FOTD: Copper!

Je hebt van die fases dat je elke dag een rode lipstick draagt, een winged eyeliner of juist elke keer een smokey eyes, maar dan wel in verschillende variante. Ik was een tijd gek van smokey eyes en nog steeds, maar toch ook de gekleurde eyeliner! Dit keer besloot ik hem classic te houden. Snap je wat ik bedoel?

copper makeup

Een vrij neutrale look met een koperkleurige eyeliner, classy! Een zwarte eyeliner kan je vaak streng laten overkomen, dat is iets wat ze zeggen. Een bruine eyeliner oogt vriendelijker, maar ik ben niet in het bezit van een bruine eyeliner, omdat ik liever zwart heb. Aangezien ik toch bezig was met het maken van eyeliners zelf, why not?!

copper makeup

Om te beginnen met een oogschaduwbasis, daarover heen een crèmekleurige oogschaduw, die ik over mijn gehele ooglid, arcadeboog en onder mijn wenkbrauw heb aangebracht. In mijn arcadeboog heb ik hem aangebracht, zodat ik zometeen makkelijker kan blenden. Vervolgens heb ik Push Up uit mijn Too Faced Palette gebruikt en die in mijn arcadeboog aangebracht. Bouw het op in laagjes, zo kan je makkelijker blenden. Beter laagjes dan een dikke streep die je niet kan uitblenden.

copper makeup

Blend de oogschaduw Push Up, ver naar binnen toe, maar zet hem niet aan, alleen blenden! Vervolgens heb ik Push Up ook onder mijn oog aangebracht en dit geblend. Daarna heb ik in mijn buitenste ooghoek licht Sexpresso aangebracht en goed geblend. Voor mijn eyeliner heb ik de oogschaduw van GOSH gebruikt, genaamd Copper en die gemengd met de fixeerspray. Vervolgens heb ik een wit oogpotlood aangebracht, mijn wimpers gekruld en mascara aangebracht.

copper-makeup

Ik ben verliefd op de look! De kleuren zijn zo op elkaar afgestemd en het contrast is gorgeous! Doordat de eyeliner nogal fel is, viel wel mijn oogschaduw weg, je kan hem natuurlijk nog meer aanzetten, maar ergens vond ik het wel mooi staan. Na de oogmake-up heb ik mijn wenkbrauwen getekend, like always

Ik heb mijn gezichtsbasis afgestemd op mijn make-up, haha, joke! Ik draag geen blushes, maar een bronzer! Als eerste heb ik een groene concealer gebruikt, roodheden moeten verdwijnen! Daar overheen heb ik mijn foundation aangebracht in combinatie met de fixeerspray. Deppend afgepoederd, hierdoor “zet” ik mijn foundation meer, blijft langer zitten en mijn bronzer vlekt niet! Daarna shape ik mijn jukbeenderen met een bronzer, like alwaaaays!

copper makeup

Op mijn lippen heb ik een lipgloss van Miss Sporty, ja, die lekkere, genaamd My a List! Haha, vond hem weer in mijn stash, de shimmer erin vond ik goed bij de look passen. Aangezien hij bijna transparant is paste hij er goed bij.

Geslaagde look! Ik vind het leuk om een gekleurde eyeliner te dragen, maar dit is gewoon rustig, niet te erg aanwezig, en draagbaar voor overdag. Natuurlijk kan het ook voor een feestje, nepwimpers erop en you’re ready to go!

Heb jij wel eens een koper, brons of goudkleurige eyeliner gebruikt?


14 Comments

 • Kimberley

  29/09/2011

  Mooie look :D.

  Reply
 • Sharon

  29/09/2011

  Cynt! Heb je je haar geverfd? ;o Trouwens de look vind ik weer erg mooi ! :D

  Reply
  • Beauty Koning

   29/09/2011

   Shar! Nee, dat heb ik niet gedaan. Dit is ma own collaa, ya knaw. Dank je wel. :)

   Reply
 • redhotjillypeppers

  29/09/2011

  Mooie kleur. Wel handig zo zelf je eyeliner maken :)

  Reply
 • Monique

  29/09/2011

  Leuke look, mooie lipgloss

  Reply
 • Mooie eyeliner inderdaad, ik vind zo’n koperkleur ook altijd mooi staan.

  Reply
 • germa

  29/09/2011

  Mooi simpel! staat je goed.

  Reply
 • Dionne

  29/09/2011

  Leuke look :) Ik vind je ogen echt mooi!

  Reply
 • Laura

  29/09/2011

  mooie look !

  Reply
 • Kayla

  29/09/2011

  Staat je goed! Mooi!

  Reply
 • Deb

  30/09/2011

  Mooie look, ik ben er net zo enthousiast over als jij ;-) Classy en chique en de goud/koper kleurige eyeliner is een succes!

  Reply
 • glasmetwater

  01/10/2011

  nee ik heb geen bruine eyeliner, alleen verschillende zwarte… Ik vind de lookje echt heel mooi staan, zelf ga ik denk ik eens iets gelijkaardigs uitproberen. (als het niet te moeilijk is) :)

  Reply

Geef een reactie