FOTD: CHEAP BROWN.

Een nieuwe FOTD, een goedkope FOTD, een bruine FOTD! Een week geleden reviewde ik de oogpotloden van het merk MAX, dat verkrijgbaar is bij de Action. Bij de review hoort natuurlijk ook een FOTD! Ik heb niet alleen de oogpotloden gebruikt, maar ook de palette, die ik ook al eens eerder heb gereviewd! Kijk mee naar de FOTD; Cheap!

goedkope makeup

Het was even wennen aan de bruintinten, ik gebruik namelijk nooit bruine oogpotloden, bruine mascara’s of bruine eyeliners. Ik kies graag voor de zwarte producten, omdat mijn ogen daardoor beter uitkomen. Stiekem moet ik ook eerlijk toegeven dat ik er nooit aan heb gedacht. Zwart verhard je blik, en bruin doet het tegenovergestelde!

goedkope makeup

De look is vrij simpel! Om te beginnen met een oogschaduwbasis van de Etos, waarna je meteen de crèmekleurige oogschaduw aanbrengt. Je ziet hem nog nauwelijks, dat kom door het blenden. Ik heb het zo gelaten, omdat het tot weer iets anders was!

goedkope makeup

In mijn arcadeboog heb ik een tint gebruikt uit de Brown & Beige palette van MAX, super fijn, perfecte pigmentatie en helemaal met water! Ik heb de bovenste tint gebruikt, aan de rechterkant, naast de highlighter, die je overigens zometeen gaat gebruiken.

Breng de oogschaduw aan, tot in het midden, blend hem dan naar binnen toe. Zorg er ook voor dat je de oogschaduw aan de onderkant van je oog aanbrengt. Blenden! Maak hem zo smokey als je wilt, dat hoeft niet, maar het effect is mooier.
goedkope makeup

Vervolgens heb ik de witte highlighter uit het palletje gebruikt en onder mijn wenkbrauw aangebracht. Je kan hem ook blenden met de kleur in je arcadeboog als de bovenste rand niet goed is vervaagd. Wit oogpotlood, de bruine eyeliner in de nummer Col N049, breng het oogpotlood ook onder je oog aan en vervaag de lijn met de achterkant, handig! Wenkbrauwen bijtekenen, krul je wimpers en breng mascara aan. You’re done!

goedkope makeup

Op mijn gezicht heb ik de foundation van Bourjois, in combinatie met de fixeerspray! Groene concealer, onder je foundation, of daarna, werk hem dan wel weer bij, anders heb je allemaal groene vlekken in je gezicht, haha! Vervolgens heb ik mijn gezicht afgepoederd en mijn jukbeenderen geshaped! Helaas nog steeds geen lipgloss.

Ja, ook ik stond er versteld van hoe snel ik klaar was! Het lijkt wel alsof ik sneller klaar was, omdat ik met een potlood werkte en daarnaast hoefde het niet perfect. Natuurlijk moet het kloppen, alles moet gelijk zitten, maar het valt minder op vanwege de tint. Ik ben zeker van plan de oogpotloden vaker te gebruiken, ze werken fijn, makkelijk aan te brengen, goed te blenden en blijft voor mijn doen lang zitten!

Wat vind jij van de oogpotloden van MAX?


7 Comments

 • Diederike

  06/09/2011

  Soo CUTE!!!

  XXX

  Reply
 • Deb

  06/09/2011

  Staat je mooi!!

  Reply
 • Eef en Lot

  06/09/2011

  wauw staat je echt super mooi!
  leuke post en hele mooie blog, ga zo door! YOU CAN DO IT GIRL!

  xoxo
  Eef en Lot

  Reply
 • laralaurentia

  06/09/2011

  Simpel, maar ik hou ervan.

  Reply
 • Gates

  07/09/2011

  Staat je goed!

  Reply
 • Sharon

  07/09/2011

  Mooi ! Het is ook leuk om te zien dat je geen dure make-up nodig hebt om een mooie look te creeëren ! :D

  Reply
 • beautytipscelebs

  25/09/2011

  Ik heb zelf ook de oogpotloden , en gebruik het vooral op mijn waterlijn.Het zijn goede potloden , vooral voor de prijs!

  Reply

Geef een reactie