SHOPLOG: Sephora en H&M nagellakken!

Voorheen maakte ik nooit een artikel over mijn geshopte aankopen, tenzij het veel was, maar dan bleef het alleen bij het merk, geen echte shoplog. Vandaag is de dag aangebroken dat ook ik ga shoploggen! Kijk mee naar mijn mini-shoplog!

SHOPLOG

Sephora en de H&M! Nope, het is geen kleding, maar *tromgeroffel* nagellak of course! Ik was in de buurt van de H&M, als ik daar aanwezig ben, kijk ik altijd bij de nagellak. Dat is ook pas sinds kort, maar hun nagellak is ook wel top! Nooit verwacht, het was echt een surprise.
 SHOPLOG SHOPLOG

SHOPLOG

SHOPLOG

De nagellak werkt fijn, niet te dik, niet te dun en daarnaast dekt hij vaak goed. Wat ik zo leuk vind is dat ze echt in alle kleuren verschijnen, maar dan ook echt alle kleuren! Van donker naar licht, van licht naar neon, maakt niet uit!

SHOPLOG
Blue My Mind, Notoriously Beautiful, Get a Rose 4 me en Moody Model.

 SHOPLOG

Over naar de Sephora, waar ik iets heb gekocht wat ik al echt heel lang wilde hebben. Mijn wishlist is ook mega, maar dat maakt niet uit! Ik wil veel verschillende dingen hebben, van concealers van bepaalde merken tot een oogschaduwbasis van een ander merk. De palette stond ieder geval erg hoog op mijn lijst.

SHOPLOG

SHOPLOG

SHOPLOG

Ik heb het over de Natural Eye Palette van Too Faced! Ik wilde hem al eens eerder aanschaffen, besloot het toen toch maar niet te doen, ergens wel spijt van, maar nu heb ik hem! Ik ben een troste eigenaresse van de Natural Eye Palette!

SHOPLOG

Ik kan er echt de hele tijd naar kijken, maar dat heb ik wel vaker als ik ergens blij mee ben, zo is ook mijn blog ontstaan, haha. De kleuren zijn geweldig, maar de pigmentatie, oh my god, amazing! Bij de palette zitten nog drie kaartjes met looks, die ga ik zeker namaken, maar dat houd ik nog even in spanning!

SHOPLOG

Ik ben erg blij met mijn aankopen, maar zoals ik al zei, wanneer heb ik dat niet, tenzij het een miskoop is, dan ben ik pissed, maar dat is logisch, haha! De nagellakken zijn voor €3,95 verkrijgbaar bij de H&M, niet bij alle H&M‘s, maar wel de grote filialen. De Too Faced Natural Palette is verkrijgbaar bij de Sephora voor €40. Ja, ik weet het, wat doe ik nu al bij de Sephora, het prijzencircus begint pas vandaag, I know I know, maar ik kreeg wel 15% korting!

Heb jij laatst nog iets leuks gekocht waar je stiekem heel trots op bent?


20 Comments

 • Priscilla

  22/09/2011

  Ik zou bijna zeggen: gefeliciteerd met je palette! HIj is zó mooi! Veel plezier ermee :-)
  DIe lakjes van H&M vind ik ook zo leuk, vooral de blauwe.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  22/09/2011

  Meer doen hoor die shoplogs, ik lees dat graag :) De lakjes zien er goed uit !

  Reply
 • Deb

  22/09/2011

  Mooie aankopen! Die H&M lakjes wil ik ook wel eens proberen maar die verkopen ze hier helaas niet. Dat palette is suuu-per mooi! Daar gaan wij nog veel mooie looks van zien denk ik;-)
  Ik ben nog steeds wel heel blij en trots op de tas die ik laatst heb gekocht (kelly bag via mynewbag)

  Reply
 • Dionne

  22/09/2011

  Leuke spulletjes! Oh ik wil dat palette ook zo graag nog maar helaas zit de sephora totaal niet in de buurt :( Maar de volgende keer als ik er ben ga ik hem toch echt kopen :D
  En shoplogjes zijn leuk moet je vaker doen :D !

  Reply
 • germa

  22/09/2011

  Leuke spullen!

  Reply
 • beautyvictims

  22/09/2011

  Mooie lakjes! En een prachtige palette <3

  Reply
 • Pauline

  22/09/2011

  Oh wauw, dat palette! <3 Ik heb de laatste tijd niet zoveel gekocht, maar ik ga morgen wel even langs Sephora voor de 3 voor 10 actie ;)

  Reply
 • Daniëlle

  22/09/2011

  *zucht* het blijft een prachtig palette, ooit koop ik het! Leuke aankoopjes verder ook! :)

  Reply
 • capsidegirl

  22/09/2011

  leuke aan koopjes over dat palette lees vaak goede dingen

  Reply
 • Laura

  22/09/2011

  Leuk ! Spijtig dat er geen sephora in mijn buur is :s Mooie kleuren van lakjes :)

  Reply
 • Kayla

  22/09/2011

  Mooie lakjes hoor! En dat palette, die wil ik ook heel graag! Mooi!

  Reply
 • Pretty Beauty Land

  22/09/2011

  ooh natural eye palette is zooo mooi! (L)

  Reply
 • Laralaurentia

  22/09/2011

  Palet ziet er echt mooi uit! Heb wel naked pallet van UD, dus zal deze niet snel aanschaffen.

  Reply
 • Beauty Treasures

  22/09/2011

  dat palet van too faced is echt prachtig!

  Reply
 • Desiree

  23/09/2011

  Het Too Faced palette is echt geweldig :)

  Reply
 • Victoria

  23/09/2011

  Super mooie spullen !!

  Reply
 • Je hebt fijn geshopt! Mooie lakjes en dat palette is echt prachtig! Veel plezier ermee!

  Reply
 • DramaQueen

  23/09/2011

  Aaah stoer, ik wil die palette ook maar blijf het duur vinden. Bang dat ik het niet veel gebruik. Wie weet, ooit als ik flink veel salaris heb haha.

  Reply
 • Marijke

  30/09/2011

  Oeh wauw, wat een toffe spulletjes heb je gekocht!

  Reply
 • teddlicious

  10/10/2011

  ik heb de too faced ook, en hij is zoooo mooi!

  Reply

Geef een reactie