Too Faced Natural Eye Palette.

Ok, muziek? Ja! Muziek begint te spelen. Halleluja.. Halleluja.. Hallelujaaaaaa! Vorige week heb je al een soort van Sneak Peek gehad van de palette, maar nu is het echt zo ver. De tijd is aangebroken om hem te gaan reviewen! Ben je al nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Too Faced Natural Eye Palette

 

Too Faced Natural Eye Palette

Jep jep, that’s what I’m talking about! De Too Faced Natural Eye Palette! Whaaaa, it’s gorgeous! De verpakking alleen al is al prachtig. Ik zeg wel vaker dat ik ook wel eens een product koop om alleen het uiterlijk, dat is hier niet het geval hoor! Maar het totaal plaatje klopt zeker.

Too Faced Natural Eye Palette

Too Faced Natural Eye Palette

Too Faced Natural Eye Palette
Too Faced Natural Eye Palette

De palette zelf! Hij is vrij klein, dat had ik niet verwacht. De omvang past ook gewoon in mijn hand en zo groot zijn die niet, haha. Er zit ook een handig systeem in om hem open te maken. Er zit een klein lusje aan de voorkant, waarmee je hem open kan trekken. Een magneet houdt alles bij elkaar, hierdoor kan je hem openen en dicht doen.

Too Faced Natural Eye Palette

Too Faced Natural Eye Palette

Er kwam licht uit toen ik de palette opende! De Natural Eye Palette bevat in totaal negen oogschaduws, zes shimmers en drie matte tinten. De kleuren zijn goed op elkaar afgestemd, zodat je ze allemaal kan combineren, amazing!

Too Faced Natural Eye Palette

Too Faced Natural Eye Palette

Bij de kassa werd ik geïnformeerd over de kaartjes bij de palette. Say What?! Hoe gaaf is dat! Zoals je ziet zit er een “geheim” vakje boven in. Hierin zitten in totaal drie kaartjes met drie verschillende looks die je kan namaken met de oogschaduws uit de palette. Afgelopen zondag heb ik Classic nagemaakt in een How To!

Too Faced Natural Eye Palette

Too Faced Natural Eye Palette

Too Faced Natural Eye PaletteOf course verschijnen ze allemaal nog een keer in een How To of een FOTD!

Too Faced Natural Eye Palette

Too Faced Natural Eye Palette

Too Faced Natural Eye Palette

How cute! Ook zit bij de palette een sponsapplicator en een kwastje! Het kwastje bestaat uit zachte haren, waar ik zelf niet zo van houd, maar hij werkt op zich wel fijn. Hij blendt de lijnen heel smooth, iets wat ik niet had verwacht.

Too Faced Natural Eye Palette

Too Faced Natural Eye Palette

Om te beginnen met de swatches! Elke oogschaduw heeft een eigen naam, zelf vind ik dat erg origineel! Ook met nagellakken, lipglosses en lipsticks! De namen de voor de palette zijn gebruikt, vind ik ook echt heel grappig! Je verwacht het niet, of wel.

Too Faced Natural Eye PaletteAan de linkerkant: Heaven, Silk Teddy en Nude Beach.

Too Faced Natural Eye PaletteVan boven naar beneden Heaven, Silk Teddy en Nude Beach.
Too Faced Natural Eye Palette Too Faced Natural Eye PaletteHeaven, Silk Teddy en Nude Beach.
 Too Faced Natural Eye Palette

Too Faced Natural Eye Palette  Linkerkant: Velvet Revolver Push up en Honey Pot.
Rechterkant: Sexpresso, Erotica en Cocoa Puff

Too Faced Natural Eye PaletteVelvet Revolver, Sexpresso, Push up en Erotica.

Too Faced Natural Eye Palette
Wat een geweldige pigmentatie! Ik vind de kleuren echt amazing! Ben helemaal verliefd op de palette, gebruik hem ook elke dag sinds ik hem in bezit heb. Ik denk dat dit wel één van mijn beste aankopen is, naast de fixeerspray, High Tech, ik wet het. Zeg ik het niet altijd? Kortom ik ben echt heel blij met mijn nieuwe aanwinst! Zeker een aanrader als je van aardetinten houdt, nudelooks en van oogschaduw houdt, haha! De Too Faced Natural Eye Palette is verkrijgbaar bij de Sephora voor €40!

Ben jij al in het bezit van een Too Faced Natural Eye Palette?


12 Comments

 • Desiree

  28/09/2011

  Ik heb ‘m ook en gebruik ‘m zeer regelmatig. Prachtig palette!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  28/09/2011

  Dat is echt een prachtig palette ! Zelf heb ik er geen. Ik kijk al uit naar de andere 2 looks !

  Reply
 • Deb

  28/09/2011

  Hij is geweldig!! Ik ben ook benieuwd naar de komende looks met dit palette! Hopelijk kan ik me nog steeds beheersen om hem niet te halen hihi. Je maakt het me moeilijk haha.

  Reply
 • De kleuren zijn prachtig! En de naam Sexpresso, hoe kom je daar in hemelsnaam op? Ik zou het verhaal erachter wel willen weten….

  Reply
 • germa

  28/09/2011

  Mooi pallette!

  Reply
 • Monique

  28/09/2011

  Heeelmooi dit palette! Maar iets te duur voor mij..

  Reply
 • Monique

  28/09/2011

  Heeel erg mooi.. maar te duur voor mij helaas

  Reply
 • DramaQueen

  28/09/2011

  Oo die swatches ook… Beautiful!

  Reply
 • Charlotte

  28/09/2011

  Echt een heel mooi palette!
  goed uitgebreid artikel met al die foto’s
  xx

  Reply
 • Laura

  28/09/2011

  mooi en uitgebreid artikel ! Nee met mijn bescheiden budget kan ik me dit niet veroorloven.

  Reply
 • Charlotte

  01/10/2011

  Ik wil dit palet ook nog steeds maar hij is zo duur :(

  Reply
 • teddlicious

  03/10/2011

  Dit palette is zoooooo ontzettend fijn!! I LOVE IT!

  Reply

Geef een reactie