MAX Eye-Liners.

MAX, een budgetmerk dat verkrijgbaar is bij de Action, ongelofelijk! Ik heb weer eens goed ingeslagen en binnenkort kunnen jullie nog meer reviews verwachten van verschillende oogschaduwpalletjes, maar eerst! De oogpotloden die ik daar in het schap zag liggen!

Helaas moest een onweersbui mijn foto’s verpesten, ze zijn wat donker, maar dat verschilt per foto, zo irritant. Ik vind het weer gezellig hoor, maar ik moet wel kunnen fotograferen, zouden jullie dit kunnen doorgeven aan diegene die het weer besteld? Dank je! Maar om terug te komen op het onderwerp, de oogpotloden van MAX, genaamd de Eye-liner. De verpakking vond ik wel grappig, ook de informatie op de achterkant.

Het zijn in totaal drie oogpotloden, met een smudge achterkant, hiermee kan je het potlood vervagen. Dat kan ook met je vingers of een wattenstaafje, maar zoiets is altijd handig! De oogpotloden zijn er in de kleuren; Black, Brown en Brown.

 

Ik moest zo hard lachen om de achterkant, terwijl het eigenlijk normaal is. Op de achterkant van de verpakking staat vermeld dat als de producten een allergische reactie veroorzaken dat je er mee moet stoppen, dat lijkt mij logisch. Alsnog slim dat het is vermeld, maar ik denk dat iedereen er wel mee stopt als het irriteert, haha! De producten zijn ook proefdiervrij!

Een puntenslijper! 

Smudgers!

Om te beginnen bij het zwarte oogpotlood, genaamd Col N001 Black. Sowieso zijn de potloden vrij hard, maar ook weer romig genoeg. Ik vind het zwarte oogpotlood het hardst van allemaal, hij blendt daar in tegen perfect!

Aan de rechterkant heb ik hem geblend.

Het blenden gaat overigens heel smooth, makkelijk te blenden en goed uit te vagen. De kwaliteit is ook perfect, totaal wat ik niet had verwacht, aangezien het bij de Action vandaan kwam, neem je dingen sneller met een korreltje zout.

Altijd handig!

Het volgende oogpotlood is een mooie bruintint, genaamd Col N029 Brown. Ook deze is vrij hard van structuur, maar toch goed te blenden. Ze blijven bij mij ook goed zitten, ik heb ze tot nu toe alleen onder mijn oog gedragen, maar prima resultaat!

Prachtige kleur, makkelijk te blenden, I love it!

Het laatste potlood alweer, de Col N0490 Brown, weer een Brown! De kleuren verschillen daar in tegen wel weer, qua shimmer. Dit oogpotlood of de Eyeliner is het romigste van allemaal, blend soepel, werk je makkelijk in, echt great!

Ik ben erg tevreden over de resultaten! Totaal niet verwacht dat ze zo gepigmenteerd zouden zijn, dat was een leuke verrassing, daarnaast de puntenslijper, altijd handig en de “smudgers” aan de achterkant! Ik heb de middelste al gebruikt, hij bleef vrij lang zitten en al helemaal voor de prijs! De MAX Eye-liners zijn verkrijgbaar bij de Action voor €0,69! CHEAP!

Kon jij al de Eye-Liners van MAX?

10 thoughts on “MAX Eye-Liners.

    1. Die zijn ook bijna het zelfde net als de Elf lakken uit de 1 euro lijn volgens mij, zal wel in de zelfde fabriek gemakt worden war goedkoop geproduceerd kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *