Nooit Eerder Vertoonde Beelden II

De nog nooit eerder vertoonde beelden, deel 2! Wauw, het eerste artikel lijkt al zo lang geleden te zijn, ergens in het begin, terwijl dat niet zo is, de tijd vliegt wel, dat is zeker zo. Een teken dat ik veel foto’s heb, heel veel foto’s. I mean A LOT! Het zijn er echt veel, maar ik zoek natuurlijk de ongepaste, foute, mislukte maar ook mooie foto’s er tussen uit! Kijk mee naar de Nooit Eerder Vertoonde Beelden deel 2.

Nooit Eerder Vertoonde Beelden

Nooit Eerder Vertoonde Beelden

Nooit Eerder Vertoonde Beelden

Nooit Eerder Vertoonde Beelden

Ja, ik heb hier niks op aan te merken. Ik vraag mij altijd af wat ik op dat moment dacht, aangezien mijn gezicht nogal apart kijk. Het ergste van allemaal is, ik kan bij elke foto precies vertellen waarom ik zo kijken, althans bij de meeste, haha. Foto 1; Mijn haar werkte niet mee, dus misschien als ik een funnyface trok dat het goed ging zitten. Foto 2; Was mijn nichtje aanwezig, ik moest heel hard lachen steeds, geen één foto is gelukt. Foto 3; Dat was gewoon een zwoele blik. Foto 4; Op dat moment hoorde ik iets wat ik niet kon geloven. Foto 5; Hoe zouden die glitters eruit zien als ik mijn ogen sloot? Foto 6; Hoogglans wit en zon, gaat niet samen.

Nooit Eerder Vertoonde Beelden
Weinig make-up.

Nooit Eerder Vertoonde BeeldenVeel make-up.

Nooit Eerder Vertoonde BeeldenWeinig make-up.

Nooit Eerder Vertoonde BeeldenVeel make-up.

Op de foto’s waar ik haast geen make-up draag, lijk ik twaalf, maar op de andere foto’s komt mijn leeftijd terug, gelukkig. Het is echt een verschil, dat komt voornamelijk door de donkere kleuren, dat heb ik expres gedaan. Soms dan zoek ik iets en heb ik precies hetzelfde effect, weinig of juist veel.

Nooit Eerder Vertoonde Beelden

Nooit Eerder Vertoonde Beelden Nooit Eerder Vertoonde BeeldenDe wenkbrauw..

Ik verlies nogal snel mijn geduld met dingen, zoals het maken van de foto’s. Je moet het goede licht hebben, niet teveel, die weerkaatsing is nogal irritant, dat zie je op de foto hier boven, ik was nogal lichtelijk geïrriteerd. Kortom dit is mijn kapsones/arrogante/dodende/houdgewoonjemonddicht-blik. Je kent het wel, iedereen heeft zo een blik. Foto 1; Look was niet geworden zoals ik wilde dat hij werd. Foto 2; Arrogantie. Foto 3; Ik denk dat die pukkel een rol speelt in mijn arrogantie. Foto 4; Whatever en foto 5; De wenkbrauw. Ik trek vaak mijn wenkbrauw op bij ongeloof, arrogantie of als ik iets te gek voor woorden vind, het is al een heel stuk minder geworden, maar hij is er nog steeds.

Nooit Eerder Vertoonde Beelden

Nooit Eerder Vertoonde Beelden

Nooit Eerder Vertoonde Beelden Nooit Eerder Vertoonde Beelden

Na mijn charmante gezichtsuitdrukkingen schiet ik vaak in de lach, hoe gekker ik kijk, hoe harder ik moet lachen. De meeste foto’s zijn bewogen, vanwege het lachen, maar vier bleven er scherp! De eerste foto was nogal een serieuze lach, maar stiekem moest ik keihard lachen. Foto 1; Ik zeik zowat in mijn broek. Serieus kijken. Foto 2; Woa. Foto 3; Hihi en als laatste foto 4; Mehehe.Veel foto’s! Heel veel foto’s, allemaal crazy pictures! Ach, het is zo leuk om dat soort foto’s te maken, it really is!

Trek jij wel eens een gekke bek op een foto?


11 Comments

 • Diederike

  19/09/2011

  HILARIOUS!!

  XXX

  Reply
 • Deb

  19/09/2011

  Hihi bedankt voor het delen! Je bent ook zo’n funny girl. Ik vind je trouwens (wat voor uitdrukking je ook hebt) erg fotogeniek! Ik vind het ook zo moeilijk om mezelf op de foto te zetten.. ben ook best verlegen denk ik wat dat betreft denk ik ;-)

  Reply
 • Laralaurentia

  19/09/2011

  haha, heerlijk! Geweldig dat je je het gewoon zo op internet zet, respect.

  Reply
 • celestewijnacker

  19/09/2011

  Heel erg leuk zeg, en wat heb je een lef zeg!

  Reply
 • Sharon

  19/09/2011

  Hahahah :”) Zeik zowat in mijn broek. Geweldige beschrijving :”) En van een heb ik zelfs de foto laten mislukken, hihi. Voel me speciaal. Grapje. Maar leuk al die foto’s ! En dat je dan ook onthoud wat er goed of fout ging en waarom je in de lach schoot !

  Reply
 • Weinig make-up staat je ook goed hoor! De Joker foto is erg grappig!

  Reply
 • Dionne

  19/09/2011

  Leuke foto’s haha! Op de 2e foto vind ik je erg leuk kijken :D

  Reply
 • stylewithlove

  19/09/2011

  haha, er zitten grappige tussen! :p
  En met mijn vriendinnen sta ik ook wel eens behoorlijk gek op de foto , haha
  x

  Reply
 • Chantal

  19/09/2011

  hahahaha :D grappige foto’s. Leuk dat je dat ook gewoon plaatst!

  Reply
 • beautyvictims

  22/09/2011

  Haha grappig :P zulke foto’s verwijder ik altijd meteen

  Reply

Geef een reactie