FOTOTUTORIAL How To: Too Faced Classic.

Zoals jullie weten ben ik nu in het bezit van een mooie palette, daarbij horen natuurlijk looks! MAAR! De palette bevatte niet alleen prachtige oogschaduws, maar ook drie kaartjes met drie verschillende looks. Ik koos er eentje uit, genaamd Classic! Check de volledige fototutorial van de How To Too Faced Classic!

how to too faced classic

 Tada, de look Classic! Het is een vrij heftige look vergeleken met de andere kaartjes, ikzelf ben nou eenmaal wat gewend, dus vind hem wel meevallen. Toch vind ik hem wel heel mooi, ik zou hem zelf wel hier en daar aanpassen, maar zo ben ik!

how to too faced classicDe look die we gaan namaken!

how to too faced classicIk heb mijn wenkbrauwen al getekend, oogschaduwbasis aangebracht en de oogschaduw Push Up heb ik op mijn ooglid aangebracht + deels in mijn arcadeboog.

how to too faced classicVervolgens breng je Erotica aan in je arcadeboog. Je kan dit natuurlijk ook gewoon met andere kleuren doen, zo creëer je ook een nieuwe look!

how to too faced classicBlenden!

how to too faced classicHier is hij al lichter, maar ik blend hem nog iets meer. Ik wil dat “smokey effect” hebben.

how to too faced classicBreng opnieuw Erotica aan in je arcadeboog.

how to too faced classicVervolgens ga je weer blenden.

how to too faced classicBreng Erotica ook onder je oog aan.

how to too faced classicAls highlighter breng je de Silk Teddy onder je wenkbrauw aan.

how to too faced classicWinged eyeliner, wit oogpotlood, wimpers krullen en de look afsluiten met mascara!

how to too faced classic

De oogschaduws zijn echt heel fijn om mee te werken! Ik heb mij wel aan de look op het kaartje gehouden, maar ik miste mijn basis wel om te blenden! Pff, ging moeilijk, haha! Volgende keer pas ik hier en daar wat aan, want ik vind de look wel heel mooi. Ook zou ik geen shimmer highlighter aanbrengen, of in ieder geval een andere.

how to too faced classic

Foundation it is! Als eerste een groene concealer, die is echt helemaal ingeburgerd in mijn routine, gebruikte het vroeger bijna nooit, echt heel soms, nu een standaard iets. Vervolgens heb ik mijn foundation van Bourjois Healthy Mix aangebracht in combinatie met de fixeerspray, die helaas bijna op is! Daarover heen heb ik mijn poeder deppend aangebracht, het effect onder mijn ogen is gladder, geen lijntjes en mijn bronzer vlekt niet. Ik heb mijn jukbeenderen geshaped met een bronzer, like always! Ook heb ik de cream highlighter van Eyeko gebruikt, maar dan boven mijn bronzer, pas op dat het niet te shimmery word.

how to too faced classic

Op mijn lippen heb ik een lipgloss aangebracht van Miss Sporty, genaamd My a List 301. De shimmer in de lipgloss is echt amazing! Hij bevat zoveel glitters, niet normaal, echt prachtig. De kleur is lichtroze, nauwelijks zichtbaar, maar dat vind ik niet erg. De geur van de lipgloss is echt zo lekker. Het water loopt in mijn mond als ik hem ruik, damn! Vroeger had je van die groene lolly’s met kauwgom erin, ze waren ongelofelijk zuur, maar zo lekker! Daar ruikt de lipgloss naar.

how to too faced classic

Ik vind de look mooi, zeer geslaagd! Zoals ik al eerder zei, zou ik de highlighter vervangen voor een matte oogschaduw, en de basis zou ik aanbrengen voor het blenden. Maar dat is mijn manier van blenden, hierover komt nog een artikel, maar daar moet ik even uitgebreid voor gaan zitten, haha! Ik ben van plan om hem zeker vaker te gaan dragen.

Wat vind jij van de look? Geslaagd?


5 Comments

 • Deb

  25/09/2011

  Erg mooie classy look! Die wing heb je weer prachtig gedaan! Het begint bij mij ook te kriebelen om het Too Faced palette te kopen, maar ik vind dat ik nog maar ff door moet met het Naked palette van UD… ik moet ff streng zijn ;-)

  Reply
 • Diederike

  25/09/2011

  IK VIND HET ERG MOOI!
  LIKELIKELIKE…
  XXX

  Reply
 • De look is echt fantastisch en hij staat je zooo goed! u nailed the winged eyeliner btw =D

  Reply
 • xibalbablog

  27/09/2011

  Oooh heel mooi!

  Reply
 • Marijke

  30/09/2011

  Echt een prachtige look!
  Kleurt ook heel mooi bij je ogen :)

  Reply

Geef een reactie