Make Up Store Mircoshadow City Jungle.

Make Up Store behoort zeker wel tot één van mijn favoriete winkels, maar dat zeg ik wel vaker. Ook is de service ook erg goed! Ik hoef jullie vast ook niet op de hoogte te stellen van de pigmentatie want die is echt amazing! Ze hebben zoveel verschillende kleuren, zo kwam ik weer thuis met een geweldige turquoisekleurige oogschaduw!

Make Up Store Mircoshadow City Jungle

Make Up Store Mircoshadow City Jungle

De verpakking is altijd zwart, maar toch luxe om te zien. Het is een andere verpakking dan MAC, beide hebben altijd luxe uitstraling, maar dat mag ook wel! Je koopt vaak ook een product alleen om zijn uiterlijk, Ok, ik doe dat wel eens, dat is niet goed, ik weet het, snel op naar de kleur.

Make Up Store Mircoshadow City JungleHier neigt hij naar de blauwe kant toe.

Make Up Store Mircoshadow City JungleHier wordt hij al wat groener!

Zoals je ziet verschilt de kleur heel erg op de twee foto’s hierboven. Hij lijkt op Colibri, maar dan een stuk lichter en hier zit een mooie shimmer in. Ik vind zelf dat de kleur meer groen bevat met een blauwe ondertoon.

Make Up Store Mircoshadow City Jungle

Totaal weer een andere kleur, heel verschillend! Zoals je de kleur op mijn hand ziet, is hij ook in het echt. Een groene tint, meer pastelgroen? Turquoise? Zo moeilijk! Laten we het houden op turquoise, haha! Ik weet één ding wel zeker, ik ben nu al verliefd op de kleur

Make Up Store Mircoshadow City Jungle

Ook Make Up Store is heel hip met het kiezen van de namen! De Mircoshadow genaamd City Jungle komt zeker nog in een look voorbij, misschien wel met de Colibri samen. Het is een mooie oogschaduw, wel een aparte, maar daar houd ik wel van.

Make Up Store Mircoshadow City Jungle

De Make Up Store Mircoshadow City Jungle is alleen verkrijgbaar bij de MUS in Amsterdam. Zoals je ziet is hij vrij groot en bevat 3,5 gram, dat is heel wat! Ik vind dat je zeker waar voor je geld krijgt. Make Up Store Mircoshadow City Jungle is verkrijgbaar voor €16.

Ben jij al in het bezit van een Microshadow?


10 Comments

 • redhotjillypeppers

  26/09/2011

  Je kan het ook appelblauwzeegroen noemen :) Ik ben heel benieuwd naar de look die je met deze oogschaduw gaat maken !

  Reply
 • celestewijnacker

  26/09/2011

  Ik heb zelf nog niks van het merk maar het ziet er wel heel erg leuk uit!

  Reply
 • Ik ben heel erg tevreden van de kwaliteit van MUS oogschaduws! Ze zijn goed, brokkelen niet, hebben goede pigmentatie, kortom…love them!

  Reply
 • germa

  26/09/2011

  Heel mooi! Ik heb één MUS oogschaduw: Tribecca. Mooie legergroene kleur met gouden shimmer! <3

  Reply
 • Louna Beauty

  26/09/2011

  Oee mooie kleur. Al vind ik hem best prijzig. ;)

  Reply
 • Deb

  27/09/2011

  Mooi kleurtje. Ik vind het ook leuk als er originele namen aan producten worden gegeven. Zoveeel leuker (en beter te onthouden!) dan saaie nummers.

  Reply
 • Sharon

  27/09/2011

  Mooie kleur :D

  Reply
 • xibalbablog

  27/09/2011

  Geweldig kleurtje!

  Reply
 • Chantal

  28/09/2011

  Oh wow! Ik ben echt gek op dit soort kleurtjes (turkoise/blauwgroen heb ik het meeste oogschaduw en potloodjes van in mn stash haha) en dit is zeker een hele mooie. Ik ben benieuwd naar een look ermee!

  Reply

Geef een reactie