NOTD: Barry M, Jesse’s Girl en H&M nagellak!H&M nagellak

Geen nagellak op de vrijdag, maar dit keer op een woensdag! Ja ja, we zitten alweer op de helft van de week, gaat de tijd niet supersnel? Daarnaast zitten we alweer in september en komen de feestdagen wel heel snel dichtbij! Maar ondanks dat we bijna in de herfstperiode zitten, gebruik nog ik nog felle kleuren op mijn nagels!

H&M nagellak

Yea oh yea! Dit keer review ik weer drie soorten nagellak, allemaal van een ander merk, twee bekende lakken, die ik wel eens eerder heb gereviewd en dan voornamelijk de nagellak van de H&M en nog een onbekende lak.

H&M nagellak
Om te beginnen bij het begin, vorige keer was nummer 9 de laatste nagel waar ik over had gesproken, vandaag beginnen wij met nummer 10. Een zeeblauwe kleur van Barry M genaamd Turquoise 295, vorige keer schreef ik over de 294 een review! De nagellak is vrij dik, althans gewoon lekker smeerbaar, niet te stroperig, maar ook geen waterverf, hierdoor droogt hij wel langzamer.

H&M nagellak
H&M nagellak

De dekking van de nagellak is echt amazing. Hij dekt sowieso al na één laagje, maar twee is echt wauw! Sowieso ben ik wel tevreden over de nagellak van Barry M. Altijd als ik nagellak draag, blijft het niet zo lang zitten, ik ben altijd bezig, en dat gaat niet altijd goed, maar met Barry M zeker wel 4 dagen zonder te chippen.

H&M nagellak
H&M nagellak

H&M nagellak

Op naar nummer 11, wat een ellendige kleur! Oh, de nagellak is zo mooi, als je hem op je nagels draagt, heel fel en intens, super gepigmenteerd, maar op een nepnagels pakte hij toch verkeerd uit. Heel flauw, net alsof de basis niet goed was. Ik heb hem zeker 7 keer opnieuw gelakt, maar het resultaat verbeterde niet, tussen het lakken zat ook nog een aantal weken in, dus het kan niet aan het drogen liggen.

H&M nagellak
Hier zie je de kleur goed, dit is precies dezelfde kleur op je nagels, maar op de nepnagel ziet hij er echt afschuwelijk uit. Zo zonde, dit is toch wel één van mijn favorieten, de kleur is gewoon apart, niet een standaard paars.

H&M nagellak H&M nagellak

Ik vind hem meer naar de rode kant neigen, terwijl dit totaal niet zo is! Ik heb hem een aantal keren gefotografeerd, daglicht en in de avond, misschien lag het aan de zon, verschillende locaties, maar hij bleef hetzelfde, het erge is nog dat hij de kleur daarnaast ook nog eens onderuit haalt, die valt nogal weg, ik heb mij hier echt mateloos aangericht, en dat doe ik nog steeds!

H&M nagellak

H&M nagellak

H&M nagellak

Hier zie het weer overduidelijk, de kleur heeft gewoon niet goed uitgepakt, wat overigens heel jammer is. Bij de nummers 18 en 19 komt precies dezelfde nagellak weer terug, ben benieuwd of die foto’s wel lukken! De nagellak van Jesse’s Girl, genaamd Hot Purple is helaas niet meer te verkrijgen, maar er zijn nog wel veel andere kleuren te krijgen, voor een schappelijke prijs! De nagellak komt wel uit Amerika, het moet dus online worden besteld.

H&M nagellak
H&M nagellakCheck Me Out, aan de rechterkant.

H&M nagellak
Dan schakelen we nu over naar de nagellak van de H&M oftewel nummer 12! De nagellak lakte heel smooth again. Dat vind ik wel met de meeste nagellakken van de H&M, ze lakken prettig en dat vind ik echt belangrijk.

H&M nagellak
H&M nagellak

De kleur hangt nogal tussen roze en oranje in. Ik draag hem op dit moment zelf, en tot nu toe is hij nog maar op één vinger gechipt en ik kan niet stil zitten, dus dat is een wonder! Ik heb in totaal maar drie lagen gebruikt, en op mijn eigen nagels maar twee, dat is echt voldoende, superdekking! De nagellak van de H&M, genaamd Check Me Out is verkrijgbaar voor €3,95.

H&M nagellak

In het vorige artikel had ik al laten weten dat Barry M niet in de winkel verkrijgbaar is, helaas! Ik heb de nagellak via Ebay besteld, met nog een aantal, de prijs verschilt per verkoper. Hot Purple van Jesse’s Girl, was ook alleen te verkrijgen via het internet, een betrouwbare webshop met nog meer dan alleen nagellak! Maar H&M is daar in tegen weer te verkrijgen in de winkel en in de webshop voor maar liefst €3,95!

Bestel jij wel eens nagellak uit het buitenland?


10 Comments

 • redhotjillypeppers

  14/09/2011

  Die blauwe van Barry M is mooi ! Ik bestel heel veel nagellak via Ebay omdat het dan meestal goedkoper is, vooral uit Amerika en Hong Kong. Ik check altijd wel eerst swatches op internet voor ik bestel :)

  Reply
 • Diederike

  14/09/2011

  Thanks for the webshop you just make me smile…

  XXX

  Reply
 • Deb

  14/09/2011

  Ik vind de turquoise erg mooi! Zo’n kleurtje ontbreekt eigenlijk nog in mijn stash…

  Reply
 • jlovesbeauty

  14/09/2011

  Dat lakje van Barry M is echt prachtig!

  Reply
 • Kayla

  14/09/2011

  Mooie lakjes! Die van Barry M is het leukste!

  Reply
 • Germa

  14/09/2011

  Mooie kleuren

  Reply
 • Check me Out is mijn favoriet uit het rijtje! Die rechts op de foto.

  Reply
 • Rachelle

  14/09/2011

  Die fel achtige roze is leuk =]! En roze =D! Leuke kleurtjes ^^! En bedankt voor je reactie <3!

  Reply
 • Mariel

  16/09/2011

  Mooie lakjes, vooral de roze!

  Reply
 • Roos

  19/09/2011

  alledrie hele mooie lakjes!

  Reply

Geef een reactie