MAX Eye-Liners.

MAX, een budgetmerk dat verkrijgbaar is bij de Action, ongelofelijk! Ik heb weer eens goed ingeslagen en binnenkort kunnen jullie nog meer reviews verwachten van verschillende oogschaduwpalletjes, maar eerst! De oogpotloden die ik daar in het schap zag liggen!

MAX Eye-Liners

MAX Eye-Liners

Helaas moest een onweersbui mijn foto’s verpesten, ze zijn wat donker, maar dat verschilt per foto, zo irritant. Ik vind het weer gezellig hoor, maar ik moet wel kunnen fotograferen, zouden jullie dit kunnen doorgeven aan diegene die het weer besteld? Dank je! Maar om terug te komen op het onderwerp, de oogpotloden van MAX, genaamd de Eye-liner. De verpakking vond ik wel grappig, ook de informatie op de achterkant.

MAX Eye-Liners

Het zijn in totaal drie oogpotloden, met een smudge achterkant, hiermee kan je het potlood vervagen. Dat kan ook met je vingers of een wattenstaafje, maar zoiets is altijd handig! De oogpotloden zijn er in de kleuren; Black, Brown en Brown. De producten zijn ook proefdiervrij!

MAX Eye-Liners

MAX Eye-LinersEen puntenslijper! 

MAX Eye-LinersSmudgers!

MAX Eye-Liners

MAX Eye-Liners

Om te beginnen bij het zwarte oogpotlood, genaamd Col N001 Black. Sowieso zijn de potloden vrij hard, maar ook weer romig genoeg. Ik vind het zwarte oogpotlood het hardst van allemaal, hij blendt daar in tegen perfect!

MAX Eye-LinersAan de rechterkant heb ik hem geblend.

Het blenden gaat overigens heel smooth, makkelijk te blenden en goed uit te vagen. De kwaliteit is ook perfect, totaal wat ik niet had verwacht, aangezien het bij de Action vandaan kwam, neem je dingen sneller met een korreltje zout.

MAX Eye-Liners

MAX Eye-Liners
MAX Eye-Liners

Het volgende oogpotlood is een mooie bruintint, genaamd Col N029 Brown. Ook deze is vrij hard van structuur, maar toch goed te blenden. Ze blijven bij mij ook goed zitten, ik heb ze tot nu toe alleen onder mijn oog gedragen, maar prima resultaat!

MAX Eye-LinersPrachtige kleur, makkelijk te blenden, I love it!

MAX Eye-Liners

Het laatste potlood alweer, de Col N0490 Brown, weer een Brown! De kleuren verschillen daar in tegen wel weer, qua shimmer. Dit oogpotlood of de Eyeliner is het romigste van allemaal, blend soepel, werk je makkelijk in, echt great!

MAX Eye-Liners

MAX Eye-Liners

Ik ben erg tevreden over de resultaten! Totaal niet verwacht dat ze zo gepigmenteerd zouden zijn, dat was een leuke verrassing, daarnaast de puntenslijper, altijd handig en de smudgers aan de achterkant! Ik heb de middelste al gebruikt, hij bleef vrij lang zitten en al helemaal voor de prijs! De MAX Eye-liners zijn verkrijgbaar bij de Action voor €0,69! CHEAP!

Kon jij al de MAX Eye-Liners?


10 Comments

 • Kayla

  31/08/2011

  Ze zien er goed uit, ik heb wel eens een liquid eyeliner van dit merk geprobeerd en die was ook erg fijn!

  Reply
 • Deb

  31/08/2011

  Ze zien er goed uit! Ze doen me, omdat er een puntenslijper in de dop zit, een beetje denken aan de oogpotloden van ELF.

  Reply
  • xx Astrid

   31/08/2011

   Die zijn ook bijna het zelfde net als de Elf lakken uit de 1 euro lijn volgens mij, zal wel in de zelfde fabriek gemakt worden war goedkoop geproduceerd kan worden.

   Reply
 • redhotjillypeppers

  31/08/2011

  De slijper in de dop is wel erg handig. De potloden kan ik helaas niet gebruiken wegens een BHA allergie maar het zien er verder wel fijne producten uit, toch zeker voor die prijs :)

  Reply
 • Pretty Beauty Land

  31/08/2011

  wat een handige potloden. heerlijk die prijs!

  Reply
 • Charlotte

  31/08/2011

  veeel foto’s!
  leuk artikel. iedereen is zo positief over de oogpotloden.
  hmmm zelf ook maar is gaan kopen(a)
  xx

  Reply
 • pleunvd

  31/08/2011

  ik heb wel vaker goede reacties gehoord over max, ook van die nepwimpers zijn goed! Ga toch maar eens langs de action op!

  Reply
 • Gates

  31/08/2011

  Ze liggen hier nog steeds niet!! *snik*

  Reply
 • Divaofgeneva

  31/08/2011

  Ziet er erg goed uit zeg! Ik heb ze hier in de Action ook nog niet gezien helaas.

  Reply
 • Die zien er inderdaad goed uit! En ik had ook helemaal niet verwacht dat ze zacht genoeg zouden zijn. Een echte budget topper!

  Reply

Geef een reactie