FOTD: Mixed, groen en oranje oogschaduw!

Mooie kleurencombinaties, gekke kleurencombinaties, onmogelijke combinaties en absurde eindresultaten. Hoe meer kleur er in een make-up look is gebruikt, hoe vrolijker hij wordt. Ik vind het leuk om met make-up te experimenteren, dat blijf ik zeggen en daarbij komt een Sleek palette wel heel goed van te pas!

groen en oranje oogschaduw

Heerlijk charmant kijk ik toch weer, maar we moesten er een beetje de spanning inhouden. Mixed? Say What? Cocktails? Is er drank? Haha, voor de mensen die dit in de vroege ochtend lezen, mijn excuses. Het lijkt er wel op, maar ik bedoel het mengen van kleuren, het samenvoegen van kleuren!

groen en oranje oogschaduw

Yea, kleurrijk! Als eerste heb ik een oogschaduwbasis gebruikt, hierdoor blijft mijn oogschaduw langer zitten en de kleur komt mooier uit, sowieso is Sleeeek al heel erg gepigmenteerd, het helpt altijd. In mijn ooghoeken heb ik een Cream Eyeshader van de Hema gebruikt, daarover heb ik de oranje kleur, genaamd Tequila Sunrise, aangebracht. Op mijn ooglid heb ik de lichtere kleur groen aangebracht, genaamd Apres Midori.

groen en oranje oogschaduw

groen en oranje oogschaduw

In mijn arcadeboog heb ik een donkergroene kleur gebruikt, genaamd Green Iguana, zoals je ziet heb ik hem ver naar binnen aangebracht. Goed blenden! Pas op dat je niet op de oranje oogschaduw komt, dan word het nogal een probleem om de oranje tint terug te halen. Ik heb vervolgens met een donkergroene oogschaduw uit mijn 88 Palette mijn arcadeboog nog meer aangezet. Breng ook deze helemaal tot je binnenste ooghoeken, volg niet de lijn van je arcadeboog zelf, maar een beetje daarboven, vooral in je binnenste ooghoeken.

groen en oranje oogschaduw

Onder mijn oog heb ik de blauwe oogschaduw aangebracht, genaamd Blue Hawaiian. Zorg ervoor dat hij mooi overloopt in de oranje oogschaduw en de groene tint in je arcadeboog. Alles moet één geheel worden. Vervolgens heb ik de lichtgroen uit mijn 88 Palette op mijn ooglid aangebracht, over de andere groene kleur heen, oranje opnieuw aangezet, netjes blenden en dan de eyeliner. Ik heb de Purple Haze uit het Sleeeeeeek palette gebruikt in combinatie met de fixeerspray. Een wit oogpotlood op mijn waterlijn, gemengd met de oogschaduw, het gaf een gaaf effect. Wimpers krullen + mascara = done!

groen en oranje oogschaduw

Heftige kleuren, felle kleuren, geen wenkbrauwen, vandaar dat ik ze heb bijgetekend! De éne keer gaan ze zo makkelijk erop, de andere keer zit mijn ene wenkbrauw echt gekronkeld, het ging dit keer zo smooth!

groen en oranje oogschaduw

Ik wilde nooit een oranje oogschaduw dragen, bang dat het de roodheden in mijn gezicht liet terugkomen, dat doet het dus totaal niet! Ik heb wel gewoon mijn groene concealer gebruikt, foundation van Bourjois in combinatie met de fixeerspray. Deppend heb ik mijn gezicht afgepoederd en het overtollige poeder weggeveegd met een poederkwast. Jukbeenderen shapen!

groen en oranje oogschaduw

Hihi, ik had een dazzleglass, genaamd Local Colour! Supertrots droeg ik hem voor hooguit tien minuten, maar ik had hem weer op, het kan nog steeds niet, maar dat maakt niet uit! Ik wil vaker van dit soort looks maken, wat gewaagder, heftiger en veel verschillende dingen, houd je hart maar vast, haha! Natuurlijk verschijnen er ook nog mooie nude-looks of mijn favoriete look!

Wil jij vaker dit soort looks zien?


14 Comments

 • Diederike

  20/09/2011

  Wat een perfecte kleuren mix, zeker weten meer van deze looks!!
  That makes my so HAPPY :)
  XXX

  Reply
 • redhotjillypeppers

  20/09/2011

  Doet me een beetje denken aan een tropische vogel :) Heel mooi gedaan !

  Reply
 • germa

  20/09/2011

  Nice partylook.

  Reply
 • Dionne

  20/09/2011

  Heel erg leuk! Lekker kleurrijk haha :)

  Reply
 • Lis

  20/09/2011

  Wauw.. mooie look weer!
  Ik vraag mij altijd af hoe jij de oogschaduw zo mooi kan aanbrengen en blenden. Het is zo perfect allemaal! Echt super…en ik ben heel benieuwd naar meer van deze looks.

  Reply
  • Beauty Koning

   20/09/2011

   Dank je wel! Binnenkort verschijnt er een artikel over blenden, dat is het enige wat ik doe, blenden! :) Bedankt. :D

   Reply
 • stylewithlove

  20/09/2011

  Wauw, echt een mooie combinatie!
  x

  Reply
 • Pretty Beauty Land

  20/09/2011

  weer een hele mooie look!

  Reply
 • Kayla

  20/09/2011

  Doet mij inderdaad ook denken aan een tropische vogel, heel erg mooi!

  Reply
 • Nicole

  20/09/2011

  SUPER MOOI!

  Reply
 • Deb

  21/09/2011

  Gorgeous!! Deze look zit echt heel goed in elkaar. De kleuren staan ook heel mooi bij je ogen. De brows (damn they’re freakin’ perfect), je blush en de gloss (ook al voor maar een paar minuten) maken je look helemaal af!

  Reply
 • Charlotte

  21/09/2011

  Echt superpretty! :) <3

  Reply
 • pleun

  21/09/2011

  wow ziet er mooi uit!

  Reply
 • Melissa

  22/09/2011

  Prachtige look! Leuk al die kleurtjes. :-)

  Reply

Geef een reactie