FOTD: Big Wing.

Een winged eyeliner, daar kunnen we nu niet meer omheen, iedereen kent de eyeliner wel en we zien hem dagelijks verschijnen in verschillende looks. Eyeliner kan je op verschillende manieren afronden. Gewoon rond, een wing of een dubbele wing, een scherpe punt, een mooie krul eraan en noem het maar op! Ik ben op dit moment veel aan het experimenteren met make-up, looks aan het veranderen, nieuwe dingen proberen en op zoek naar nieuwe technieken. Dit keer probeerde ik een big wing!

big wing

Tada, bigass wing! De wing is langer dan normaal, meestal eindigt hij bij mij in het midden, maar nu eindigt hij vlakbij mijn wenkbrauw. Toch weer een ander gezicht, het lijkt net alsof mijn ogen nog meer de amandelvorm krijgen. OGEN SHAPEN!

big wing

Om te beginnen met de oogschaduw, als eerste heb ik een oogschaduwbasis gebruikt, zodat mijn oogschaduw beter en langer blijft zitten, ook voorkomt het dat je oogschaduw gaat creasen. Op mijn ooglid heb ik de turkoois aangebracht. Ik heb de oogschaduw over mijn gehele ooglid aangebracht en in mijn binnenste ooghoeken. Om mijn arcadeboog te schetsen heb ik donkerbruin gebruikt, breng hem lichtjes aan en bouw hem vervolgens op. Daarna blend je hem goed, naar boven toe en ver naar binnen.

Breng een crèmekleurige oogschaduw onder je wenkbrauw aan als highlighter, maar ook als hulpstuk voor het blenden. Omdat je een basis hebt gaat het blenden makkelijker. Om de oogschaduw heftiger te maken, heb ik de Matte 327 van INGLOT gebruikt. Hiermee heb ik ook mijn wenkbrauwen getekend + de onderkant van mijn oog.

big wing

Vervolgens heb ik een wit oogpotlood aangebracht, voor de big eyes! Mijn eyeliner heb ik precies hetzelfde aangebracht, maar mijn wing een stuk door getrokken, bijna tot het uiteinde van mijn wenkbrauw. De eyeliner zelf heb ik iets dikker getekend. Wimpers krullen en uiteindelijk de ooglook afmaken met mascara.

big wing

Als eerst een groene concealer, voor de roodheden. Ik gebruik sinds kort weer de foundation van Catrice, aangezien ik te licht ben voor de Bourjois, en de Photo Finish precies mijn kleur is! Ik heb de foundation deppend aangebracht in combinatie met de fixeerspray, zo hecht de foundation beter aan mijn huid en blijft hij langer zitten. Mijn foundation heb ik deppend af gepoederd met de Skinfinish van MAC en mijn jukbeenderen geshaped met de Mineralize Skinfinish Natural Medium Dark van MAC. Over de bronzer breng ik nog een donkere bronzer aan van Make Up Studio, genaamd Blusher 09.

big wing

Nog steeds draag ik geen lipgloss, vanwege mijn vaseline allergie. Het is nogal vervelend, je mist iets in een look, maar het ging nu dan wel op de Big Wing! Ik gebruik nu alleen nog een lippenbalsem, die ik wel dagelijks gebruik, maar helemaal biologisch is, werkt echt perfect! Houd je vast, binnenkort komen de lipswatches!

Een kleine verandering aan mijn make-up en toch een totaal nieuwe look! Ik mis eigenlijk nog nepwimpers, van die grote fake lashes aan het uiteinde, dan zou hij helemaal compleet zijn. Misschien ga ik voortaan met een Big Wing door het leven, you never know!

Hoe vind jij de Big Wing?


20 Comments

 • tessa

  30/08/2011

  mooi zoal altijd

  Reply
 • Diederike

  30/08/2011

  Like this…..!
  Je ogen krijgen een heel andere vorm.
  Big wing it is!!

  Reply
 • glasmetwater

  30/08/2011

  Echt heel goed gelukt…
  Het doet me een beetje denken aan hoe Katy Perry soms is opgemaakt.
  Ik ga dit zeker ook eens uittesten

  Reply
 • Deb

  30/08/2011

  Erg mooi gedaan! Je look en wing zien er flawless uit! Ben echt fan van (big) wings.

  Reply
 • pleun

  30/08/2011

  Ik merk echt dat je supergoed bent in het maken van looks en ze staan je ook allemaal prachtig!

  Reply
 • Noelle

  30/08/2011

  Erg mooi! Ik maak vaak ook een wing, alleen ietsjes korter, al merk ik dat ik wel ook steeds verder naar buiten ga.

  Reply
 • robinvalentine♥

  30/08/2011

  jou staat het wel maar bij mij staat dat altijd zo vreemd haha!

  Reply
 • Pretty Beauty Land

  30/08/2011

  prachtig zo’n big wing!

  Reply
 • Kayla

  30/08/2011

  Dat vind ik zo mooi, zo’n groot boogje!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  30/08/2011

  Staat je heel mooi hoor. Ik draag elke dag winged eyeliner maar ik trek hem niet zo ver door :)

  Reply
 • Sharon

  30/08/2011

  Wauw de kleuren van je make-up zijn echt mooi. Vooral in combinatie met de bigass wing!

  Reply
 • Staat je super! Is trouwens ook erg goed gedaan!

  Reply
 • Deb

  31/08/2011

  Very pretty! Love the wing en eigenlijk je hele ooglook ;-) Erg mooi hoe je de crease gedefineerd hebt. Ik ga dat ook eens proberen met bruin en dan een felle kleur op het ooglid. Dat geeft een mooi contrast!

  Reply
 • Divaofgeneva

  31/08/2011

  Mooie ooglook! Ik vind de grote wing in deze look erg leuk!

  Reply
 • Tess

  01/09/2011

  ergg mooi! en bedankt dat je mijn site had bezoekt, ik hoop dat je eens vaker langs komt, ik kom zeker bij jou vaker kijken!

  Reply
 • Mariel

  01/09/2011

  Wauw, strak gedaan! Bij mij lukt dat maar bij 1 oog hahah

  Reply
 • beautytelecom

  06/09/2011

  Heel mooi gedaan! Had ik ook maar zo’n vaste hand :-) !

  Reply
 • Gerrianne

  16/08/2012

  Het staat echt niet overdreven bij je of dergelijke, wauw! Je kan ’t te goed hebben, die big wing. :D

  Reply
  • Gerrianne

   16/08/2012

   Ehé, jaartje geleden is dit trouwens. Tijd om nog eens weer die Big Wing te dragen? Volgens mij draag je nog gewoon wings, maar niet té, té , té big! HIHI!

   Reply

Geef een reactie