Essence Colour & Go.

Gisteren kon je al lezen dat Essence een nieuwe uitbreiding erbij heeft, Essence Colour! Mooie producten, voornamelijk veel verschillende kleuren, van mascara´s tot kwasten en vele worden vervangen in het assortiment. We misten alleen iets in de nieuwe lijn, de nagellakken! Kijk mee naar de vrolijke kleuren die je te wachten staan.

Essence Colour

Zo, dit waren ze, kleine sneak peek. In totaal maar vier nieuwe kleuren, haha! Dat is echt een flauw grapje. Essence heeft haar assortiment uitgebreid tot maar liefst 56 nagellakjes, waarvan 28 nieuwe kleuren, amazing?!

Essence Colour58 Frozen Queen, 59 Black is Back, 60 Fateful Desire, 61 Fame Fatal.

Essence Colour62 Reach Peach, 63 Think Pink, 64 Be Optimistic, 65 Camouflage.

Essence Colour66 Shiny Godess, 67 Make It Golden, 68 High Spirits, 69 It’s Khaki Time!

Essence Colour70 Nude It!, 71 Trendsetter, 72Time For Romance, 73 Princess Prunella.

Essence Colour74 Sure Azure, 75 Gleam In Blue, 77 In Style, 78 Blue Addicted

Essence Colour79 Viva La Green, 81 No Doubt, 82 Rich&Pretty, 84 Midnight Charm, 85 Glactic Black

Deze herfst wordt kleurrijk! In ieder geval met de colour & go nagellakken. Vanaf september wordt het moeilijk kiezen met de 28 nieuwe kleuren. Of je nu houdt van knallend of subtiel – essence heeft voor iedere smaak en iedere outfit wat wils! Verkrijgbaar voor €1,29.”

Ik ben erg benieuwd naar de nagellakken, ze liggen al in de winkels, veel reviews zijn er al voorbij gekomen, maar niks kan er natuurlijk tegen op om ze zelf te testen! Het zijn prachtige kleuren, er zitten een aantal bij die ik zeker wil hebben! Op naar de topcoat die je er overheen moet aanbrengen, zodat ze mooi en lang meegaan.

Essence Gel-Look Topcoat.Essence Colour

Alsof je uit de nagelstudio komt: de gel-look top coat met XXXL shine droogt extra snel en voorziet de nagels van de hippe gel-look. Voor wonderbaarlijke, prachtig gemanicuurde nagels die glanzen! Verkrijgbaar voor €1,69.”

Ik ben benieuwd wat ze bedoelen met een “gel-look” op je nagels, is dat een nieuwe trend? De gel-look heb je ook voor in je haar, maar op je nagels? I’m curious!

Essence Allround Talent.Essence Colour

Allrounder langs de lijn: de allround talent nagellak kan zowel als base en topcoat gebruikt worden. Het beschermt de natuurlijke nagel tegen verkleuring, maakt deze optisch helderder en egaliseert. Gekleurde nagellakken krijgen de finishing touch, doordat de allround talent de kleur opfrist, vroegtijdig afbladeren voorkomt en zorgt voor een glossy finish. Verkrijgbaar voor €1,79.”

Essence French Glam Tattoo Sticker. Essence ColourEssence Express Dry Drops. Essence Colour

Soms telt iedere seconde: en met de express dry drops drogen je nagels in maar liefst 60 seconden! Dankzij de pipet is het heel eenvoudig om het product druppelsgewijs aan te brengen. Je nagels en nagelriemen worden tegelijkertijd ook verwend met vitamine E en amandel olie! Verkrijgbaar voor €1,99.”

De beruchte dry drops, iedereen heeft hem al in haar bezit en willen nooit meer zonder! Moet ik nog meer vertellen? IK WIL ZE OOK! Ik moet een hele koffer meenemen voor de aankopen, ik wil al die nagellak, alles! De kleuren zijn zo mooi, precies de kleuren waarvan ik houd. De nagellakjes liggen al in de schappen van de Kruidvat, dus sla je slag!

Ben jij al in bezit van een nagellak? Of de dry drops?


12 Comments

 • Kayla

  06/09/2011

  De nieuwe kleurtjes van Essence zien er heel mooi uit, ik heb er al eentje gekocht. Blue Addicted, ook heel mooi!

  Reply
 • Priscilla

  06/09/2011

  Ik wacht even tot ik meer swatches heb gezien voordat ik nog meer nieuwe kleurtjes ga kopen. Er zitten er zo op het oog wel enkele hele mooi bij.
  Maar wordt de prijs ervan nu ineens verhoogt? (Van 1,29 naar 1,99) of is dat een typo?

  Reply
  • Beauty Koning

   07/09/2011

   Oh, goed op gelet! Het is een typfout, het was laaat, heel laaat. xD Bedankt!

   Reply
 • Victoria

  06/09/2011

  Waaaauw, het derde setje !
  Ge-wel-dig ‘D

  Reply
 • Germa

  06/09/2011

  Super nagellak kleurtjes. Hier liggen ze nog niet in de kruidvat, maar de schappen zijn al wel opnieuw ingedeeld. Er is dus al ruimte voor de nieuwe producten, laat maar komen zeg ik! :-)

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  06/09/2011

  Make it golden heb ik al gevonden maar de andere lakjes nog niet. Er zitten nog een aantal hele mooie lakjes bij die ik zeker wil hebben.

  Reply
 • Diederike

  07/09/2011

  I love.
  – Fame Fatal
  – Make It Golden
  – Be Optimistic
  – Time For Romance
  – Blue Addicted
  – Gleam In Blue

  Reply
 • Danièlle

  07/09/2011

  Ik heb zelf:
  * Make it Golden
  * Blue Addicted
  * Be optimistic
  * Gleam In Blue

  Ik vind ze stuk voor stuk erg mooi! Verder staan Viva La Green, Time For Romance & Princess Prunella op mijn verlanglijstje!

  Reply
 • Dionne

  07/09/2011

  Super leuke kleurtjes :D

  Reply
 • happyannanas

  08/09/2011

  Heeey, moooie kleurtjes.. Ik ben zelf ook nagellakverslaafd, heb gwn ALTIJD nagellak op. Essence vind ik ook een heel fijn merk, maar het is bekend dat het potje NAIL ART SPECIAL EFFECT TOPPER, de paarse dat die niet zo goed is. Mijn vriendinnen hebben hem allemaal en hij smeert slecht. Ik weet ook niet of het waar is, hoor,,
  xxxxxxxx en dankje voor de goede nagellaktips xoxo

  Reply
 • cyanne

  09/09/2011

  Heb de viva la green al en de dry drops en de gel topcoat :)

  Reply
 • Merthe

  27/11/2011

  Hee,

  Allereerst: leuk geschreven!
  Ik ben idd in bezit van de dry-drops en het lakje nr. 60: fateful desire. Het lakje nog niet uitgeprobeert, maar ben nu al fan van de donkerrode kleur! En de dry-drops, tja. Wat kun je daar nog meer over zeggen behalve: ge-wel-dig!

  xxxxxxx.

  Reply

Geef een reactie