FOTD: Glamorous Smokey Eyes.

Ik vind het leuk om looks te maken die heel heftig zijn, eigenlijk niet draagbaar, maar omdat ik vaak met de donkerste smokey eyes op school kom, kijkt er niemand meer gek op als ik met iets aan kom wat ze nog niet zijn gewend. Ja, mijn omgeving is gewoon gewend geraakt aan de heftige looks die ik draag, bij de éne staat het, terwijl de andere het niet kan hebben, maar juist die o-zo-mooie-nudelook staat. Verschil moet er wezen! Let’s Go CRAZA!

glamorous smokey eyes

Ja, misschien is te gek, qua gezichtsuitdrukking, maar dat is juist leuk om te doen. Ik kijk het liefst zo gek mogelijk op een foto, zo lijk ik er tenminste op, kortom ik trek gewoon vaak een gekke bek naar iemand. Misschien niet altijd handig tijdens examens, toetsen of andere belangrijke dingen, het gaat nou eenmaal automatisch. MAAR! We praten hier over een glitter smokey eyes!

glamorous smokey eyes

Op mijn Twitter had ik al een tweet verstuurd met daarin, glitters! Haha, stiekem hints geven is zo leuk, vooral als iemand ze niet door heeft, waarschijnlijk ook gemist, in hoeveelheden tweets die er worden verstuurd.

glamorous smokey eyes

Een smokey eyes is en blijft een smokey eyes, maar je kan er ook wat aan toevoegen. Ik heb vorige week al laten zien hoe je je binnenste ooghoeken kan veranderen, door alleen een blauwe oogschaduw toe te voegen, een totaal ander iets! Ik heb hem ooit de smokey eyes gedragen met een glitter eyeliner, hier komt ook nog een artikel van, maar waarom niet fancy glitters in mijn binnenste ooghoeken?!

glamorous smokey eyes

Je hebt speciale glitterlijm, waarmee je de glitters gemakkelijk mee kunt vastplakken, maar die had ik niet in bezit, vandaar dat ik wimperlijm moest gebruiken. Ik vond zelf dat het daardoor een stuk minder mooi werd, zo zonde!

glamorous smokey eyes

Ik heb gewoon als eerste een smokey eyes gemaakt, ik heb dat wel eens eerder laten zien in een How To! Ik heb gewoon een oogpotlood aangebracht, blenden, dit keer geen gelliner, maar gewoon een zwart oogpotlood, weer blenden, blend dit naar boven toe, je arcadeboog in. Daar overheen heb ik een zwarte matte oogschaduw aangebracht en dit heb ik ook aan de onderkant van mijn oog gedaan.

glamorous smokey eyes

Vervolgens heb ik een crèmekleurige oogschaduw onder mijn wenkbrauw aangebracht, je kan ook voor een witte highlighter gaan, hierdoor kan je beter blenden. Breng vervolgens een zwarte oogschaduw aan in je arcadeboog en blend dit goed met de highlighter onder je wenkbrauw. Pas op, niet te hoog!

glamorous smokey eyes

Daarna breng je een sticky base in je binnenste ooghoeken, dit heb ik gedaan met de Creamvan de HEMA, vervolgens de glitters van NYX aangebracht. Over de glitters heb ik de wimperlijm aangebracht en vervolgens nog een keer de glitters! Een zwart oogpotlood, wimpers krullen en mascara als laatste!

glamorous smokey eyes

Tada, vervolgens heb ik mijn wenkbrauwen getekend, aangezien ze altijd wegvallen als ik met een donkere oogschaduw aan de slag ga! Ook heb ik een keer laten zien in een How To, hoe ik mijn wenkbrauwen bijteken met poeder.

glamorous smokey eyes

Ik heb de rest van mijn gezicht rustig gehouden, door alleen wat groene concealer aan te brengen, een foundation van Catrice, genaamd Photo Finish, nog steeds een fijne foundation! Of course in combinatie met de fixeerspray. Vervolgens heb ik mijn poeder erover heen gedept en mijn jukbeenderen geshaped met een bronzer!

glamorous smokey eyes

Helaas zie je het resultaat niet zo goed, het lijkt net alsof ik de glitters maar tot de helft van mijn binnenste ooghoeken heb aangebracht, in reallife zag je dat totaal niet. Het lijken net halve maantjes, je ziet ook niet de paarse glitters er tussen, terwijl je die ook goed in het daglicht zag!

glamorous smokey eyes

Too bad, nog steeds geen lipgloss, door de MNY heb ik weer een allergische reactie gekregen. Ik moet even op de ingrediënten gaan letten, zodat ik kan kijken waarvoor ik allergisch ben, misschien zit er een bepaald product in de lipgloss waar ik niet tegen kan, zo irritant! Maar natuurlijk ging het ook om de glitters!

Wat vind jij van de glamorous smokey eyes?


16 Comments

 • redhotjillypeppers

  13/09/2011

  Heftige look maar het staat je wel :)

  Reply
 • Rachelle

  13/09/2011

  Die glitters erbij maken het echt nog leuker <3! Wel jammer dat je een allergische reachtie hebt gekregen door MNY. Dat lijkt me wel vervelend. Ik hoop, dat je wat anders vind wat je wel kan dragen <3!

  Bedankt voor je recties <3! Hahaha idd, ze hingen aan een molen haha ^^.

  xx

  Reply
 • Pretty Beauty Land

  13/09/2011

  prachtige look! Mijn complimenten!

  Reply
 • jlovesbeauty

  13/09/2011

  Wat een prachtige look!
  Die glitters maken die smokey eye echt helemaal af

  Reply
 • Diederike

  13/09/2011

  SMASHING…
  This is a big HIT!!
  I’m excited to try thise!
  XXX

  Reply
 • glasmetwater

  13/09/2011

  echt een coole look het staat je leuk

  Reply
 • Shirley

  13/09/2011

  Glitterssss! Altijd geweldig met een smokey.

  Reply
 • Wederom een mooie look, jij staat echt met heel veel!

  Reply
 • Kayla

  13/09/2011

  Prachtig! Mooie die glitters!

  Reply
 • germa

  13/09/2011

  Mooi resultaat! I love glitters! :-)

  Reply
 • Mariel

  13/09/2011

  Wauw, die glitters!

  Reply
 • Deb

  14/09/2011

  Wat een mooie look, love the glitters het geeft een feestelijk effect!

  Reply
 • Nicole

  14/09/2011

  Geweldige look. Ik heb dit ook eens gedaan, maar dan met zilveren glitters. Voor de rest ook de zwarte ogen, was wel erg leuk!

  Reply
 • Sharon

  15/09/2011

  Heel mooi, die glitters maken het echt af ! Echt hele mooie glitters ! :) En misschien moet ik ook maar is gaan twitteren, dan kan ik de ”hints” lezen !

  Reply
 • Lissa

  15/09/2011

  Ziet er erg leuk uit!

  Reply
 • Dieuwertje

  07/12/2011

  Wow! echt mooi gemaakt! <3

  xx-Dieuwzz

  Reply

Geef een reactie