Elizabeth Mitchell Meets Cynthia!

Lost, de spannendste serie van 2004 tot 2010. Het verhaal is zo ingewikkeld, dat je hem vaak moet terugspoelen, dingen op het internet moet lezen om stukken te ontrafelen, een aantal jaar korter leeft vanwege de slopende eindes, kortom Lost was een goede serie die veel kijkers trok. Kijk mee naar de Lost-Actrice die Cynthia Meets!

Elizabeth Mitchell

Het beruchte stukje in de intro, die je altijd kreeg te zien, schrok mij altijd rot als het in beeld kwam, de soundtrack erbij, alleen dat kostte je al één jaar van je leven. Een tijd geleden postte ik een HOW TO gezichtsbasis, daarin liet ik zien hoe ik mijn foundation enzovoort aanbracht. Bezoekster, DollySweet, liet toen een reactie achter dat ik op de actrice Juliet Burke leek, of terwijl Elizabeth Mitchell. Vervolgens zijn we een heel gesprek aangegaan over Lost, dat even terzijde, ik zag haar reactie weer verschijnen bij de FOTD; Lowlands en besloot haar een keer na te maken!

Elizabeth Mitchell

De look was vrij makkelijk om te maken, ik heb nauwelijks foto’s gevonden dat ze heftige tinten gebruikt, meestal verschijnt ze met aardetinten. Ze kies vaak voor een nude-look en ik vind die eigenlijk het moeilijkst om te maken. Je moet ervoor zorgen dat je make-up op hebt, maar het verbergen voor een ander, snap je het nog?

Elizabeth Mitchell

Op naar de oogschaduw! Als eerste heb ik een oogschaduwbasis van de Etos gebruikt, verdeel hem goed over je ogen heen, tot aan je wenkbrauw, en onder je oog. Ik wilde een lichte look maken, zodat je nog net ziet ik oogschaduw op heb. Ik heb de Blanc Type van MAC op mijn ooglid aangebracht, en onder mijn wenkbrauw.
 Elizabeth Mitchell

Om mijn arcadeboog te schetsen heb ik nummer 1 uit mijn 88 palette gebruikt, breng hem in lagen aan. Ik heb hem licht aangezet, en vervolgens naar binnen en omhoog geblend. Vervolgens heb ik de buitenste ooghoek aangezet en naar binnen geblend, met dezelfde kleur heb ik ook mijn wenkbrauwen aangezet.

Onder mijn wenkbrauw heb ik nog een shimmer highlighter aangebracht, zodat mijn blik opener word. Ik heb de highlighter uit een MAX palletje gebruikt, die van de Action, en ook mijn binnenste ooghoeken aangestipt. Vervolgens heb ik onder mijn oog een MAX oogpotlood gebruikt, genaamd Col N029 Brown, en geblend. Daarna heb ik een wit oogpotlood aangebracht, huge eyes, wimpers krullen en als laatste mascara!

Elizabeth Mitchell

Ik ben weer over gegaan naar de Bourjois foundation, aangezien ik weer te licht ben voor de Catrice, zo verwarrend soms. Als eerste heb ik een groene concealer aangebracht, heel licht. Op mijn jukbeenderen heb ik de High Tech Lighter Platina van Make Up Store, zo gorgeous! Daar overheen heb ik mijn foundation aangebracht in combinatie met de fixeerspray, nog steeds verliefd op de fixeerspray. Deppend afgepoederd en mijn jukbeenderen geshaped met een bronzer!

Elizabeth Mitchell

Ik draag nog steeds geen lipglosses, en het begon mij zo te irriteren, dus ik heb gewoon een lipgloss gepakt, lichtjes op mijn lippen aangebracht, voor toch een shimmer! Ik heb ook een lippenbalsem op van Mommy! Ik heb een lipgloss gebruikt, waar binnenkort nog een review van over verschijnt, Top Secret.

Elizabeth Mitchell

Het is een dagelijkse look, waarmee je overal naar toe kan, gebruik desnoods een rode lipstick! Eyeliner, fake lashes, tada, totaal andere look! Ik vond hem super leuk om te maken, gewoon weer een rustige look, geen heftige smokey eyes, of een rode lipstick, heel neutraal. Bedankt DollySweet!

Volgde jij ook Lost toen der tijd?


5 Comments

 • Deb

  03/09/2011

  Wat een mooie natural look! Eigenlijk heb ik nooit naar Lost gekeken ;-)

  Reply
 • pleun

  03/09/2011

  Het lijkt echt alsof je helemaal niets op hebt!

  Reply
 • Priscilla

  03/09/2011

  Super mooi gedaan :)
  Ik heb Lost nooit gezien, maar ik ben nog steeds van plan te gaan kijken want het lijkt me echt een hele goede serie.

  Reply
 • Ik heb nooit een aflevering van Lost gemist; dat is echt aan me voorbij gegaan!

  Reply
 • robinvalentine♥

  03/09/2011

  YOU LOOK AMAZING! hello elizabeth mitchellll haha!

  Reply

Geef een reactie