Onyx Dode Zee Modder Masker.

Wat voelt beter aan dan een gereinigde huid na een masker? Een vetvrije huid, vrij van die ranzige verstopte poriën die door een masker worden bevrijdt en een heerlijk gevoede huid! Ik ben een voorstander van maskers, manicures en beauty-middagen, of een avond. Dit keer vond ik aantal maskers bij de Action, I know! Ik moest ze meenemen en er een artikel over schrijven!

Onyx Dode Zee Modder Masker

Ik was met mijn nichtje in de Action, zij vond de maskers, nam ze mee en zou ze voor mij testen. Ik wilde ze niet meenemen, was nogal bang dat ik er weer allergisch voor zou zijn, gevoelige huid blabla. Mijn nichtje ging toen de tijd op vakantie, dus besloot ik om het hef in eigen handen te nemen, ze was gewoon even een proefkonijn, haha!

Onyx Dode Zee Modder Masker

De verpakking ziet er nogal onhandig uit, twee maskers aan elkaar, maar totaal geen problemen mee gehad. Je kan hem makkelijk er vanaf scheuren zonder dat de andere verpakking beschadigd of opengaat. Daarnaast staat op allebei de maskers de ingrediënten en hoe je het moet aanbrengen.

Onyx Dode Zee Modder Masker

Onyx Dode Zee Modder Masker

Een dode zee modder masker, dat beloofd heel wat! Het is voor de normale tot vette huid en T-zone. Zelf heb ik geen vette huid, geen normale huid en ook geen gecombineerde huid, ik heb een droge huid, maar ik gebruik ook maskers voor een vette huid. Voornamelijk poedermaskers, heerlijk als je het eraf haalt, het voelt gewoon zo schoon!

Onyx Dode Zee Modder Masker

Zoals altijd begin je met een masker op een gereinigde huid en geen make-up op. Leg het zakje daarna één minuut in warm water, ook dat heb ik gedaan. Je kan het aanbrengen met een maskerkwast, je vingers of een spatel. Ik gebruik altijd een spatel, vind ik hygiënischer, handiger en preciezer werken. Natuurlijk is een kwast het makkelijkst, maar het werkt niet fijn voor mijn huid, een spatel it is!

Onyx Dode Zee Modder MaskerDe kleur + substantie van het masker!

Ik heb geen foto’s gemaakt toen het masker op mijn gezicht zat, aangezien ik toen nog ziek was. Het was niet echt een charmant gezicht, dan maar een swatch van de masker. Het was lekker warm, dat was wel een voordeel, totaal niet waterig en de kleur was blauw/paars/lila in ieder geval apart.

De werking van het masker vond ik nogal tegenvallen. Mijn huid was wel heel zacht nadat ik het masker eraf had gehaald, maar of het heeft gewerkt vraag ik mij nog steeds af. Het was niet spectaculair, voor mij gevoel reinigde hij mijn huid niet, maar voedde hij het meer. Het voeden viel ook wel mee. Ik had er twee meegenomen, hierover verschijnt ook nog een artikel, maar ik zou hem niet opnieuw kopen. De Onyx Dode Zee Modder Masker is verkrijgbaar bij de Action voor €0,79.

Heb jij wel eens een masker van de Action gebruikt? Hoe vond jij de Onyx Dode Zee Modder Masker?


13 Comments

 • Deb

  21/09/2011

  Zelf gebruik ik nooit maskers eigenlijk, ik neem er gewoon de tijd niet voor. Maar als ik toch de tijd vind, neem ik deze dan maar niet want hij lijkt me niet super ook al is hij heel goedkoop. Rook hij nog ergens naar eigenlijk? Vaak vind ik maskers ook niet lekker ruiken.. een beetje muffig, behalve een van sabon.. een moddermasker dat naar vanille ruikt… heel apart was dat ;-)

  Reply
  • Beauty Koning

   21/09/2011

   Sabon! Oh, die winkel ruikt sowieso al lekker, haha! Hij rook vrij apart, de geur was niet sterk aanwezig, iets met lavendel dacht ik.

   Reply
 • petra

  21/09/2011

  Gelukkig kostten ze echt niet veel! Jammer dat de werking toch niet meeviel!!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  21/09/2011

  Spijtig dat de werking niet zo goed was. Ik gebruik soms een masker van La Roche Posay. Dat is zowat het enige dat mijn huid niet irriteert.

  Reply
 • Germa

  21/09/2011

  Ik heb wel eens het klei masker en de honing masker gehad van Action. Werkten allebei prima!

  Reply
 • Dionne

  21/09/2011

  Ik ook wel eens een masker van de action geprobeerd maar het deed totaal niets met mijn huid en was eigenlijk veel te vloeibaar :( Het masker wat ik nu vaak gebruik is het mint julep masque van queen helene, heel erg fijn :D

  Reply
 • Kayla

  21/09/2011

  Heb ook wel eens een masker van de Action gehad, die viel mij ook best tegen!

  Reply
 • marrie

  26/10/2011

  Heb dit masker van de action gebruik, en een zwaar allergische reactie van gekregen. mijn huid in mijn gezicht is al 3 dagen gezwollen en onder de uitslag bultjes. dus kijk uit als je snel allergisch bent

  Reply
  • Beauty Koning

   26/10/2011

   Oh my, vervelend! Zeker uitkijken met het masker dan!

   Reply
  • Geeske

   17/01/2012

   Ik heb ook dit masker van de Action gebruikt en ik heb nu een gezwollen huid en mijn huid is rood en droog. Terwijl ik anders nooit last van maskers heb. Ik heb nu zalf bij de Etos gehaald en daardoor is de roodheid een stuk minder geworden

   Reply
   • A

    08/02/2013

    Beste geeske wat heb je voor een zalf gebruikt want mijn dochter zit al 5 dagen onder de uitslag van dit zelfde masker

    Reply
 • shirley

  21/02/2014

  Gister opgedaan. Ik heb nu over mijn hele gezicht uitslag. Daarbij jeukt mijn gezicht ook.Ik zou het niet nog een keer gebruiken!

  Reply
 • zaas

  27/04/2014

  Wat een pleuris masker ik zit helemaal onder de uitslag wat een rotzooi NOOIT meer. Had ze gekregen van een vriendin. Dacht eerst dat iemand een of andere voodoo handelingen mee had gedaan. Morgen naar de huisarts want ook me hele hals zit onder de bulten en is rood en jeukt !@#$^#!

  Reply

Geef een reactie