Blog award: laten we persoonlijk worden!

Yea, oh yea! Ik ben zojuist getagd? Geaward? Ik heb ieder geval een Blog Award gekregen van Katy! How sweet is that! Katy zelf heeft ook een blog, met mooie foto’s, want daar is zij echt goed in, fotograferen kan ze als de beste. Haar blog bestaat voornamelijk uit mini filmpjes in foto’s, echt amazing! Ze blogt over de dingen die ze meemaakt, vakanties, muziek en haar interesses. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Bedankt voor het taggen Katy! Ben je benieuwd wat ik je te vertellen heb?

blog award

De regels:
– Bedank degene die jou heeft genomineerd.
– Schrijf 7 random dingen over jezelf.
– Verspreid de tag/award

Oh, damn, daar gaan we! Sowieso weten jullie nog niet veel over mij, behalve mijn gekke gezichtsuitdrukkingen, dit is jullie kans om meer van mij te weten te komen. Nu komen mijn raarste fobieën omhoog en de gekste gedachtes. Haha, dat is een grapje! Je kan het artikel met een gerust hart lezen!

1) Wat veel mensen niet weten is dat ik een football fan ben – tenzij je mij op Twitter volgt – een diehard fan, die nachten doorhaalt om een wedstrijd uit Amerika online te kunnen bekijken. De wedstrijden zijn overdag, in Amerika, dat is ’s nachts in Nederland. Ik ben voor de Green Bay Packers, een geweldig team met een quarterback die een concentratie bevat waar je U tegen zegt. Ik wil zo graag naar de Superbowl, dat is één van de dingen die ik OOIT wil hebben gedaan. Een Super Bowl bijwonen. Het gaat ook zeker een keer gebeuren, nu kan ik er alleen nog over dromen. Ik wilde ook over football gaan bloggen, maar wist niet of dat wel leuk was, soms gewoon een update over hoe het er voor staat. Dat is weer een voordeel van Twitter, je weet hoe de Packers er tijdens een wedstrijd voor staan, maar je hebt ook mijn frustratie als een touchdown ongeldig is. Hey! Elk nadeel heeft zijn voordeel!

blog award

2) Ik ben een multitasker! Ik kan namelijk niet stil zitten en aan één ding werken. Vaak schrijf ik meerdere artikelen tegelijk, of niet, ligt eraan hoe mijn multitaskbui is. Ik doe ondertussen nog wel zo een vijf andere dingen erbij. Mijn concentratie ligt vrij laag, hierdoor blijf ik bezig, maar komt alles wel af, of het nou tegelijk gaat of allemaal één voor één, het werkt voor mij perfect!

3) Mijn humor, ja, dat is vaak nogal een probleem. Ik kan om alles lachen, maar dan ook echt om alles. Ik heb een aparte humor, een sarcastische humor. Ik geef eerlijk toe, ik ben echt insane, goed insane hoor!

4) Om terug te komen bij punt 1. Ik kan ook makkelijk laat gaan slapen en vroeg op, dat slaap ik in het weekend wel weer bij. Ik houd ervan om uit te slapen, maar dan niet uitslapen tot 10 uur, maar een uur of 1. Ok, 2. Soms 3, maar niet later!  Ik ben ook vaak in de nacht wakker, ik slaap altijd laat, ik schrijf ook vaak in de avond/nacht mijn artikelen, ben ook vaak nog rond een uur of 2 te vinden op Twitter. Niet op Facebook, apart verhaal, kan er niet mee over weg, vraag mij niet waarom, haha!

5) Als ik lach, of op het internet haha zeg, moet ik altijd denken aan :’). Ik doe die emoticon altijd, maar dan ook echt altijd. Ik wil hem heel vaak ook in mijn artikelen typen, maar dat kan niet. Zie je ineens een :’) verschijnen. Dat is niet zo professioneel om een :”) achter een zin te plaatsen. :”””) Ik kan ook helemaal stuk gaan om die emoticon. :”””””””””””””’) ← Teken dat ik iets heel grappig vind.

blog award
6) De programma’s die ik altijd kijk; politieseries, moordzaken en gevangenisprogramma’s. Ja, dat vind ik helemaal geweldig! Sommige periodes volg ik echt alles van Murder Shift tot Crime Stories op Zone Reality. Op dit moment kijk ik er maar een aantal, vele zijn opnieuw begonnen met uitzenden, herhalingen, boring. Na meer dan twee keer dezelfde misdaad te hebben gekeken, word het minder leuk. Ik keek eerst altijd CSI; Miami dan vond ik ook zo geweldig!

