FOTD: Vuurzee.

Om iets nieuws te creëren moet je soms even de daredevil uithangen, met make-up experimenteren, helemaal los gaan met de gekste kleuren en een beetje durven. We hebben allemaal wel een kleur die we nooit dragen, omdat.. Zo heb ik ook een kleur die ik nooit draag, oranje! Althans, ik draag hem niet vaak, omdat hij mijn roodheden naar boven haalt, dat moet ik natuurlijk niet hebben! Dit keer besloot ik om gewoon een gok te wagen.

gekleurde oogschaduw

Ok, ik ga nu geen tada zeggen, aangezien ik dat wel erg vaak zeg, vooruit, TADA! Ik was echt even flabbergasted toen ik klaar was met de look. Het had zo anders uitgepakt dan ik dacht. Het is wel met een goudgele eyeliner, maar dat maakt niet uit. Ik vind dat het best goed staat!

gekleurde oogschaduw

Ik wilde de oranje oogschaduw in mijn arcadeboog hebben, zodat hij niet ging vervagen, maar ook voor de frisse uitstraling. Om te beginnen met de oogschaduw! Ik heb als eerste een basis aangebracht, daarover een crèmekleurige oogschaduw. Vervolgens heb ik mijn Sleek palette Curaçao erbij gepakt.

gekleurde oogschaduw

In mijn arcadeboog heb ik de Tequila Sunrise aangebracht. Voorzichtig schets je je arcadeboog, maar nu met een oranje oogschaduw. Ik heb hem ver naar binnen laten doorlopen, dat vond ik mooier staan bij deze kleur. Blend hem goed! Daarna zet je hem aan, zorg ervoor dat de kleur lekker knalt en breng de oogschaduw ook onder je oog aan.

gekleurde oogschaduw

Onder mijn wenkbrauw heb ik de Eyeshadow AMC Shine 24 van Inglot aangebracht. Een mooie turquoisekleurige highlighter, gorgeous! Voor mijn eyeliner heb ik een oogschaduw van de DA gebruikt, genaamd Eyeshadow 016. Ik heb hem wel licht met zwart aangebracht, gewoon in combinatie, aangezien de kleur daardoor beter dekte. De look heb ik afgemaakt met een wit oogpotlood voor nog meer frisheid. Ik heb mijn wimpers gekruld en mascara aangebracht.

gekleurde oogschaduw

Ik heb mijn Marilyn Monroe wenkbrauwen getekend met de Matte 327 ook van Inglot, die werkt perfect! Ik vind het contrast mooi, donker en dan POW! Ineens heel licht en fel, gorgeous! Natuurlijk kan je ook gewoon je wenkbrauwen licht aanzetten, of niet als dat niet nodig is.

gekleurde oogschaduw

Mijn gezichtsbasis heb ik zo neutraal mogelijk gehouden, zelfs mijn bronzer is licht aanwezig. Vaak is hij in het echt een stuk donkerder dan op de foto, vandaar dat hij nu nog meer wegvalt, totaal niet erg! Ik heb a lot of groene concealer gebruikt, daarover mijn foundation van Bourjois, genaamd Healthy Mix in combinatie met de fixeerspray. Deppend afgepoederd met mijn gezichtspoeder de overtollige poeder weggeveegd met mijn poederkwast. Van boven naar beneden voor de donsharen, om vervolgens mijn jukbeenderen te shapen.

Op mijn lippen heb ik niks, ik heb nog steeds een lipgloss/lipstick break. Soms draag ik een lipgloss, maar dat is dan puur voor de foto. Het enige wat ik draag is een lippenbalsem, maar dat kan je ook wel zien. Je ziet een lichte glans.

gekleurde oogschaduw

Ik ben nu helemaal in to the orange! Toen ik voor het laatst in de Make Up Store was zag ik echt zo een mooie oranje oogschaduw, maar ik nam hem niet mee, omdat ik dacht dat ik hem niet kon dragen. Guess What! Hopelijk is hij er volgende keer nog, even kijken en vergelijken, you never know!

Draag jij wel eens oranje oogschaduw? En hoe combineer je het?


14 Comments

 • Diederike

  27/09/2011

  Heel mooi!!
  Staat je erg goed.
  XXX

  Reply
 • Deb

  27/09/2011

  Mooi hoor Miss Daredevil ;-) Ik vind de highlighter ook erg mooi en de brows… GORGEOUS!!

  Reply
 • germa

  27/09/2011

  Oeh een gedurfde look! Heel appart! Mooi je wenkbrauwen zo.

  Reply
 • celestewijnacker

  27/09/2011

  Staat je super goed!

  Reply
 • Ziet er toch prima uit! Oranje haalt de kleur van blauwe ogen naar voren, laat ze nog blauwer lijken!

  Reply
 • Daphne

  27/09/2011

  Ziet er leuk uit hoor! Ik vind het ook altijd zo leuk om met wat felle kleuren te experimenteren :)
  Je hebt een hele leuke blog!

  xxx

  Reply
 • Charlotte

  27/09/2011

  Ziet er mooi uit! En contrasteert prachtig met je blauwe ogen :)

  Reply
 • Laura

  27/09/2011

  Mooi !

  Reply
 • Rachelle

  27/09/2011

  Oew wat leuk gedaan. Al vind ik het persoonlijk een beetje zomers =P. Maar wel leuk zo met die felle kleuren ^^!

  Zelf draag ik geen oogschaduw. Ik ben niet veel met make up bezig, maar als ik bij Douglas word opgemaakt dan heb ik het wel. Oh ik heb toen wat mee gehad van die mensen. Ze hadden iets met blauw, bruin en wit geloof ik. Het resultaat was wel leuk want jongens keken haha xD. Maar ook zonder dat vind ik het leuk ^^! Ik ben alleen zelf niet zo goed met make-up helaas =[! Maar oefening baart kunst dus ik zal in de vakantie wel wat oefenen denk ik =P!

  xx

  Reply
 • Kayla

  27/09/2011

  Staat je goed, mooie kleurencombinatie ook!

  Reply
 • Victoria

  27/09/2011

  Super knap gedaan !
  Het staat echt heel erg mooi !

  Reply
 • redhotjillypeppers

  27/09/2011

  Bestaat er een kleur waar jij niet mee staat ? :)

  Reply
 • florentyna

  27/09/2011

  Staat je goed! Wat ben je ontzettend mooi ook trouwens

  Reply
 • Vera

  28/09/2011

  Heel apart, mooi!

  Reply

Geef een reactie