat je het gewoon vaak kan gebruiken. Ik weet het niet, wat ik wel weet is dat ik het heel erg leuk vind!

Lancôme Juicy Tubes

Vandaar dat ik weer een nieuwe review voor jullie in petto heb! Twee lipglosses van Lancôme Juicy Tubes Ik heb ooit de groene gekocht, was daar helemaal weg van. Hij ruikt zo lekker, maar dat doen ze allemaal!

Lancôme Juicy Tubes

Lancôme Juicy Tubes

De verpakking vind ik handig, makkelijk om mee te nemen en het is hygiënisch! De print op de groene lipgloss is ook mega vet! Laten we daarom beginnen met de groene lipgloss, aangezien ik die ook als eerste kocht!

Lancôme Juicy Tubes

De kleur is groen, maar als hij eenmaal op je lippen is aangebracht word hij transparant. Zoals je ziet is de lipgloss, genaamd Tokyo Apple Shibuya, vrij dik van structuur, zelf vind ik dat een voordeel, daarom plakt hij ook goed en overleefd hij wel een anderhalf uur op mijn lippen. De geur is echt A-MAZING! Hij ruikt naar watermeloen in combinatie met appel, echt om te kwijlen.

Lancôme Juicy Tubes

Transparant! Ik draag de lipgloss echt heel vaak, voornamelijk als we naar de bioscoop gingen. Elke keer als ik de lipgloss zie of ruik, dan moet ik aan de bioscoop denken. Vaak werkte ik hem bij en dat heb je met geuren, je legt ergens een link, een connectie? -met de omgeving.

Lancôme Juicy Tubes

De rode lipgloss, genaamd Cerise, ruikt ook zalig, precies hetzelfde als de Toyko Apple Shibuya, alleen zoeter. Ook bij Cerise loopt het water in mijn mond, vaak heb je een vieze nasmaak van een lipgloss, maar dat hebben deze niet, ze smaken naar de geur die je ruikt, misschien ietsjes anders, maar nog steeds lekker!

Lancôme Juicy TubesBeide lipglosses hebben een schuine applicator.

Lancôme Juicy Tubes

Lancôme Juicy Tubes

De kleur is daarin tegen ook weer transparant, je ziet wel de glitters erin terug, en vaag een oranje ondertoon, maar hij dekt niet zoals de kleur van de lipgloss zelf. Ik vind dat geen probleem, de geur was te verleidelijk!

Lancôme Juicy Tubes

Helaas ben ik allergisch voor deze lipgloss, elke keer als ik hem opbreng, dat ik nog maar twee keer geweest, kreeg ik een allergische reactie. Zo vervelend, daardoor heb ik meer dan een maand last van schrale lippen of lippen die openspringen als ik lach, praat en zelfs met glimlachen. Bij de andere lipgloss heb ik daar geen last van, alleen soms van droge lippen, maar dat heb ik vaker bij een lipproduct. Zonde van het geld, maar ik heb helaas niks aan de lipgloss. Hij is zo mooi! Hij ruikt zo lekker, maar de lipgloss haat mij.

Lancôme Juicy Tubes

De Lancôme Juicy Tubes Tokyo Apple Shibuya en Cerise, zijn verkrijgbaar bij de Ici Paris XL en de Douglas. Volgens mij zijn ze ook verkrijgbaar bij de drogisterij Meeuwsen. De prijs verschilt per drogisterij, heel raar, maar de prijs ligt tussen de 16 en 24 euro.

Bezit jij al één van de Juicy Tubes?


11 Comments

 • Sharon

  29/08/2011

  De naam klinkt echt lekker haha. Volgens mij heb ik die groene ook een keer geroken. En ik ben een keer de eerste met een reactie, YAY! :D

  Reply
 • Noelle

  29/08/2011

  Ik heb een tijdlang Juicy Tubes gebruikt maar draag tegenwoordig meer met echt een kleurtje~

  Reply
 • Deb

  29/08/2011

  Mooie kleurtjes! Zelf heb ik een juicy tube in “Lychee”; ruikt overigens niet naar lychee maar naar framboos ;-) . Deze heb ik al meerdere keren gekocht en is mijn favoriet. Wat een prachtige look trouwens, wow! De kleuren staan echt heel mooi bij jouw ogen en knallen letterlijk van mijn scherm af!!

  Reply
 • pleun

  29/08/2011

  Ik draag nooit lipgloss, veel te plakkerig voor mij! Je ooglook is trouwens echt supermooi!

  Reply
  • Beauty Koning

   29/08/2011

   Haha, dat heb ik wel vaker gehoord, dan is deze lipgloss al helemaal geen aanrader! Ik heb de look al eerder gemaakt onder de naam; FOTD ColiSleek!

   Reply
 • Pretty Beauty Land

  29/08/2011

  fijne lipglossjes van Lancome!

  Reply
 • robin

  29/08/2011

  heb er ook een paar, vind ze wel fijn! maar ben toch meer van de lippenstift

  Reply
 • Rachelle

  29/08/2011

  Ow wat leuk =D. Ik gebruik zelf ook Lancôme make-up <3! Best goede producten vind je niet ^^?!

  Wel een mooi kleurtje trouwens <3! Ik vind ze zelf meestal lekker ruiken =]! Het enige nadeel is dat soms als mijn haar in mijn gezicht komt het dus blijft plakken aan mijn lipgloss xD!

  Maar nog bedankt voor je reacties <333!

  xx

  Reply
  • Beauty Koning

   29/08/2011

   Oh, dat is zo irritant, en vies. :’) Ik heb alleen de lipglosses van Lancôme, maar daar ben ik best tevreden over. :D

   Reply
 • redhotjillypeppers

  29/08/2011

  Die groene klinkt heel erg fijn ! Watermeloen en appel lijkt me een zalige combinatie qua geur.

  Reply

Geef een reactie