How To: Eyeliner Met Oogschaduw.

Verschillende eyeliners in de gekste kleuren, ik ben tegenwoordig gek op een eyeliner met een kleurtje. Gewoon een lekkere felle kleur bij een rustige look, gorgeous! Of bij een smokey eyes een eyeliner, die krijgen jullie nog te zien! Vandaag laat ik jullie zien hoe ik met behulp van oogschaduw en de fixeerspray een eyeliner maak. Kijk mee naar de How To: eyeliner met oogschaduw!

Eyeliner Met Oogschaduw

Ik heb de look al eens eerder gemaakt met een groene eyeliner, ook staat er voor volgende week eentje ingepland, maar dan met een andere kleur. Het is gewoon iets anders en ik vind het leuk staan, een vrolijk kleurtje!

Eyeliner Met Oogschaduw

Dat je je oogschaduw nat aan kon brengen wisten we al, maar een eyeliner gemaakt van oogschaduw, weten vele nog niet. Het is vrij eenvoudig, gewoon water toevoegen, maar dat werkt bij mij niet zo fijn als ik het met de fixeerspray combineer. MAC heeft ook speciaal een product ervoor uitgebracht, genaamd Mixing Medium. Zelf heb ik dat niet, vandaar dat de fixeerspray mijn oplossing is! Op het internet zelf kan je veel recepten vinden voor het homemade maken van de Mixing Medium.

Eyeliner Met OogschaduwOm te beginnen met het maken van de eyeliner gebruik ik een deksel van de oogschaduw die ik ga gebruiken. Je kan het ook in een kommetje doen, of iets anders, zolang je maar kan mengen.

Eyeliner Met OogschaduwVervolgens heb ik de oogschaduw erbij gedaan, dit kan je beter van elkaar scheiden in het begin, of je moet maar een klein beetje water erbij doen. Anders gebruik je teveel oogschaduw, terwijl je op een klein oppervlakte werkt.

Eyeliner Met OogschaduwIk heb de oogschaduw Angel van Make Up Store gebruikt, zoals je ziet heb ik er nog wat meer oogschaduw bij gedaan. Sommige foto’s zijn wat wazig, maar op één of andere manier krijg ik dan alleen de juiste shimmers op de foto.

Eyeliner Met OogschaduwDit is het geworden! Nu heb je al een vloeibare eyeliner.

Eyeliner Met OogschaduwIk swatch vaak tijdens het opmaken(hier komt nog een artikel over), ik was het nog niet eens met de kleur, vandaar dat ik er nog een donkerpaarse oogschaduw aan toe heb gevoegd.

Eyeliner Met OogschaduwTada, dit is de kleur die ik wilde! Je ziet hier en daar nog wat klontjes, maar die plet ik wel gewoon met mijn penseel, haha!

Eyeliner Met OogschaduwHij is vrij licht, aangezien ik een highlighter heb gebruikt kon ik dat verwachten, maar het is wel de kleur geworden die ik wilde dat het werd. Snap je het nog?

Eyeliner Met OogschaduwGeen zwarte eyeliner, geen potlood of iets anders, de kleur die je nu aan gaat brengen word je eyeliner. Ik heb mijn look al gemaakt, nu nog de paarse eyeliner!

Eyeliner Met Oogschaduw

Eyeliner Met OogschaduwTada, ander gezicht hé?

Eyeliner Met Oogschaduw Eyeliner Met OogschaduwWit oogpotlood, wimpers krullen en mascara, you’re done!

Eyeliner Met Oogschaduw

Hoe makkelijk is dat?! Ik vind het zo leuk om nu elke dag een andere eyeliner te dragen, groen, rood, blauw, paars roze, go crazy! Je kan ook gewoon rustige kleuren nemen, ga voor een zachtroze, of een lila kleur, maakt niet uit, make a change!

Ga jij de eyeliner gemaakt van oogschaduw uitproberen?!

Er zit een hint verstopt, heb jij hem gevonden?


14 Comments

 • Lisa

  11/09/2011

  Wat een leuke tip! Mooie look heb je ermee gemaakt :D

  Reply
 • Diederike

  11/09/2011

  Looks lovely to me!!
  You are so dam talented and creative:D
  XXX

  Reply
 • Deb

  11/09/2011

  Je bent zo lekker creatief ;-) Ik denk niet dat ik het ga maken omdat ik er simpelweg te lui voor ben.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  11/09/2011

  Mooie kleur die je gemengd hebt ! Ik heb dat ook een hele tijd gedaan met mijn minerale makeup :-)

  Reply
 • Kayla

  11/09/2011

  Mooie kleur is het geworden! Leuke tip!

  Reply
 • jlovesbeauty

  11/09/2011

  Wat leuk xp
  Echt een mooie kleur die je gebruikt hebt!

  Reply
 • Evelien

  11/09/2011

  Erg leuk om te zien! Blijft het ook lang zitten?

  Reply
  • Beauty Koning

   11/09/2011

   Ja, gewoon de hele dag, precies hetzelfde als een gelliner/eyeliner!

   Reply
 • Charlotte

  11/09/2011

  Mooi! Staat je ook leuk :)

  Reply
 • Dionne

  11/09/2011

  Leuk, ik denk dat ik het wel eens ga proberen :D

  Reply
 • Asmae

  11/09/2011

  Mooie ooglook! Staat je heel leuk paars! <3

  Reply
 • Lis

  11/09/2011

  Ziet er weer super uit! En heel slim bedacht zo.

  Reply
 • liselieft

  11/09/2011

  leuk! bedankt voor de tip :D

  al zou ik eerst beter nog een beetje verder oefenen met het aanbrengen van eyeliner. ik bibber gewoon te veel, denk ik.

  Reply
 • Sugarblosssom

  11/09/2011

  Wow dit vind ik echt heel mooi ook zeker wat voor mij!

  Reply

Geef een reactie