Charlotte Sullivan Meets Cynthia.

Rookie Blue, één van mijn favoriete Tv-programma’s aller tijden, zeker weten! De politieserie hield mij wekenlang in spanning, elke keer moest ik een week wachten, maar dat werd mij te veel. Ik besloot om hem via het internet te downloaden en ik ben er uit! Het is zeker de beste serie die ik in 2011 heb gezien! Maar dit heeft niet helemaal met de Meet Cynthia te maken, wel een beetje. Het gaat namelijk om een vrouwelijke personage in Rookie Blue, Gail Peck, realname Charlotte Sullivan, haar make-up is gorgeous! Nude eyes and red lips! Kijk mee naar de Charlotte Sullivan Meets Cynthia!

Ze verscheen een aantal keer in de serie met rode lippen! Haar bleke huid gecombineerd met blond haar en dan rode lippen, gorgeous! Het contrast is echt zo mooi, ik doe daar een moord voor! Ok, niet letterlijk, zo meteen zijn er mensen bang geworden, op de naar de look!

Om te beginnen met mijn ooglook, hiervoor heb ik mijn Too Faced palette gebruikt en de Zoeva Nude Palette. Ik gebruik nog een bruine oogschaduw op mijn ooglid, dit heb ik ook bij de look van Adele gedaan. Het is zo een ander gezicht, heel raar dat door zoiets kleins, zoveel kan veranderen.

Als eerste heb ik een oogschaduwbasis aangebracht van Too Faced, die kreeg ik als sample erbij toen ik mijn palette kocht afgelopen woensdag. Over de basis heb ik Velvet uit mijn Too Faced Natural Palette gebruikt. Ik heb hem over mijn ooglid aangebracht en deels in mijn arcadeboog. Over Velvet heb nummer 1 uit de Nude Palette van Zoeva gebruikt, precies hetzelfde zoals bij de Velvet, over mijn hele ooglid en in mijn arcadeboog. Daarover heen heb ik weer nummer 2 gebruikt uit de Nude Palette. Dit is puur voor de shimmer.

Nummer drie is een stuk donkerder, dat zie je ook, daarmee schets je licht je arcadeboog, zodat hij wel aanwezig is. Pas wel op met de kleur, hij is nogal intens. Onder mijn oog heb ik de Sexpresso van mijn Too Faced Palette gebruikt. Goed blenden! De kleur heb ik nog een keer aangezet met een Eye-Liner van de Action in de kleur Col N029 Brown. Hij was wat hard, daarom heb ik hem met de achterkant geblend. Ook heb ik hem op mijn waterlijn aangebracht, helaas kon het potlood hier niet tegen en vervaagde hij mega snel!

Ook draagt Charlotte Sullivan een eyeliner, maar zonder wing. Wat heb ik dat onderschat zeg, het ging heel moeilijk. Ik vind het makkelijker om hem met een wing te maken, heel raar. In het begin was het juist andersom. Je moet goed opletten dat hij aan beide kanten klopt, symmetrisch is en geen wing! Vervolgens heb ik een witte highlighter onder mijn wenkbrauwen aangebracht, wimpers gekruld en mascara aangebracht.

Charlotte Sullivan heeft blond haar, maar donkere wenkbrauwen, prachtige combinatie! Spierwit haar en donkere wenkbrauwen moeten je wel staan, maar is dat niet met alles? Ik heb gewoon mijn Marilyn Monroe wenkbrauwen getekend, god I love them!

Mijn gezicht is vrij neutraal gebleven, precies hetzelfde zoals haar, alleen dan andere producten! Ik heb mijn groene concealer aangebracht, daarover mijn foundation + fixeerspray en vervolgens afpoederen. Daarna heb ik mijn jukbeenderen geshaped.

De lipstick, het belangrijkste! Als eerste heb ik een MAC lipliner gebruikt in de naam Redd, daarmee heb ik ook mijn lippen mee ingekleurd. Over de lipliner heb ik een lipstick van ELF gebruikt. Haar lipstickkleur is ook vrij donker in de afleveringen, vandaar de donkerrode kleur. De lipstick genaamd Royal Red, heb ik met een kwastje aangebracht.

