NOTD: Rimmel swatches en H&M nagellak!

Friday, friday, nagellak op friday! Het moet eigenlijk de intro worden van het artikel, misschien een heel liedje, rap of een remix, haha! Natuurlijk gaat dit artikel over de NOTD met drie verschillende kleuren en merken. Groen, groen en blauw, dat beloofd heel wat!

H&M Nagellak

H&M Nagellak

Drie aparte kleuren, koude kleuren, maar die wel prachtig zijn! Ik vind het altijd leuk om de drie nagels naast elkaar te zien, of veel verschillende kleuren op een kleine oppervlakte, gorgeous! Laten we beginnen met de eerste kleur van vandaag!

H&M Nagellak
De eerste nagel is nummer 13, vrijdag en nummer 13! Het is een aparte kleur, werd er meteen verliep op, op dit moment draag ik hem ook. De lak lakt heel fijn, aangezien ik niet veel geduld heb droogt hij mega snel. De nagellak, genaamd No Mambo Jambo, is verkrijgbaar bij de H&M.

H&M Nagellak

H&M Nagellak

H&M Nagellak

Het is zoals je ziet een groene kleur, donkergroen, neigt soms naar een blauwe ondertoon, still gorgeous! Ik lak hem makkelijk met één laagje, dan dekt hij al zo goed! Twee laagjes is perfectie. Soms lak ik dan nog een paar nagels met groene flakkies, het resultaat is zo mooi!

H&M Nagellak

H&M Nagellak
H&M Nagellak

Ook dit is weer een aparte kleur! Het is een kleur die opvalt, omdat je hem niet vaak voorbij ziet komen. We hebben een nieuw merk, Rimmel! Het lijkt op een pastelkleur, een blauwe pastelkleur. Zoals je de kleur nu ziet, zo is hij ook op je nagels!

H&M Nagellak

H&M Nagellak

Hij dekt niet na één laagje, maar dat is niet erg, gewoon een tweede of derde laag aanbrengen, dan dekt hij perfect. De nagellak blijft ook lang zitten, maar geen tien dagen zoals op de verpakking staat. Ik moest even zoeken, maar de nagellak heeft een naam! Het is de 420 Aqua Cool van het merk Rimmel.

H&M Nagellak

H&M Nagellak

Nagelnummer 15! Weer een nagellak van de H&M, daarvan zullen er nog vele volgen, haha. De lak lijkt op Who The Shrek Are You? uit de Shreklijn van OPI! Ze lijken zo erg op elkaar, alleen is die van OPI iets intenser en een tikje donkerder. De nagellak is groen, neigt naar de limoen kleur toe, gorgeous! Ik houd van groene kleuren, maakt niet uit of het een nagellak of een oogschaduw is!

H&M Nagellak

De nagellak dekt ook na twee laagjes, hij is vrij dun, maar niet waterig. Ik vind hem erg fijn, lakt goed en de kleur is zo mooi!

H&M Nagellak

Alle drie de kleuren zijn apart, maar zo mooi! Ik ben echt verliefd op de eerste nagellak No Mambo Jambo, geweldige kleur, lakt fijn en dekt perfect. No Mambo Jambo en I’m Not a Kiwi zijn allebei verkrijgbaar bij de H&M voor €3,95. De nagellak, genaamd 420 Aqua Cool van Rimmel, is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €6,99.

Ben jij ook een fan van opvallende kleuren?


12 Comments

 • Beauty Treasures

  23/09/2011

  apart kleurtje dat groen-gelige!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  23/09/2011

  Ik draag ook graag felle kleurtjes hoor ! :-) Ik vind de donkergroene en de blauwe nagellak de mooiste.

  Reply
 • Deb

  23/09/2011

  Mooie kleurtjes! (Friday) 13, hihi, vind ik erg mooi!

  Reply
 • celestewijnacker

  23/09/2011

  Wat een mooie kleurtjes :-)

  Reply
 • Vera

  23/09/2011

  Leuke kleurtjes!

  Reply
 • jlovesbeauty

  23/09/2011

  Wat een leuke kleurtjes!

  Reply
 • glasmetwater

  24/09/2011

  Hey ik heb ook veel nagellakjes van rimmel, het zijn echt fantastische kleuren, maar ik lak er nogal streperig mee. No Mambo Jambo van H&M heb ik ook, die is echt fijn, en ziet er prachtig uit :)

  Reply
  • Beauty Koning

   24/09/2011

   Oh echt?! :D Ah, dat is wel minder. Ik heb daar geen last van. Ik heb ook alleen die nagellak van Rimmel hoor. :’) Dank je wel!

   Reply
 • Mariel

  24/09/2011

  Mooie lakjes!

  Reply
 • niimsaii

  24/09/2011

  Die I’m Not A Kiwi is zo mooi! En die andere zijn zeker ook prachtig!

  Reply
 • sofiexx

  25/09/2011

  mooie kleurtjes :)

  Reply

Geef een reactie