MAX Baked Eyeshadow Black & Beige.

Ik was zo enthousiast over de palette van MAX, genaamd Brown & Beige, een gorgeous palette, en dat al helemaal voor de prijs die er tegenover stond. Een cheapass palette met een pigmentatie waar je u tegen zei, geweldig! Ik wist dat er nog een andere kleur was, maar ze hebben er echt heel veel, van roze tot blauw en van blauw naar zwart. In één van de palettes zat echt een prachtige kleur die mij echt aansprak, vandaar dat ik de zwarte palette had meegenomen.

MAX Baked Eyeshadow Black Beige

MAX Baked Eyeshadow Black Beige

MAX Baked Eyeshadow Black Beige

Het ging mij om de paarse tint links onderin de palette, echt een prachtige kleur! Daarnaast vind ik het altijd wel handig om zo een soort palette in bezit te hebben, ik heb er ooit eentje van Essence gehad, helaas is hij bijna op, maar ik gebruikte die kleuren bijna elke dag!

MAX Baked Eyeshadow Black Beige

De witte highlighter linksboven is echt, gorgeous! In mijn vorige palette vond ik hem fijn werken, maar dan alleen onder mijn wenkbrauw. De grijze kleur daarnaast, rechtsboven, heeft een mooie blauwe shimmer, ben erg benieuwd of hij dat ook heeft als je hem op hebt! Onder de witte highlighter, rechtsonder bevindt zich de kleur waar ik het over had, een mooie paarse oogschaduw met een aparte shimmer, gorgeous! En als laatste, een zwarte oogschaduw, met een lichte glans.

MAX Baked Eyeshadow Black Beige

MAX Baked Eyeshadow Black Beige

Toen ik in de winkel stond bekeek ik het palletje eens goed, dat heb ik wel vaker, ik ga dan kijken wat voor look ik er mee kan maken. Heb ik het wel echt nodig? Ja, ik vond dat ik de palette mee mocht nemen, aangezien hij toch lekker goedkoop was. Op naar de swatches!

MAX Baked Eyeshadow Black Beige

MAX Baked Eyeshadow Black Beige

Op de bovenste foto’s heb ik de swatches droog aangebracht, de kleuren vielen mij vies tegen. Er komt wel oogschaduw vanaf, maar de kleuren lijken zo op elkaar, misschien was ik iets te enthousiast in de winkel.

MAX Baked Eyeshadow Black Beige

MAX Baked Eyeshadow Black Beige

Jup, just sayin’. Hier heb ik de oogschaduws nat aangebracht, gewoon met water, geen fixeerspray en ineens komen ze tot leven! Prachtige kleuren, nu lijken ze totaal niet meer op elkaar, ze hebben zich echt ontpopt. De blauwe shimmer komt weer mooi terug en de paarse shimmer ook!

MAX Baked Eyeshadow Black Beige

MAX Baked Eyeshadow Black Beige

Nadat je de oogschaduws nat hebt gemaakt, vind ik ze veel mooier, de kleuren komen meer naar voren toe. Ik ben benieuwd hoe hij is als ik hem aanbreng op mijn ogen, is hij dan nog steeds zo mooi? Geweldige tinten, vooral de paarse, maar ik ben ook wel van de grijze oogschaduw onder de indruk. Daarnaast is het merk MAX proefdiervrij!  De MAX Baked Eyeshadow Black Beige, is verkrijgbaar bij de Action voor €1,29!

 Bezit jij al één van de palettes?


5 Comments

 • Deb

  12/09/2011

  Mooi is dat he dat oogschaduw tot leven komt door een paar druppeltjes water ;-) met een primer zullen ze er vast ook goed uitzien. En dit zie je bij budget maar ook bij flink geprijsde, zoals bv het MUFE smoky palette..

  Reply
 • Mariel

  12/09/2011

  Mooie kleuren!

  Reply
 • pimpernell

  12/09/2011

  Ik heb er zelf 3, waaronder deze en nog 2 met bruine tinten…met mixing medium zijn ze inderdaad veel beter qua pigment

  Reply
 • De kleuren zijn erg mooi maar je hebt gelijk, je moet ze wel nat aanvrengen om een goed resultaat te hebben.

  Reply
 • Sharon

  12/09/2011

  De kleuren worden inderdaad veel mooier als je er wat water bij doet. Ik ben benieuwd naar de look ermee ! :D En ik heb nog zelf geen palette van de action maar wel eentje die er echt heel erg op lijkt :O

  Reply

Geef een reactie