In de lipstick zit een gouden shimmer, die zie je hier goed in terug!

De look vind ik zeker geslaagd, er zal ooit nog een look verschijnen van haar, over een paar maanden, met een andere lipstick kleur. Sowieso vind ik Charlotte Sullivan een mooie vrouw, gewoon in combinatie met haar make-up en haar ect. Ik kan je één ding aanraden, ROOKIE BLUE! Houd je van politieseries, spanning en toch nog romantiek, dan is het antwoord Rookie Blue!

Ken jij Rookie Blue? Volgde je de serie?


16 Comments

 • Kimberley

  24/09/2011

  Mooie look, staat je ook goed :D.

  Reply
 • Beauty Treasures

  24/09/2011

  hele mooie look, en je hebt mooie wenkbrauwen!

  Reply
 • Diederike

  24/09/2011

  HALLO CHARLOTTE!!
  YOU LOOK GREAT!!
  XXX

  Reply
 • redhotjillypeppers

  24/09/2011

  Die lipstick staat je zo mooi ! Erg mooie look.

  Reply
 • jlovesbeauty

  24/09/2011

  Staat je echt super!

  Reply
 • Victoria

  24/09/2011

  Super mooi !
  De look staat je echt goed

  Reply
 • Liselotte

  24/09/2011

  Waauw echt mooi gedaan meid. Staat je echt geweldig mooi

  Reply
 • Dionne

  24/09/2011

  Mooie look!
  En die lipstick wauw :D

  Reply
 • Rachel

  24/09/2011

  Iedere keer als jij een look online zet ben ik zo jaloers op jou wenkbrauwen, haha! Die lipstick staat je erg mooi!

  x

  Reply
 • Charlotte

  24/09/2011

  Je doet wel veel met nude + zwarte eyeliner + rode lippen… Mag ik een verzoekje doen? Of meerdere…

  – Tarja Turunen: http://pesoextremo.webs.com/1224662273_1224401745_tarja_turunen-i_walk_alone.jpg
  – Simone Simons: http://i.pbase.com/o6/51/413651/1/76914780.MzeQV0lC.SimoneSimons776.jpg
  – Keira Knightley: http://cache2.allpostersimages.com/p/LRG/14/1434/TLCR000Z/poster/keira-knightley.jpg

  Die zou ik wel eens willen zien! :)

  Reply
  • Beauty Koning

   24/09/2011

   Bedankt voor je suggesties! Van de 12 looks die ik tot nu toe heb gedaan, zijn er maar 5 met rode lippen, misschien lijkt het zo of zie jij juist net die artikelen. Het was alweer een tijd geleden dat ik de rode lippen had laten terugkomen in een look, natuurlijk houd ik daar rekening mee! :D Tenzij je The Joker mee telt, maar dat was meer schmink. Sowieso komt Keria Knightley in een Meets Cynthia, ze staat op de lijst. De make-up van Tarja van Nightwish vind ik niet spectaculair, ze draagt bijna altijd smokey eyes, althans als ik er zie. De foto van Simone Simons kreeg ik niet geopend, Google laat ook niet echt veel van haar make-up zien. Bedankt voor je voorstellen. ;)

   Reply
 • Lis

  24/09/2011

  Die lipstick staat je echt supergoed! Mooie look weer..

  Reply
 • Charlotte

  24/09/2011

  Supergaaaf~!!!

  x

  Reply
 • Rachelle

  24/09/2011

  Cool en opvallend =]! Rode lippen lijken mij wel leuk om te doen alleen het zal wel wennen zijn =P. Maar ik houd van rood <3333!

  Bedankt voor je reacties trouwens <3! En leuke make-up post! Is wel leuk om je inspiraties terug te zien in je make up ^^!

  xx

  Reply
 • kimberley

  25/09/2011

  Mooi!!

  Reply
 • Sietske

  29/09/2011

  Wow wat is jouw skin absolutely flawless! Leuk blog ook trouwens.

  Reply

Geef een reactie