FOTOTUTORIAL: Amy Winehouse tutorial.

Vorige week zaterdag zagen jullie Amy Winehouse verschijnen bij het artikel Meets Cynthia, daar kreeg ik de vraag of ik de wing na wilde maken in een How To. Of course, maar al te graag! Ik vind de wing geweldig, sowieso is hij anders dan een winged eyeliner, maar toch draagbaar, de Amy Winehouse tutorial!

amy winehouse tutorialAmy Winehouse Meets Cynthia!

Het heeft wat tijd gekost om de How To te maken, aangezien ik de wing uit mijn losse pols had getekend. Ik had nogal haast, vergeten hoe ik het had gedaan, dus ik moest even nadenken welke techniek ik had gebruikt. Ik heb wel eens eerder een FOTD; Big Wing gemaakt, ongeveer die techniek heb ik gebruikt. Let’s get started!

amy winehouse tutorialJe begint zoals altijd op een schoon, gereinigd oog! Ik heb niks aangebracht, ook geen oogschaduwbasis, alleen de eyeliner, geen wing!

amy winehouse tutorialZet daarna een stipje waar je wilt beginnen met de wing en waar hij ook moet eindigen, dus niet te hoog, maar ook niet te laag. Als je hem te laag doet, werkt het niet liftend, maar krijg je hangogen.

amy winehouse tutorialTrek dan een lijn van onder naar boven.

amy winehouse tutorialHier zie je hem beter, zorg er wel voor dat er een ronding in zit.

amy winehouse tutorialDoe dit ook boven.

amy winehouse tutorialZorg ervoor dat het wel nog een vorm van een wing heeft, geen rechte lijnen.

amy winehouse tutorialInvullen!

amy winehouse tutorialDone! Als je wil kan je hem hier en daar nog corrigeren met een wattenstaafje en make-upremover.

amy winehouse tutorialTada, Amy-wing!

amy winehouse tutorialNee, dat is geen foundationvlek in mijn nek, dat is de schaduw, haha!

Als laatste heb ik een wit oogpotlood aangebracht, ook al had Amy dit niet, maar het is nu een andere look! Ik miste het witte oogpotlood gewoon, haha. Vervolgens heb ik mijn wimpers gekruld en mascara aangebracht + wenkbrauwen bijgetekend! Ze zijn weer geverfd, maar als ik ze bijteken vind ik ze mooier.

amy winehouse tutorial

Ik vind het een mooie wing, gewoon voor overdag, wat kan jou het schelen! Ik vind hem echt leuk, ook om hem gewoon te dragen. Hij is wel een stuk dunner dan die van Amy Winehouse, maar nog steeds aanwezig! Met dank aan Deb van Beautygoddess!

Heb jij een vraag? Wil je iets terug zien in een How To? Laat een reactie achter bij de comments!


12 Comments

 • Lisa

  18/09/2011

  Wat een handige en goede how-to! Thanks, het ziet er goed uit :D

  Reply
 • robinvalentine♥

  18/09/2011

  zo mooi! <3

  Reply
 • Dionne

  18/09/2011

  Wauw heel erg mooi gemaakt, heel netjes ook :D

  Reply
 • Vera

  18/09/2011

  Heel mooi!

  Reply
 • celestewijnacker

  18/09/2011

  Staat je super mooi

  Reply
 • Kayla

  18/09/2011

  Ik zou het zelf nooit dragen, maar bij jou staat het erg mooi!

  Reply
 • Victoria

  18/09/2011

  Super handig met dat stipje, was ik zelf nog niet op gekomen, maar ik ga dat zeker gebruiken !

  Reply
 • Mariel

  18/09/2011

  Handige tips!

  Reply
 • Diederike

  18/09/2011

  You are an inspiration!!
  XXX

  Reply
 • Pretty Beauty Land

  18/09/2011

  super gaaf gedaan! Hier hou ik echt van!

  Reply
 • Deb

  18/09/2011

  Geweldig! Dank je voor de how to! Heb je echt heel goed gedaan! Goed idee om een stipje te zetten op de plek tot waar de wing moet komen. Had ik echt niet opgekomen ;-) Weer wat geleerd!

  Reply
 • Charlotte

  19/09/2011

  Lekker duidelijke tutorial! Van mij mag je dat vaker doen :)

  Reply

Geef een reactie