7) Ik heb een hekel, maar dan ook echt een hekel aan de ochtend, vooral vroeg op staan, terwijl ik net lig te slapen. Ik kan het wel, daar niet van, ben altijd te laat, maar ik ben er wel. Walgelijk, kortom ik heb last van een ochtendhumeur en niet zo een klein beetje ook. Maak mij ook niet wakker met een sms of een telefoontje, je moet blij zijn als je zoiets nog kan na vertellen. Ja, dat is echt een ernstige zaak. :’)

blog award

Dat waren alweer de 7 random dingen over mah! Dat is nummer 8. Ik praat graag half Nederlands en half Engels, vraag niet waarom. :’) Dat moest gewoon even. Kortom ik ben een nachtbrakende crimevolger die graag een :’) typt met een multitaskende humor en het liefst de hele dag + nacht Football kijkt, maar wel last heeft van een ochtendhumeur tenzij we hebben gewonnen! Nu weet je alweer wat meer over mij. Laat mij nog even weten of jullie iets over Football willen horen. Vragen kunnen altijd gesteld worden bij de reacties + Formspring, daarnaast heb ik een Twitter + een Facebookpage!

Ik geef de tag/award door aan; IEDEREEN! :’) Het is een leuke tag, daarom vind ik dat je hem mag overnemen. Het moet eigenlijk, haha. ;’)


18 Comments

 • redhotjillypeppers

  25/09/2011

  Leuk om te lezen ! Zo kom je nog eens wat te weten :)

  Reply
 • jlovesbeauty

  25/09/2011

  Echt heel erg leuk om te lezen xp

  Reply
 • celestewijnacker

  25/09/2011

  Ik hou ook niet van de ochtend, mijn bedje ligt altijd heerlijk!

  Reply
 • Dionne

  25/09/2011

  Leuk om te lezen! En haha een diehard football fan, had ik niet verwacht :’)

  Reply
 • Liselotte

  25/09/2011

  Erg leuk om te lezen. Ik hou echt niet van de ochtend maar moet toch vroeg uit mijn bed.

  Reply
 • Kayla

  25/09/2011

  Leuk om te lezen!!

  Reply
 • Leuk om te lezen! Ik heb ook een pchtenhumeur trouwens…vooral in de winter!

  Reply
 • Pretty Beauty Land

  25/09/2011

  wat een leuke tag!

  Reply
 • Diederike

  25/09/2011

  GEFELICITEERD MET JE AWARD.
  I like you just the way you are.
  Your are a amazing girl ;)
  XXX

  Reply
 • Rachelle

  25/09/2011

  Ach wat leuk hoe je mijn blog omschrijft <3! Dit vind ik echt heel lief van je, echt heel leuk dat mijn blog je interesseerd =]!

  Hahaha dat van dat laat opblijven en laat opstaan hebben we gemeen =]! Vandaag weer! Ik was 12 uur mijn bed uit en ben aan mijn "ontbijt"begonnen haha. Ik ben meer een nacht persoon denk ik =P!

  En ik doe ook altijd emotiocons =]! Wist je dat ze ergens in Azië zo serieus schrijven als ze een boek maken. Dan zie je emoticons vaak terugkomen in een boek. Ikzelf ben er zoals je waarschijnlijk weet verslaafd aan haha. Ik doe altijd emoticons =P. Dat is gewoon mijn manier om gevoelens uit te drukken denk ik =P!

  xx

  Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2011

   Haha! Hey, inderdaad! Nachtbrakers. :’) Wow, in een boek? Dat is wel apart hoor, ineens allemaal :”) ofzo tussen de zinnen door, haha geniaal! Het is de enige emoticon die ik gebruik en misschien soms een ;D maar :’) dan lach ik echt. Ik denk het!

   Reply
 • axelleeee

  25/09/2011

  leuke tag :D

  Reply
 • Deb

  27/09/2011

  Nice facts! Ik wist niet dat je een football fan was. Zal je eens volgen op Twitter, wist niet dat je die had.. maar wie heeft tegenwoordig geen twitter ;-) dan doe je echt niet meer mee hihi.

  Reply
 • Sharon

  27/09/2011

  Nice ! Echt leuk om te lezen. Ook al wist ik veel al zelf. :”) Dat poppetje is geniaal. Ik moet ook altijd lachen in het echt als ik hem doe. En als ik dan helemaal stuk ga om iets wat wij zeggen krijgt hij een heleboel traantjes like :”””””””). haha. Ga zo door met awards winnen ! xxx

  Reply
 • Laura

  27/09/2011

  Leuk om te lezen :) Cool dat je een football fan bent . En doet de ploeg waarvoor jebent het op dit moment goed ?

  Reply
  • Beauty Koning

   27/09/2011

   Jaaa, ze doen het geweldig! Op dit moment hebben ze elke wedstrijd gewonnen die ze tot nu toe hebben gespeeld. :D

   Reply
 • xibalbablog

  27/09/2011

  Wat een leuke facts! Vooral die eerste, leuk als mensen van die ongewone dingen leuk vinden (ik ken in ieder geval weinig mensen die daar zo weg van zijn).

  Reply
  • Beauty Koning

   27/09/2011

   Haha, dat klopt! Het is ook “echt iets” Amerikaans, aangezien het daar vrij groot is, maar dat hebben wij weer met voetbal. :D

   Reply

Geef een reactie