GOSH Brow Control.

GOSH, heerlijk om die naam uit te spreken, vind ik zo leuk om te doen, GOSH! Net zoals Sleeeek, J’Adore Dior en GOSH. Maar om terug te komen bij het onderwerp, GOSH heeft een nieuwe lijn, Brow Control! Say what?! Voor je wenkbrauwen? Kijk snel verder!

GOSH Brow Control

Volle en markante wenkbrauwen bepalen het trendbeeld van deze winter. De vorm en de kleur van je wenkbrauwen zijn van grote invloed op de uitdrukking van je gezicht. Bovendien trekken ze de aandacht extra naar je ogen toe. Met deze producten van GOSH ben je verzekerd van perfect verzorgde wenkbrauwen.”

Dat klinkt goed! Tegenwoordig werken veel mensen hun wenkbrauwen bij, niet alleen door ze vorm te geven met epileren, maar ook het bijtekenen, het hoger maken van de wenkbrauw zelf, of juist hem langer te maken. Ik teken mijn wenkbrauwen al een aantal jaar bij, ontwikkel elke keer een nieuwe manier, nieuwe techniek en ontdekt nieuwe producten, vandaar dat ik zo nieuwsgierig ben naar de producten van GOSH!

GOSH Brow Control

Om te beginnen met de Long Lasting Brow pen, een pen voor je wenkbrauwen? I am curious! Het lijkt mij wel fijn, zo kan je makkelijk een rechte lijn maken! Ik zit automatisch altijd aan mijn gezicht, ik weet niet waarom, soms vergeet ik ook dat ik make-up op heb, veeg met mijn hand over mijn gezicht, vaak mijn wenkbrauwen, kale plek, poeder weg, meh! Ik ben benieuwd naar dit product, is dit de oplossing voor het wegvegen van je wenkbrauw?

De GOSH Long Lasting Brow Pen is een uniek product. Met de op water gebaseerde inktliner definieer je gemakkelijk en nauwkeurig je wenkbrauwen. GOSH Long Lasting Brow Pen smelt samen met de huid en vervaagt of vlekt niet. De formule blijft maar liefst tot 6 uur zitten! De Long Lasting Brow Pen is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren voor €7,99.”

GOSH Brow Control

Creëer wenkbrauwen die voller, dikker en meer gedefinieerd zijn met de super de luxe GOSH Brow Kit. De kit bestaat uit 3 verschillende wenkbrauwtinten (licht, medium, donker) die gemakkelijk te mengen en matchen zijn. Bovendien bevat de kit een Wax Cream, zodat je wenkbrauwen de gehele dag in vorm blijven en mooi gefixeerd zijn. De wax kan ook alleen, of in combinatie met wenkbrauwpotloden worden gedragen. De kit bevat daarnaast een applicator en een ingebouwde spiegel, waardoor je je wenkbrauwen overal en altijd even bij kunt werken. De Brow Kit is verkrijgbaar voor €9,99.”

Super handig, een draagbare Brow Kit! Ik ben wel benieuwd naar de wax, wat voor een wax is het? Wegwerkwax? Waarmee je je hele wenkbrauwen mee kan wegwerken, en de gekste looks kan maken? Of gewoon een lichte wax, waarvan je maar een klein beetje nodig hebt? Het lijkt mij erg handig.

GOSH Brow Control

GOSH Defining Brow Gel is een transparante gel die helpt om je wenkbrauwen te definiëren en vorm te geven. De formule van de gel houdt weerbarstige wenkbrauwen de hele dag ‘in shape’ zonder dat ze stijf, plakkerig of korrelig worden. GOSH Defining Brow Gel kan naturel worden gebruikt, maar ook als laagje over GOSH wenkbrauwpotloden of de poeders uit de nieuwe GOSH Brow kit. De transparante gel is geschikt voor alle kleuren wenkbrauwen en gevoelige ogen. De GOSH Defining Brow Gel is verkrijgbaar voor €7,99.”

Een gel voor je wenkbrauwen altijd handig! Ik heb ooit een wenkbrauwgel gekocht, ook voor je wimpers, soms gebruikte ik hem voor mijn wimpers zonder mascara, het gaf ze net meer volume. Voor mijn wenkbrauwen gebruikte ik hem nooit, was een beetje gepikeerd dat ik zoiets had gekocht, totdat mijn wenkbrauw een dag niet in model wilden blijven, piekhaartjes om gek van te worden! Gel erover, done! Het is zo handig om zoiets in je stash te hebben, haha!

Ik ben benieuwd naar de nieuwe lijn, genaamd GOSH Brow Control. We hebben onze wenkbrauwen nodig in onze gezichtsuitdrukkingen, en hiermee kan je ze misschien wel meer naar voren halen. Ik ben nieuwsgierig geworden naar de producten! De bovenstaande GOSH producten zijn exclusief verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Bezit jij al iets uit de nieuwe lijn van GOSH?


One Comments

  • redhotjillypeppers

    09/09/2011

    Ik ben heel benieuwd naar het effect van die pennen. Zelf gebruik ik poeder of potlood om mijn wenkbrauwen bij te tekenen. Wat ook helpt, is een beetje oogschaduwprimer te gebruiken op je wenkbrauwen zodat alles beter blijft zitten :)

    Reply

Geef een reactie