Bourjois Sweet Kiss Rouge Sur Mesure.

Lipsticks, ik wil ze maar al te graag dragen! Helaas werkt het niet altijd voor mij, aangezien mijn lippen negen van de tien keer schraal zijn. Velletjes in je lipstick zijn niet zo netjes, helemaal niet als je het dubbel zo erg hebt, maar soms kan het! Op het moment dat ik lipstick kan dragen, maar ik daar ook flink gebruik van, met de Bourjois Sweet Kiss!

Bourjois Sweet Kiss Rouge Sur Mesure

Bourjois Sweet Kiss Rouge Sur Mesure

Wauw! De verpakking is zo mooi, gewoon modern, strak en handig om mee te nemen. Ik kan een product ook alleen al om zijn uiterlijk kopen, dat is niet goed, maar dit is toch een eyecatcher?! Ik zag ze laatst al in een andere kleur verschijnen, still gorgeous!

Bourjois Sweet Kiss Rouge Sur Mesure

Het systeem vind ikzelf erg handig, gewoon makkelijk. De lipstick kan er niet uitgaan, ook niet als je hem op de kop houdt, hij blijft goed zitten. Daarnaast moet je ook echt druk zetten om hem open te krijgen, niet te hard, maar hij kan niet door iets anders opengaan.

Bourjois Sweet Kiss Rouge Sur MesureZoals je ziet schuif je het knopje omhoog.

Bourjois Sweet Kiss Rouge Sur MesureHet knopje zakt weer en de lipstick is geopend!

Bourjois Sweet Kiss Rouge Sur MesureVervolgens kan je hem uit de verpakking halen.

Bourjois Sweet Kiss Rouge Sur Mesure

Hoe handig is dat?! Aan de bovenkant kon je al ongeveer zien welke kleur het is! Het is een mooie rode kleur, geen felle kleur, geen donkere kleur, gewoon rood! Moeilijk te vinden, sowieso vind ik een rode lipstick altijd moeilijk, je moet met zoveel dingen rekening houden!

Bourjois Sweet Kiss Rouge Sur Mesure

De lipstick, genaamd Sweet Kiss Rouge Sure Mesure 56, is vrij mat. Helemaal mat zou ik het niet noemen, zodra je hem hebt aangebracht verschijnt er nog een lichte glans op je lippen. Het aanbrengen van de lipstick is echt hemels, hij voelt heel zacht, lekker romig, althans romig genoeg en hij dekt echt perfect!

Bourjois Sweet Kiss Rouge Sur Mesure

Bourjois Sweet Kiss Rouge Sur Mesure

Een vrij intense kleur, oogt fris, geen donkere tint in te bekennen, maar wel een roze ondertoon. Het verschilt zoals je ziet op de foto’s. De éne keer neigt hij naar de rode kant toe, geen vervelende ondertoon, maar op de laatste foto zie je duidelijk een roze gloed over de swatch heen.

Bourjois Sweet Kiss Rouge Sur Mesure Bourjois Sweet Kiss Rouge Sur Mesure

Op zich stoor ik mij niet aan de roze ondertoon, hij is niet altijd aanwezig en draagbaar voor mij. Daar gaat het natuurlijk om! Ik heb hem wel vaker gebruikt in twee verschillende looks, but I love it! Een geweldige lipstick, ook blijft hij vrij lang zitten en de geur.. ik zou hem alleen al voor de geur kopen. Het ruikt naar wasmiddel, iets in die richting, wasmiddel, fris, frisse lucht? Iets in die trant, haha! De Bourjois Sweet Kiss Rouge Sur Mesure is verkrijgbaar bij de Meeuwsen, Etos en Ici Paris XL voor ongeveer €12!

Bezit jij al een Bourjois Sweet Kiss lipstick?


13 Comments

 • redhotjillypeppers

  07/09/2011

  Van Bourjois heb ik nog geen lipstick. Rood draag ik niet maar de kleur is heel mooi en de verpakking maakt er inderdaad een hebbeding van :-)

  Reply
 • Deb

  07/09/2011

  Wow, ik werd al helemaal enthousiast van de verpakking, maar de kleur mag er ook zijn… echt een mooie pinup rode kleur!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/09/2011

   Wauw, inderdaad! Het is een pin-up kleur, goed gezegd! Dat is gewoon de juiste omschrijving. :’)

   Reply
 • Een hele mooi verpakking inderdaad! En een prachtige rode kleur, die ondertoon is helemaal niet erg!

  Reply
 • missbeautyetc

  07/09/2011

  Mooie kleur! Heb ook enkele Bourjois in roze tinten, ze zijn echt fijn!

  Reply
 • Sharon

  07/09/2011

  Wauw, idd die verpakking ! Ik ben ook echt zo een persoon die ”geilt” op alleen al de verpakking :”) Maar ook de kleur is heel mooi !

  Reply
 • Kayla

  07/09/2011

  Die is mooi! Deze verpakking vind ik erg luxe ogen!

  Reply
 • Rachelle

  07/09/2011

  Ow wat een mooi en leuk kleurtje <3! Ik heb nog nooit gehoord van bourjois maar ik ga toch is even kijken =]. Ik vind het wel erg op rood lijken, maar jij zegt dat het roze is hahaha. Ik geloof je hoor ^^! Ik ben gewoon kleurenblind ofzo =P!

  Bedankt voor je reacties <3!

  xx

  Reply
  • Beauty Koning

   07/09/2011

   Het is rood! :D Maar er zit een ondertoon in, dat is iets wat over de lipstick heen ligt, een vage waas, zie je een roze gloed. Haha, ik maak het je alleen maar moeilijker xD

   Reply
 • Laralaurentia

  07/09/2011

  Volgens mij heb ik deze ook! Voor me verjaardag gekregen en ligt nog in het ‘te reviewen’ bakje

  Reply
 • Priscilla

  07/09/2011

  Wow, echt super mooi! Hij ziet er echt heerlijk uit, haha! Ik draag alleen amper lipstick, ik ben namelijk zo’n typje waarbij er binnen 10 minuten niets meer van te zien is. En ja, ik heb ook altijd velletjes! :(

  Reply
 • Charlotte

  07/09/2011

  woow ziet er vet goed uit!
  die verpakking enzo:)

  xx

  Reply
 • Germa

  08/09/2011

  Hele mooie lipstickkleur. De verpakking vind ik ook super.

  Reply

Geef een reactie