Amy Winehouse Meets Cynthia.

Een dochter van een taxichauffeur, een moeder die in de apotheek werkte, haar vader leerde haar de geweldige noten zingen waarmee ze uitgroeide tot één van de beroemdste en beruchtste zangeressen van Engeland. Ze kwam vaak in het nieuws vanwege haar drankgebruik, wat later gevolgd werd door een drugsprobleem. Helaas verloren we de Britse jazz- en soulzangeres, in de zomer van 2011, Amy Winehouse Meets Cynthia.

Amy Winehouse Meets Cynthia

Zingen kon Amy wel, daar twijfelen we niet over, het ging haar zo makkelijk af. De perfecte stem, de juiste volume, de gave eyeliner en niet te vergeten haar hoge haar! Hoe hoger, hoe beter zich zij voelde. Ze was een echte verschijning.

Amy Winehouse Meets Cynthia

Ook Amy droeg een winged eyeliner, ze droeg de “ruigere” vorm ervan. Zou zij de trend hebben gezet van de wing? Haar handelsmerken waren vrij wel bekend, hoog getoupeerd haar, opgestoken met de wing!

Amy Winehouse Meets Cynthia

De Amy-wing was zo leuk om te doen! Sowieso draag ik altijd wel een winged eyeliner, maar nu moest hij wel wat groter, wel een stuk groter. Ik heb de wing ver door laten lopen, tot bijna aan mijn wenkbrauw, terug naar mijn ooglid en ingevuld. Vervolgens heb ik mijn wimpers gekruld en mascara aangebracht.

Amy Winehouse Meets Cynthia

Aangezien Amy Winehouse zwart haar heeft van zichzelf, heeft ze ook zwarte wenkbrauwen. Dus ik moest mijn wenkbrauwen aanzetten! Ik heb ze gewoon aangezet met een oogschaduw en een Angle Brush, om vervolgens brows te creëren!

Amy Winehouse Meets Cynthia

Ik ben weer aan het Photo Finishen met Catrice! Als eerste heb ik een groene concealer aangebracht, om de roodheden weg te werken, daarover heen heb ik de foundation aangebracht in combinatie met de fixeerspray. Over de foundation heb ik een poeder deppend aangebracht, hierdoor “set” ik mijn foundation beter, krijg ik geen vlekken in mijn bronzer. Vervolgens heb ik mijn jukbeenderen geshaped, zoals Amy Winehouse!

Amy Winehouse Meets Cynthia

Amy Winehouse heeft een schattige moedervlek boven haar lip, hoe gorgeous is dat! Ik heb de moedervlek, wat eigenlijk een piercing is, met een zwart oogpotlood gemaakt, als we Amy meeten dan moet de moedervlek er ook zijn!

Amy Winehouse Meets Cynthia

Ik heb een lipgloss van MNY op, genaamd 160, gewoon alleen voor de glans, en of course de shimmers in de lipgloss. Amy draagt verschillende kleuren, van lichtroze naar peachy kleuren. Still pretty!

Amy Winehouse Meets Cynthia

Toen ze net overleed kreeg ik wel vaker de vraag of ik haar wilde namaken in één van de Meets Cynthia, maar ik vond het niet gepast. Ze werd uitgekotst vanwege haar drank- en drugsgebruik, uitgejouwd, omdat ze dronken op het podium stond of omdat er ongepaste foto’s opdoken. Ik vond het een backstab-idee. Vandaar dat ik hem nu pas heb gemaakt, toch nog een eerbetoon aan haar! Zelf was ik geen “echte” fan, luisterde wel eens naar haar liedjes, moest altijd wel lachen om de dingen die Amy deed, maar wat er is gebeurd, wat ze heeft gedaan, met haar muziek was niks mis! The good die always young!

Een geslaagde Amy Winehouse Meets Cynthia?!


22 Comments

 • Noelle

  10/09/2011

  Dit staat jou echt heel erg goed! Mij staat het voor geen meter zo een grote wing! Ik heb het al eens geprobeerd, maar ik zie er meteen uit als een … um … hooker! lol Echt mooi gedaan meid.

  Reply
 • Mooi gedaan ! En het staat je ook erg goed. Niet iedereen staat met die look :)

  Reply
 • Diederike

  10/09/2011

  HELLLOO AMY!!!
  Echt mooi gedaan!!
  Ik vind de MEETS echt super.
  xxx

  Reply
 • Priscilla

  10/09/2011

  Staat je echt geweldig! Veel beter als bij Amy imho.. ik vond haar niet een van de knapsten ;)

  Reply
 • Sharon

  10/09/2011

  Ik vind de wing echt heel mooi gedaan. Ik snap niet hoe je dat zo strak kan krijgen, echt heel mooi !

  Reply
 • jlovesbeauty

  10/09/2011

  Wauw staat je super!!
  Heel erg mooi en strak gedaan!

  Reply
 • Deb

  10/09/2011

  Ik vind het echt heel mooi gedaan en staat je erg goed! Je wing zit echt superstrak!! Mooie tribute-to-Amy-Winehouse look! Heb je de Catrice geleyeliner hiervoor gebruikt?

  Reply
  • Beauty Koning

   10/09/2011

   Dank je wel! Ja, ik heb de Catrice gelliner gebruikt voor het maken van deze look. :)

   Reply
   • Deb

    11/09/2011

    Tnx! Ik wil dit ook eens uitproberen echt gaaf gedaan, misschien wil je er eens een how-to van maken? Geweldig ook die stip valt me nu pas op, hihi!

    Reply
 • Charlotte

  10/09/2011

  Mooi gedaan! En uiteindelijk bleek toch dat ze niet eens van de drugs was overleden?

  Reply
  • Beauty Koning

   10/09/2011

   Dank je wel! Ja, klopt. Dat was niet haar doodsoorzaak te zijn, dat werd nog onderzocht.

   Reply
 • robinvalentine♥

  10/09/2011

  heel mooi die eyeliner! staat je goed <3

  Reply
 • petra

  10/09/2011

  Mooi, staat je echt goed!!

  Reply
 • Mariel

  10/09/2011

  Gaaf en strak!

  Reply
 • Victoria

  10/09/2011

  Super knap gedaan zeg !
  Echt helemaal netjes enzo, zou ik zelf niet kunnen :(

  Reply
 • Het staat je ook nog eens goed! Haren donker, een fles wijn in de hand en je kan zo ’t podium op!

  Reply
 • Lisa

  11/09/2011

  Erg gaaf gedaan :D Mooi resultaat! :)

  Reply
 • Desiree

  11/09/2011

  Heel netjes gedaan die wing!

  Reply
 • deltacephei

  11/09/2011

  Die eyeliner is super!

  Reply
 • Nicole

  11/09/2011

  Staat erg mooi! Deze look ziet er beter uit dan Amy toentertijd zelf!

  Reply
 • Germa

  11/09/2011

  Zier er gaaf uit! Goed gedaan meid!

  Reply

Geef een reactie