FOTD: Electric Smokey Eyes.

In verschillende artikelen heb ik al vermeld dat er zoveel verschillende soorten smokey eyes zijn, zoveel! Je hebt de echte smokey eyes, gewoon zwart, vervagen naar licht, smokey eyes in verschillende kleuren en nog vele andere manieren, waarvan jullie nog wel looks gaan zien! Dit keer besloot ik de smokey eyes te veranderen dooooor..

Electric Smokey Eyes

Mijn binnenste ooghoeken aan te zetten, de kleur te laten knallen, gewoon iets anders! Ik maak eigenlijk nooit zwarte smokey eyes, je moet zo precies werken, oppassen voor fall-out, ook al heb ik dat altijd, er zijn zoveel dingen waarmee je rekening moet houden.

Electric Smokey Eyes

Ik heb volgens mij al maanden geen blauwe oogschaduw meer gedragen, althans geen blauwe oogschaduw, qua, matte kleuren, blauwblauw? In ieder geval een blauwe oogschaduw uit mijn 88 palette, totdat ik deze kleur tegen kwam in mijn 88 Shimmer palette, gorgeous!

Electric Smokey Eyes

De basis van de oogschaduws zijn makkelijk aan te leggen, om te beginnen met een oogschaduwbasis, hierdoor blijft de oogschaduw niet de hele dag zitten, maar komen de kleuren ook nog eens mooier uit.

Electric Smokey Eyes

In mijn binnenste ooghoek heb ik een Cream Eyeshader oogpotlood voor een sticky base, hierdoor blijft de oogschaduw nog beter zitten, en daar overheen heb ik de nummer 1 oogschaduw uit mijn 88 Shimmer palette gebruikt. Zorg ervoor dat hij aan de onderkant van je oog ver door loopt, iets voorbij het midden.

Electric Smokey Eyes

Vervolgens heb ik een gelliner op mijn ooglid aangebracht, maar tot de helft. Pas wel op, voor je het weet zit het overal! Vandaar de vochtige babydoekjes waar ik mijn handen tijdens het opmaken aan afveeg. Breng het overal goed aan, zorg dat het smooth is. Over de gelliner heb ik een zwarte oogschaduw van Sleek, genaamd Espresso Martini uit de Limited Edition lijn Caribbean, aangebracht. Ik heb de oogschaduw over de gelliner heen gedept, deels mijn arcadeboog in en onder mijn oog.

Electric Smokey Eyes

Ik blend mijn oogschaduw makkelijker door een “basis” oogschaduw onder de zwarte oogschaduw te hebben, daarom breng ik een crèmekleurige oogschaduw aan, het kan ook een witte tint zijn. Blenden! Blend hem zo goed mogelijk, omhoog, naar binnen toe en aan de onderkant!

Electric Smokey Eyes

Electric Smokey Eyes

Om de look mooi af te ronden heb ik een zwart oogpotlood gebruikt, weer eens wat anders! Ik vond het er ook beter bijpassen. Mijn wimpers heb ik gekruld om ze vervolgens te bedekken met een mascara! Zorg er wel voor dat je tussen je wimpers geen stukken huid meer ziet.

Electric Smokey Eyes

Tada, de look is easy om te maken, maar het gaat om het blenden. Je moet er voor zorgen dat het smooth in elkaar over loopt, alsof het in elkaar lekt, loopt, wandelt, rent, je weet wat ik bedoel, haha!

Electric Smokey Eyes

Ik heb ook mijn wenkbrauwen weer aangezet, we moeten een gezichtsuitdrukking hebben! Ik heb ze al een lange tijd niet meer geverfd, binnenkort wel weer van plan om te doen. Zo voel ik mij beter zonder make-up, dan kijk ik niet steeds verbaasd, haha!

Electric Smokey Eyes

Het was weer een Photo Finish day! De ene keer ben ik te licht, de andere keer te donker, of gebruik ik liever de Photo Finish, hij ziet er mooier uit op de foto, doh, de naam zegt het al! Maar mijn Bourjois foundation vind ik mooier in “reallife”. Hij is een stuk egaler, frisser en voelt zoveel fijner dan Catrice. Ik heb een groene concealer onder mijn foundation, mijn foundation in combinatie met de fixeerspray aangebracht, poeder, shapen, done!

Op mijn lippen had ik een dazzleglass, ja, het kan weer! Het gaat beter, nog niet perfect, maar we zijn goed op weg. Ik voelde mij echt even in de hemel, met de Baby Sparks op mijn lippen. Blauw/paarse gloed, die goed bij mijn ooglook paste, gorgeous!

Wat is jouw mening over de Electric Smokey Eyes?


17 Comments

 • Manon

  08/09/2011

  Je kan de kleur blauw echt goed hebben! Mooie look

  Reply
 • Diederike

  08/09/2011

  WHAAAUWW!!
  Je ogen knallen gewoon van het scherm!!
  This looks yummy:D

  Reply
 • Charlotte

  08/09/2011

  Lekker extreme look! :D

  Reply
 • redhotjillypeppers

  08/09/2011

  Wat een knalkleur ! :) Staat je wel hoor.

  Reply
 • Sharon

  08/09/2011

  Ik vind de kleur echt mooi ! Echt een mooie knalblauwe kleur. Ook gecombineerd met het zwart knalt het nog meer! Supermooi.

  Reply
 • Germa

  08/09/2011

  Heel mooi gemaakt!

  Reply
 • Wow! Dat is knallen! Maar in de goede zin, ik vind het mooi!

  Reply
 • Pretty Beauty Land

  08/09/2011

  echt prachtig gedaan! Schitterend!

  Reply
 • jlovesbeauty

  08/09/2011

  Wat leuk gedaan xp
  Staat je trouwens goed dat blauw!

  Reply
 • Roos

  08/09/2011

  het ziet er echt heel mooi uit!

  Reply
 • Danièlle

  08/09/2011

  Wat een mooie look! <3

  Reply
 • beautyvictims

  08/09/2011

  Gaaaaf!!

  Reply
 • Victoria

  08/09/2011

  Super mooi !
  Lekker opvallend, echt geweldig

  Reply
 • Kayla

  08/09/2011

  Leuk zo’n extreme look!

  Reply
 • pleunvd

  08/09/2011

  Wauw heel heftig haha! Morgen staan trouwens de smokey eyes van laatst die je had gemaakt, die heb ik dus ook gemaakt en morgen komt er een artikel van op mijn blog! Erg mooie look!

  Reply
 • Deb

  09/09/2011

  Wat een prachtige look!!

  Reply
 • Chantal

  10/09/2011

  Super mooie look! Precies waar ik ook van houd! :D

  Reply

Geef een reactie