Amanda Seyfried Meets Cynthia!

Dear John, ik heb je al een tijd niet meer gesproken.. haha joke! Ik bedoel natuurlijk de film, met een geweldige actrice die de hoofdrol speelt. De actrice, een voormalig kindermodel, is ook bekend van de film Mean Girls en Red Riding Hood! Kijk mee naar de Amanda Seyfried Meets Cynthia!

Amanda Seyfried

Amanda Seyfried verschijnt met verschillende nudelooks op de rode loper, de ene keer met mooie rode lippen of juist net iets extremer. Ik heb voor de laatste gekozen, juist omdat ik die mooier vond! Het is ook een andere look, hij lijkt nog op een FOTD die ik heb gemaakt. Nee, totaal anders!

Amanda Seyfried

Om te beginnen met de ogen! Als allereerst heb ik de oogschaduwbasis aangebracht, twee verschillende soorten, één donkere op mijn ooglid(Hier over komt binnenkort een review) en Too Faced onder mijn wenkbrauw en deels in mijn arcadeboog. Op mijn ooglid heb ik Cocoa Puff van mijn Too Faced Palette gebruikt, breng hem ook deels in je arcadeboog aan.

Amanda Seyfried

Vervolgens heb ik Heaven onder mijn wenkbrauw aangebracht, dit geldt voor een basis voor het blenden en natuurlijk als highlighter. Daarna heb ik Push Up in mijn arcadeboog aangebracht + onder mijn oog, blend deze goed! Om de look nog wat extra te geven heb ik in mijn binnenste ooghoeken Silk Teddy aangebracht. Wimpers krullen, bruin oogpotlood en mascara!

Amanda Seyfried

Amanda zelf heeft geen scherpe wenkbrauwen, ze steken niet uit, zijn niet nadrukkelijk aanwezig. Vandaar dat ik mijn wenkbrauwen heb aangezet, niet té, maar toch om de look te ondersteunen. Ik gebruik een oogschaduw uit de 88 Palette, rij tien, nummer 4, een bruine tint.

Amanda Seyfried

Ik begon met een primer van MAC die een mooie shimmer bevat. Hier overheen bracht ik een groene concealer. Mijn foundation had ik gemengd, Photo Finish van Catrice en mijn Bourjois Healthy Mix + de High Tech Lighter Platina. Dubbele shimmer! Mijn foundation heb ik in combinatie met de fixeerspray aangebracht, afgepoederd en mijn jukbeenderen geshaped met een bronzer.

Amanda Seyfried

Ook al droeg Amanda een lipgloss, ik heb alleen een lipliner gebruikt! De kleur vind ik echt gorgeous! Tijdens een Workshop van Miss Sporty kwam ik hem op het spoor, echt amazing. Ik heb mijn lippen omlijnt met de Miss Sporty Mini-Me Lip Liner 010 Toffee. Hij is vrij romig, brengt makkelijk aan en blijft vrij lang zitten!

Amanda Seyfried

Op de foto zat haar haar prachtig gekruld, dat kon ik natuurlijk niet achter wegen laten en besloot ik ook op mijn haar te krullen! Het koste wat tijd, maar het zat hooguit vijf minuten in de krul! Ik heb veel, zwaar en dik haar, maar helaas blijft het niet lang zitten. Als de linkerkant gedaan is en de rechterkant moet, dan zakt de linkerkant volledig uit. Ik moet een goede techniek vinden voor het krullen van mijn haar met een krultang. Maar, je ziet de krullen nog wel, deels dan!

Amanda Seyfried

Ik vind de look geslaagd, het was ook erg gezellig met de visagiste van Amanda Seyfried! Een geweldig mens, die allerlei tips gaf, echt amazing! De lipliner wil ik vaker gaan dragen, vind de kleur erg apart. Helaas kan het op dit moment nog niet, maar het moet voor de foto hé! Goed excuus, gniffel!

Ken jij de film Dear John?


14 Comments

 • redhotjillypeppers

  01/10/2011

  Mooie look ! Vooral de lipkleur is prachtig, echte herfsttinten. Dear John heb ik met veel plezier bekeken maar dan eerder omdat Channing Tatum er in meespeelde ;)

  Reply
 • Dionne

  01/10/2011

  Leuke look, en mooie krul idd :)

  Reply
 • Deb

  01/10/2011

  Helllloooo Gorgeous!! Mooie look hoor en de krullen staan je super goed. Jammer dat ze niet lang blijven zitten. Red Riding hood heb ik laatst nog gezien, vond ik een spannende en goede film!

  Reply
 • Beauty Treasures

  01/10/2011

  wederom een hele mooie look!

  Reply
 • Monique

  01/10/2011

  Mooie loook! Ik ken deze film nog niet maar red riding hood wel leuke film.is dat!

  Reply
 • Sharon

  01/10/2011

  Cynt is een echte dame ! :D ik vind de make-up weer heel mooi zitten ! Vooral zo door blijven gaan :D

  Reply
 • Roos

  01/10/2011

  erg leuke look!

  Reply
 • Kimberley

  01/10/2011

  Ik vind deze look je erg mooi staan. De kleur van je blazer staat je ook super!

  Reply
 • germa

  01/10/2011

  Mooie look!

  Reply
 • robinvalentine♥

  01/10/2011

  mooi! staat je erg goed <3

  Reply
 • Laura

  02/10/2011

  Je kunt echt zo’n mooie looks maken !

  Reply
 • Laura

  02/10/2011

  erg mooi!

  Reply
 • Mariel

  05/10/2011

  Wauw, mooie look!

  Reply

Geef een reactie