NOTD: 3 Nagels Vs. 3 Nagellakken.

Nagellak vind ik persoonlijk best belangrijk, gewoon verzorgde handen, met gekleurde nagels. Ik ben er een fan van, maar dan liefst zo fel mogelijk. Of juist die mooie donkerblauwe, donkerrood, donkerpaars, ach, gewoon een lak! Let’s go CRAZA! Niet twee nagellakken, maar drie!

Nagellak

Nagellak

Nagellak

We zijn al aangekomen bij nummer 7! Zoals je ziet is de nagel oranje gekleurd, een goede dekkende nagellak van de H&M. Ik heb de afgelopen weken heel wat nagellakken in geslagen bij de H&M, ze hebben veel verschillende kleuren, gewoon veel variatie.

Nagellak

Nagellak

Nagellak

De kleur, genaamd Orange, hoe toepasselijk, zelf is prachtig! Je hebt vaak van die “nep” oranje nagellakjes, die totaal niet goed uitpakken op je nagels. Het zijn kleuren die je terug in het het voetbal, van die vage felle kleuren, maar dit is gewoon een mooie oranjekleur, die al vrij goed dekt na één laagje, maar om het helemaal af te maken, zijn twee laagjes voldoende.

Nagellak

Nagellak

Een mooie lichtblauwe kleur van Barry M! Een nieuw nagellakmerk, die tot nu toe nog niet voorbij was gekomen. Het is een zomerse kleur, doet mij aan de heldere lucht denken, echt gorgeous! De lak zelf is helaas wat compacter, dan een normale nagellak, het droogt daardoor minder snel.

Nagellak

Nagellak Nagellak

Ik vind het zelf wel fijner als een nagellak wat dikker is dan normaal, maar niet te dik. Doordat hij compacter is kan je de nagellak ook al met één laagje dragen, natuurlijk maken twee laagjes het totaal plaatje af, maar hij dekt perfect! De nagellak, genaamd Cyan Blue 294, heb ik via Ebay besteld, met nog een aantal andere lakjes die nog voorbij komen in de NOTD!

Nagellak

Nagellak

Nagellak

God, I love this color! Hij is vrij donker, maar in het zonlicht zie je alle shimmers, glanzen en noem het maar op terug. Het is een mooie donkerblauwe kleur, met shimmer die naar een paarse ondertoon kan neigen, echt gorgeous. Ook deze nagellak, genaamd Spending Cash With Carl, ik vond die naam echt geweldig, komt bij de H&M vandaan.

Nagellak

Nagellak

De nagellak, Spending Cash With Carl, was zo moeilijk om te fotograferen. Hij veranderd steeds qua kleur, shimmer en vanwege de lichtval lijkt hij een stuk lichter. Ik kreeg de shimmer haast niet op de foto, maar het is gelukt!

Nagellak

Ondanks dat de kleur zo moeilijk te fotograferen is, is hij wel mijn favoriete nagellak op dit moment. De nagellakken Spending Cash With Carl is verkrijgbaar bij de H&M voor €3,95. Ook Orange is verkrijgbaar bij de H&M voor €2,95. Barry M daarin tegen komt van Ebay, ik weet niet meer precies hoe duur de nagellak was, aangezien ik het in een setje kocht, sowieso verschillen de prijzen per verkoper.

Welke nagellak is op dit moment jouw favoriet?


15 Comments

 • Diederike

  02/09/2011

  Spending Cash With Carl is definitely mijn favoriet…
  This color is irresistible…Thanks!!

  Reply
 • robinvalentine♥

  02/09/2011

  de eerste van h&m is mooi!

  Reply
 • Sharon

  02/09/2011

  Nummer 9 wauw ! :D die is echt super mooi

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  02/09/2011

  Het Barry M lakje is erg mooi. Mijn favoriet is Ruby Pumps van China Glaze. Ik blijf het mooi vinden :)

  Reply
 • Charlotte

  02/09/2011

  mooi!
  ik wil ook zo’n nagellwiel

  xx

  Reply
 • Rachelle

  02/09/2011

  Ik vind de kleuren super mooi <3! Handig dat ding waar je allemaal nagels op hebt =]! Hoe heet zoiets ??

  xx

  Reply
  • Beauty Koning

   02/09/2011

   Een nagelwiel, ze zijn heel goedkoop verkrijgbaar op Ebay! :D

   Reply
 • Deb

  02/09/2011

  Mooie kleurtjes! Ik ben nog niet bekend met de H&M lakjes, helaas zijn ze hier niet te krijgen. Ik vind de donkerblauwe vooral heel mooi! Ik heb niet echt een favoriet op dit moment… maar ik ben heel blij met de kleur die ik nu draag van “A to Z-urich” van OPI. Echt een mooi rood herfstkleurtje, vind ik.

  Reply
 • Kayla

  02/09/2011

  Die laatste is mooi, ik hou van blauw!

  Reply
 • Lisa

  02/09/2011

  Mooie kleuren! :)

  PS : bedankt voor je reactie en bezoek op mijn blog, dat waardeer ik! :)

  Reply
 • liselieft

  03/09/2011

  superleuke kleurtjes! ben voornamelijk fan van de eerste :D

  Reply
 • Germa

  03/09/2011

  Mooie kleurtjes!

  Reply
 • Victoria

  04/09/2011

  Super !
  ik denk dat ik zelf ook een nagelwiel ga aanschaffen, zo handig !

  Reply
 • Mariel

  04/09/2011

  Mooie kleurtjes, die zou ik zelf ook dragen :D

  Reply
 • Roos

  08/09/2011

  Ik vind ze alledrie erg mooi, vooral die blauwe van h&m

  Reply

Geef een reactie