Too Faced Shadow Insurance sample.

Primers, basissen en andere producten om je make-up zo lang mogelijk, en natuurlijk zo mooi mogelijk op je gezicht te houden. Het moet regen, sneeuw, wind en tranende ogen doorstaan. Waterproof mascara, waterproof foundation, weet niet of je dat hebt, en anders word het tijd om die te gaan ontwerpen. MAAR! Het belangrijkste, oogschaduwbasis. Ik heb liever dat mijn foundation eraf gaat, dan mijn oogschaduw. Toen ik bij de Sephora was kreeg ik ook een sample mee, namelijk de Too Faced Shadow Insurance!

Too Faced Shadow Insurance

Een sample krijgen van iets is altijd leuk, maar helemaal omdat ik ook de Too Faced palette kocht! Ik werk niet met merk op merk. Ik heb wel een MAC bronzer + poeder, maar geen foundation. Ik vraag mij af of dat nou echt helpt, zou het werken? Is het eindresultaat beter? Ik heb geen idee! Dit keer kon ik wel met merk op merk werken! Een oogschaduwbasis van Too Faced en oogschaduw van Too Faced!

Too Faced Shadow Insurance

Ik kreeg de oogschaduwbasis in een potje, die je makkelijk kan afsluiten, en handig kan meenemen. Zelf vind ik het fijner als het in een potje zit, niet in een plastic verpakking, waar je het moet uitknijpen. Vaak bij het openscheuren schiet je alle kanten op, beland de basis op de grond of op je handen, maar heel onhandig op je handen, in ieder geval komt het op alles behalve op je oog! Maar door het potje word dit je bespaard!

Too Faced Shadow Insurance

De basis bevat een kleur, meer een huidskleur, totdat je hem aanbrengt op je ooglid. De kleur verdwijnt en hij word transparant. Zelf maakt het mij niet heel erg uit wat voor kleur mijn oogschaduwbasis is, al heb ik wel het liefst eentje met een huidkleurige tint.

Too Faced Shadow Insurance

De substantie is vrij vettig, dat vind ik zelf erg prettig, maar je moet hem wel op laten drogen. Duurt hooguit een aantal minuten, ondertussen kan je iets anders gaan doen, bijvoorbeeld je wenkbrauwen bijtekenen! De basis is over het algemeen mat.

Too Faced Shadow Insurance

Tada, gone! Zoals je ziet zie je hem totaal niet zitten, geen shimmers, niks! Ik vind hem erg fijn, hij laat de kleuren mooi spreken, mijn oogschaduwbasis gaat niet creasen, amazing! Zeker een is aanrader als je een fijne transparante oogschaduwbasis zoekt! Zoals ik al eerder in het artikel zei, merk op merk, werkt het nou echt? Ik weet het niet, misschien wel, misschien niet. Ik vond dat hij hem ook goed pakte bij mijn oogschaduwbasis van de Etos, maar misschien wel iets mooier op de Too Faced basis.

De Too Faced Shadow Insurance is verkrijgbaar bij de Sephora voor €16,50. Veel geld? Er zit in totaal 11 gram in en je doet er heel lang mee, maar dan ook echt heel lang!

Welke oogschaduwbasis gebruik jij? Of ben jij in het bezit van een Too Faced Shadow Insurance?


14 Comments

 • redhotjillypeppers

  30/09/2011

  Ik heb ook de Too Faced Shadow Insurance en ben er supertevreden van !

  Reply
 • celestewijnacker

  30/09/2011

  Ziet er erg mooi uit!

  Reply
 • Ik gebruik momenteel die van Art Deco uit de Douglas, 6.80 Euro. Werkt ook prima. Bij mij toch!

  Reply
 • Deb

  30/09/2011

  Fijn dat ze je een royale sample meegaven! Ik ben niet bekend met de shadow insurance maar gebruik zelf het liefst UDPP, deze droogt ook transparant op en werkt het beste voor mij ;-)

  Reply
 • retro-elke

  30/09/2011

  Lijkt me een hele fijn product! :D

  Reply
 • Kayla

  30/09/2011

  Lijkt me een heel fijn product!

  Reply
 • Monique

  30/09/2011

  Ik vind die erg prijzig. gebruik zelf eentje vanNYX..

  Reply
 • Miranda

  30/09/2011

  Dit lijkt me echt een fijne primer, ik gebruik zelf Hema oogschaduw basis!

  Reply
  • Beauty Koning

   30/09/2011

   Ja, die is ook goed! Ik vind het fijn dat daar een soort van huidskleurtint in zit. :)

   Reply
 • Marijke

  30/09/2011

  Hij lijkt me echt zooo super fijn!
  Al moet ik zeggen dat mijn Hema oogschaduwbasis z’n werk ook altijd vrij goed doet!

  Reply
 • Laura

  30/09/2011

  Ziet er een goede uit !

  Reply
 • Shirley

  30/09/2011

  Ziet er zeker goed uit :-)

  Reply
 • glasmetwater

  01/10/2011

  Om eerlijk te zijn heb ik nog nooit een oogschaduwbasis gebruikt. Maar misschien dat ik er binnenkort eentje koop, om te kijken of het iets is voor mij. Ik ga dan waarschijnlijk niet meteen een hele dure kopen, maar dienzullen altijd beter werken…

  Reply
  • Beauty Koning

   02/10/2011

   Die van de Hema en de Etos zijn erg fijn! Ik gebruik beide ook nog steeds. :)

   Reply

Geef een reactie